Dodaj do ulubionych

Korektor L'Oreal

IP: *.attu.pl / 192.168.8.* 25.07.03, 22:32
czy warto kupic korektor pod oczy tej firmy ( Visible Lift z retinolem )?

i drugie pytanie: przymierzam sie do podkladu rozswietlajacego Translucide,
tez z L'Oreala, poradzicie, czy nie robie bledu ;)

wakacyjne pozdrowionka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: calineczka translucide IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 25.07.03, 23:43
      Translucide juz tu nie raz zachwalalam, ale moge zrobic to jeszcze raz. :)
      Mnie on bardzo odpowiada, ladnie rozswietla, troche kryje, sprawdza sie na
      mojej mieszanej cerze. Mam juz 3 lub 4 opakowanie i nie zamierzam sie z nim
      rozstac. Dodam jeszcze, ze jest bardzo wydajny. Polecam.
      • Gość: Mikka Re: Lift Activ IP: 80.48.129.* 25.07.03, 23:49
        Mam właśnie ten korektor i jestem dość zadowolona, zwłaszcza ze wzgledu na
        bardzo jasny kolor.
        Sprawdza sie pod oczami, ale tez na ewentualny pryszcz, zdarzało mi sie
        zabierac go na nocne eskapady do znajomych - mała tubka, a moze z powodzeniem
        zastąpić podkład.
        Myśle,że będę go jeszcze długo używać, no chyba że uzbieram na Touche Eclat
    • Gość: daria Re: Korektor L'Oreal IP: *.4web.pl 26.07.03, 11:55
      Nie jest zły, kolorek faktycznie ładny, jaśniutki jednak jak dla mnie za mało
      krjący cienie pod oczami (mam je niestety dość ciemne).Jesli jednak nie masz
      zbyt ciemnych sińców ,to może być.
    • Gość: katinka Re: Korektor L'Oreal IP: *.attu.pl / 192.168.8.* 26.07.03, 17:52
      dziekuje za Wasze opinie, podklad kupie sobie na pewno (znalazlam jeszcze pare
      dobrych opinii w jakiejs kobiecej gazetce), nad korektorem jeszcze pomysle...
      mam jednal dosc mocno podkrazone oczy :(

katinka
      • Gość: renia Re: Korektor L'Oreal IP: *.radio.com.pl 26.07.03, 18:08
        Ja bym się zastanawiała nad Translucidem na lato. Moim zdaniem "rozświetlanie"
        to chwyt reklamowy. On po prostu się błyszczy i zawsze po nałożeniu musiałam
        odciskać na twarzy chusteczki, żeby tak się nie świecić brzydko. Na serwetce
        Zostawały tłuste plamy. Jak jest upał to wręcz klei się na twarzy. Ja mam
        mieszaną cerę z tendencją do odwodnień. Nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka