Gość: wawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 15:23 Na wizazu p.Beata Krajnik poleca na upaly kosmetyki firmy Covederm baza+podklad+puder, podobno swietne i buzka sie nie swieci, wydajne, ale gdzie takie kupic we Wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyzia Re: Covederm Wroclaw IP: 81.210.53.* 24.07.03, 15:55 Coverderm na upały? Chyba gruba przesada. Fluidy tej firmy są gęste, rzeczywiście trudno to rozsmarować, żadna atrakcja przy 30 stopniach w cieniu. Sama kupiłam jedynkę, najjaśniejszy, wydałam kupę kasy, bo nawet próbek nie mają, użyłam raz i już mi wystarczy. Moim zdaniem mocno przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Covederm Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 16:04 Szkoda bo B.K chwali mocno, myslalam ze beda super, podklady sa ponoc rozne, moze mialas zbyt ciezki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzia Re: Covederm Wroclaw IP: 81.210.53.* 24.07.03, 19:05 Ja miałam nawet nie ten podkład do kamuflarzu, tylko niby normalny fluid. Po nałożeniu nie było jakiejś twardej maski, ale nie ma co ukrywać, że jest gęsty, nawet pomimo tego, że nie nakłada go się dużo. Ale na te upały, nie powiedziałabym, że się nadaje. Ogólnie taka firma powinna mieć jakieś próbki. Tylko gdybym ja mogła kupić małą próbkę, nigdy nie zdecydowałabym się na więcej. A te ich kolory, to też niewypał. Jedynka za jasna, dwójka za ciemna, trójka chyba mocno brzoskwiniowa. Zanim kupisz idz do sklepu i pomaluj się dokładnie testerem, bo testery są. Na zew. dłoni potrzymaj trochę ten fluid, ok. 3 min. żeby nabrał temperatury, pod wpływem której on się rozpuszcza trochę i użyj. Jak sobie zrobisz makijaż, będziesz wiedzieć, czy ci pasuje czy nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś