tora83 17.09.07, 14:41 Dziewczyny, ktoras z Was robila peeling glikolowy u LEKARZA nie u kosmetyczki? Jakie efekty? Z gory dzieki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: Peeling glikolowy 17.09.07, 15:06 chyba nie piling tylko złuszczanie kwasem glikolowym? ja byłam u mojego dermatologa, ale tylko raz i na najlżejszym stężeniu. buzia zareagowała b. dobrze, żadnego zaczerwienienia, złuszczania itp. w tym roku zamierzam zrobić cala serie i stopniowo zwiększać %. po tym jednym zabiegu zmniejszyły sie nieco pory na policzkach, jednak na blizny po trądziku to trochę za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Peeling glikolowy 17.09.07, 15:15 Mysle, ze mamy na mysli ten sam zabieg, ale inaczej go nazwano :) Ile placilas? I jakim stezeniem kwasu robilas? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Peeling glikolowy 17.09.07, 15:19 160zł stężenia nie pamiętam, wiem tylko że najsłabsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Peeling glikolowy 17.09.07, 15:27 A gdzie robilas? Mnie namawiala kolezanka, ze taki niby genialny, ze lepszy niz yellow, ale wierzyc mi sie nie chcialo, dlatego pytam tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag29 Re: Peeling glikolowy 17.09.07, 16:22 Hm, musze sie zorientowac :) A robilas kiedys yellow? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Peeling glikolowy 17.09.07, 16:28 Znalazlam strone, zadzwonie - ciekawe co mi powiedza. Byla Ci potrzebna jakas przerwa w pracy/w szkole po tym? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Peeling glikolowy 17.09.07, 16:42 nie. jak już wspomniałam kompletnie nic się nie działo, tylko lekkie pieczenie pierwszego wieczora, tak jakbym spaliła twarz na słońcu ;) ale z tego co mówił mi lekarz skora może reagować rożnie, u niektórych na twarzy tworzy sie nawet skorupa i skóra schodzi płatami. najgorzej jest drugiego dnia, więc dla bezpieczeństwa umów się na pt wieczór ;) Odpowiedz Link Zgłoś