gooska 02.11.07, 08:43 Cześć, Czy możecie wyrazić swoją opinię na temat bibułek matujących Shiseido? Zastanawiam sie czy kupić te: www.allegro.pl/item261689498_shiseido_bibulki_matujace_czerwone_.html pozdrawiam, gooska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silie Re: Bibułki matujące Shiseido 02.11.07, 21:15 Polecam gorąco - najlepsze z Shiseido i najlepsze jakie miałam wogóle. Dzięki Tobie właśnie je nabyłam, bo juz dawno nie było ich na Allegro u tego sprzedawcy:)Zawsze dodaje kilka gratisów wprost z Japoni, więc tym bardziej polecam. s. Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Re: Bibułki matujące Shiseido 07.11.07, 21:01 no wlasnie, mam pytanie które bibułki polecacie? na allegro jest sporo Shiseido, są czerwone i białe, z pudrem i bez, jeszcze nigdy nie miałam żadnych wiec się nie orientuję które kupić, proszę o poradę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Re: Bibułki matujące Shiseido 07.11.07, 21:11 Silie - wiesz może czym różnią sie te w czerwonym pudełku od tych w białym? Odpowiedz Link Zgłoś