Dodaj do ulubionych

Covederm Wroclaw

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 15:23
Na wizazu p.Beata Krajnik poleca na upaly kosmetyki firmy Covederm
baza+podklad+puder, podobno swietne i buzka sie nie swieci, wydajne, ale
gdzie takie kupic we Wroclawiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: dyzia Re: Covederm Wroclaw IP: 81.210.53.* 24.07.03, 15:55
      Coverderm na upały? Chyba gruba przesada.
      Fluidy tej firmy są gęste, rzeczywiście trudno to rozsmarować, żadna atrakcja
      przy 30 stopniach w cieniu.
      Sama kupiłam jedynkę, najjaśniejszy, wydałam kupę kasy, bo nawet próbek nie
      mają, użyłam raz i już mi wystarczy. Moim zdaniem mocno przereklamowane.
      • Gość: wawa Re: Covederm Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 16:04
        Szkoda bo B.K chwali mocno, myslalam ze beda super, podklady sa ponoc rozne,
        moze mialas zbyt ciezki?
        • Gość: dyzia Re: Covederm Wroclaw IP: 81.210.53.* 24.07.03, 19:05
          Ja miałam nawet nie ten podkład do kamuflarzu, tylko niby normalny fluid.
          Po nałożeniu nie było jakiejś twardej maski, ale nie ma co ukrywać, że jest
          gęsty, nawet pomimo tego, że nie nakłada go się dużo. Ale na te upały, nie
          powiedziałabym, że się nadaje.
          Ogólnie taka firma powinna mieć jakieś próbki.
          Tylko gdybym ja mogła kupić małą próbkę, nigdy nie zdecydowałabym się na
          więcej.
          A te ich kolory, to też niewypał. Jedynka za jasna, dwójka za ciemna, trójka
          chyba mocno brzoskwiniowa.
          Zanim kupisz idz do sklepu i pomaluj się dokładnie testerem, bo testery są. Na
          zew. dłoni potrzymaj trochę ten fluid, ok. 3 min. żeby nabrał temperatury, pod
          wpływem której on się rozpuszcza trochę i użyj. Jak sobie zrobisz makijaż,
          będziesz wiedzieć, czy ci pasuje czy nie.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka