Dodaj do ulubionych

kosmetyki faberlic

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 11:37
Chciałbym poznać waszą opinię nt. kosmetyków Faberlic. Razem z żoną używamy
ich od kilku miesięcy i jesteśmy b. zadowoleni. Faberlic to nowość na naszym
rynku i dlatego serdecznie zachęcam do spróbowania.
Obserwuj wątek
    • Gość: jotka Re: kosmetyki faberlic IP: *.pl 16.07.03, 12:54
      Wiem o nich tylko tyle że są reklamowane jako francuskie, a sa rosyjskie...
      Nie lubię takiej nieuczciwości i dlatego nie mam do nich zaufania.
    • Gość: wlodek Re: kosmetyki faberlic IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:20
      Też się z tym spotkałem, choć nie traktuję tego jak oszustwo. Po prostu
      niektórym zabrakło wiedzy albo wnikliwości, dlatego pisali o kosmetykach
      francuskich. W rzeczywistości Faberlic to koncern międzynarodowy (Rosjanie mają
      w nim swoje udziały) produkujący swoje wyroby we Francji i we Włoszech. W stu
      procentach rosyjski jest natomiast patent wykorzystywany w kosmetykach
      Faberlic. Chodzi o aquaftem. Zachęcam nadal do spróbowania.
    • Gość: pegi Re: kosmetyki faberlic IP: 217.153.152.* 16.07.03, 13:44
      Podejrzewam, że jesteście konsultantami lub dystrybutorami tych kosmetyków.
      Ja używałam preparatu na cellulit i na opóżnienie odrastania włosków.
      Nie polecam, preparaty nie pomogły a preparat przeciwcellulitowy zużył się po 2
      zastosowaniach. Brrr.....
      • Gość: wlodek Re: kosmetyki faberlic IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:15
        W przypadku kosmetyków zasada jast dość jasna tzn. jednemu pomagają innemu zaś
        nie. Jeżeli stosowałaś zgodnie z zaleceniami producenta i nie zauważyłaś
        oczekiwanych rezultatów, to bardzo żałuję. Musisz poszukać gdzie indziej, choć
        pamiętaj, że cellulit to złożony problem, na który nie ma łatwych metod. Moja
        żona stosuje zarówno krem antycellulitowy, jak i tonik po depilacji i jest
        zadowolona. Ma szczęście, czy kosmetyki są dobre? Może jedno i drugie?
        • Gość: dziunia Re: kosmetyki faberlic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:47
          Zalatuje akwizycją na kilometr!!!
        • Gość: wlodek Re: kosmetyki faberlic IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:00
          Czegoś nie rozumiem - już druga osoba wyraża wątpliwości co do moich intencji,
          a one są jasne: chcę poznać opinię na temat nowych kosmetyków! Co tu ma do
          rzeczy to, czy jestem konsultantem Faberlic. Chcę poznać waszą opinię, by jak
          najlepiej doradzać przy wyborze kosmetyków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka