Gość: ola IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 14:13 czesc dziewczyny jak czesto depilujecie sobie brwi? czy jest jakis krem który powoduje powolne odrastanie? jak to same robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: depilacja brwi. IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.03, 14:31 ja depiluje brwi juz 8 lat.robie to sama co peseta co 4, 5 dni.w sumie moge tez zadziej, ale jak mam lusterko w reku to zasze cos znajde i wyskubie nie wyobrazam sobie miec busz nad oczami Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: depilacja brwi. 26.07.03, 19:26 brwi depiluję sama, najpierw schładzam brwi lodem - to łagodzi ból. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: depilacja brwi. 26.07.03, 19:34 ja tego nie robie, nie musze:)))) A co do depilacji....niektore dziewczyny wyrywaja wszystko..i rysuja nowe :/ dla mnie to obrzydliwe Ola Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: depilacja brwi. 26.07.03, 19:53 bum4 napisała: > > A co do depilacji....niektore dziewczyny wyrywaja wszystko..i rysuja nowe :/ > dla mnie to obrzydliwe > > Ola a takie narysowane to rzeczywiście bleeeee:) no ale jak ktos lubi, to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś