anna-maria-victoria 23.10.07, 17:00 Mój: Lacoste- Eternity Moment. Wypowiadajcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: Wasz ulubiony perfum :) 23.10.07, 17:04 ekhem, szkoda tylko, że Eternity Moment wyszło pod marka Calvina Kleina... :P Mówi się "wasze ulubione perfumY :P Odpowiedz Link Zgłoś
anna-maria-victoria Re: Wasz ulubiony perfum :) 23.10.07, 18:47 No racja:> Bo się zastanaiwałam, który bardziej lubię i wyszła taka mieszanka;p Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: Wasz ulubiony perfum :) 23.10.07, 20:04 Przede wszystkim to ulubione perfumy - nie wiem kto i czemu wymyślił kiedyś odmianę "perfum" :/ To tak jakby mówić "spodzień". Ale mniejsza o to. Z moich ulubionych to przede wszystkim HALLOWEEN J. Del Pozo. Lubię też bardzo Chic Caroliny Herrery i czerwonego Bossa Women (ale nie tego Red, tylko w tej okrągłej buteleczce:)). A z takich ze średniej półki to lubię bardzo Fire z Oriflame, Pumę Flowing i owocowe wody z Yves rocher (malina i kokos prowadzą tu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Wasz ulubiony perfum :) 23.10.07, 20:18 Eternity Moment nalezy do mojej 'zelaznej piatki'. Sa w niej tez: Sonia Rykiel (niebieska) L'Eau de Issay Myiaki (sorry za literowki jesli sa;) oraz: do biura - Very Valentino na wieczor - J'Adore Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wasz ulubiony perfum :) 23.10.07, 22:12 po pierwsze Eternity moment to nie lacoste tylko klein a po drugie perfumy a nie perfum!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 10:03 kocham Hugo Boss dla kobiet super Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re: Wasze ulubione perfumy :) 24.10.07, 10:09 Moi faworyci: Od lat: Eternity, She Armani, White Armani, Chance Chanel. Najnowsze odkrycie: Eau Ressourcante Clarins... Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 11:02 Summer Attraction Lancome Coco Mademoiselle Chanel Le Classique i Fragile Jean Paul Gaultier Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 11:28 PERFUM... to po poznańskiemu :) do dziś na ulicach Poznania można spotkać handlarzy z tabliczkami "perfum - 10zł" koleżanka anna-maria-wiktoria zez Pyrlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 11:32 I jeszcze jaki ZEZ! ;) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
velvet70 Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 12:53 DKNY, Delicious Donna Karan Premier Jour Nina Ricci Chic i 212 Carolina Herrera Liberte Cacharel Max Mara Jill Sander i jeszcze zebrałoby się co nieco ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-maria-victoria Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 15:59 Wiem już, że nie perfum a perfumy. Tyle, że nie rozumiem po co tylko osób mnie poprawia:/ Rozumiem, że zrobiłam błąd, i widzę też, że ludzie są bardzo złośliwi i uszczypliwi. żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 16:53 Kiedyś używałam Magnetic, ale już go nie robią. Od tej pory ciągle szukam. Uwielbiam Indian Summer i Green Tea, ale są równie piękne jak nietrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 20:28 To nie kwestia uszczypliwości czy złośliwości - po prostu mało kto czyta w takich w wątkach jak ten, więcej niż jednego posta więc to prędzej niewiedza, że ktoś już zwrócił uwagę (ot, prędzej leniwość w czytaniu reszty postów). A że błąd (a jak się okazuje regionalizm o ile jesteś z Poznania lub okolic - choć regionalizm i tak jest błędem w tym przypadku:)) dość rażący, to chęć poprawy udziela się wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 21:04 Kolejność nie jest przypadkowa :) 1. Cacharel Amor Amor 2. Gucci Rush 3. Emporio Armani Night 4. Emporio Armani She 5. DKNY Woman 6. Issey Miyake 7. DKNY Be Delicious 8. Paco Rabanne Ultraviolet Fluorescence 9. Gucci Envy Me 10. Gucci Rush 2 Odpowiedz Link Zgłoś
velika Re: też uwielbiam amor amor cacharel n/t :) 04.11.07, 16:02 Ja też:) są absolutnie przepiękne Odpowiedz Link Zgłoś
oksymoronik Re: Wasz ulubiony perfum :) 24.10.07, 21:17 ja jestem zdeklarowana fanka armaniego, bialych, czerwonych, zlotych, sensi...wszystkie sa absolutnie wyjatkowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Wasz ulubiony perfum :) 25.10.07, 09:54 Roma - Laura Biagotti Hugo Boss - Red Deep Gucci - Me Odpowiedz Link Zgłoś
velvet70 Re: Wasz ulubiony perfum :) 25.10.07, 20:18 jeszcze Very Irresistible , Amarige Givenchy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: Wasz ulubiony perfum :) 25.10.07, 21:24 givenchy -organza AQUA ALLEGORIA GROSELLINA Guerlain flower by kenzo -kenzo gucci -rusch Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Wasz ulubiony perfum :) 25.10.07, 22:46 Addict Dior'a i Legendarny Chanel no.5 Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Wasz ulubiony perfum :) 26.10.07, 08:30 ostatnio L de LL i narciso rodriguez for her zawsze coco modemoiselle edp Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wasz ulubiony perfum :) 26.10.07, 11:25 mi ostatnio bardzo sie spodobala Femme Hugo Boss... Venus Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: Wasz ulubiony perfum :) 26.10.07, 13:38 GUCII EDP II i Les belles pomarańczowe Niny Ricci Odpowiedz Link Zgłoś
joh Re: Wasz ulubiony perfum :) 26.10.07, 14:01 Touch Burberry For Her Narciso Rodriguez Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Wasz ulubiony perfum :) 26.10.07, 14:10 Latem L'eau par kenzo zimą Lancome Hypnose czasami dla odmiany G. Armani biała Mania ale chętnie kupiłabym tez parę innych, gdyby nie brak kasy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.pannaanna Re: Wasz ulubiony perfum :) 26.10.07, 14:44 Dior Miss-Cherie - bezsprzecznie! :D Odpowiedz Link Zgłoś