slodzik1986 02.10.07, 11:04 szukam dobrego dermatologa z Warszawy i niedrogiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino_porzeczkowe Re: Dermatolog Warszawa 02.10.07, 20:09 Ja niezmiennie na tym forum jestem w fan clubie Tomasza Wasyłyszyna :) www.wasylyszyn.com/ Wizyta może nie jest tania (100 zł), najpierw przychodziłam co miesiąc, potem co dwa, ale na pewno efekty leczenia są. Do tego należy wziąć poprawkę na to, że Wasyłyszyn nie przepisuje jakichś superdrogich leków. Najpierw robione w aptece (10 zł), a potem dostawałam recepty na gotowe, a te kosztowały maksymalnie do 20 zł. Nie wiem, czym leczą inni, ale obawiam się, że może być różnie. A samego lekarza możesz obejrzeć tu ;) www.youtube.com/watch?v=iRpI4G-sews Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Dermatolog Warszawa 02.10.07, 21:33 o kurcze, nie znałam go od tej strony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frida7 Re: Dermatolog Warszawa 03.10.07, 16:10 cos takiego!!:) ja tez jestem jego fanka, teraz jeszcze bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Dermatolog Warszawa 03.10.07, 17:30 :) Ma się te zdolności detektywistyczne <skromny> Akurat nie lubię zimnofalowych dźwięków,dlatego jestem w fan clubie dermatologicznym, w muzycznym już raczej nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś