eeeeewelina Re: Do dziewczyn kupujących staniki u P. Hani!! 12.09.07, 19:28 za szybko nacisnęłam - przepraszam Czytam wątek o kupowaniu staników juz ponad godzinę...i nadal nei mogę znależć odpowiedzi na pytanie "Jak masować piersi według pani Hani?" Bardzo proszę o odpowiedź...niestety do Warszawy mam naprawde za daleko..i muszę polegać na sobie i oczywiście na WAS drogie Furomowiczki. z góry dziękuje i pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Do dziewczyn kupujących staniki u P. Hani!! 12.09.07, 21:21 Ja bym ci radzila masowac wedlug zalecen swojego lekarza a nie pani Hani. venus Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: Do dziewczyn kupujących staniki u P. Hani!! 12.09.07, 21:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=28655453&v=2&s=0 BTW, też sobie czytam na różnych forach o tej pani Hani i coraz bardziej mnie dziwi, że w ogóle ktoś coś u niej kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
biol1 Zamiast Hani!!!! 13.09.07, 09:02 Ja wczoraj kupiłam fantastycznie podtrzymujący stanik na Konratowicza 25. Jest tam niepozorny kacik z bielizną triumpha etc i mają tam super biustonosze na duże biusty firmy Forex. Polecam!!! obok sklepu ubraniami dla dzieci wenice. Odpowiedz Link Zgłoś