trinity5 Re: Biała lista fryzjerów :-) 24.01.05, 18:21 acha....jeszcze jedno....czy ktos möglby mi podac adres ( z telefonem) do Pana Eryka Prusa z salonu fryzjerskiego w Świętochłowicach.I jak u niego wygläda cenowo.Interesuje mnie strzyzenie i pasemka na wlosach pöldlugich (do ramion).I jak u niego wygläda z terminami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Biała lista fryzjerów :-)- Elbląg IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.01.05, 21:51 Zna ktos dobrego fryzjera w elblagu?? Bo ja do tej pory nie spotkalam, a po kazdej wizycie( za kazdym razem w innym salonie) to plakac mi sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiao Re: Biała lista fryzjerów :-)- Elbląg IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 09:48 ja też jestem z elbląga i mam podobne odczucia... ja też wypróbowałam wiele salonów i fryzjerów: marco, ce-ce itp. i chyba najlepszy jest paweł z euro visage przynajmniej jeżeli chodzi o balejaż - zawsze robi idealnie, dokładnie od skóry i równo i patrzy na to co robił wcześniej. ostatnio zdradziłam go z jedną z fryzjerek i niestety żałuję strasznie bo uważam że w ogóle nie potrafiła tego robić! jeżeli zaś chodzi o cięcie to paweł raz w życiu zrobił mi piękną fryzurę ale już więcej tego nie powtórzył, jest jednak najlepszy z elbląga wg mnie. na szczęście powstała ta lista i jutro idę na balejaż do pawła a za dwa tygodnie umówiłam się w gdańsku na samo cięcie.. zobaczymy czy to ja mam problem ze swoją wybrednością czy na prawdę nie ma tu dobrego fryzjera stylisty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:15 Polecam Pania Ewe Zygmuntowicz ze Stylissimo (rondo ONZ). Ostatnio wyprowadzilam sie z Wawy do Torunia i balam sie zwyczajnie pojsc do innego fryzjera. Pani Ewa zawsze fajnie dobierze mi fryzure: modnie i wygodnie :-)) Z tego wszystkiego, gdy tylko jestem w Warszawie wybieram sie tam wlasnie. W Toruniu raczej nie bede ryzykowac. Gdy bede przy najblizszej okazji moze zdecyduje sie w koncu na koloryzacje. Polecam raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 13:18 cytat z postu: "(tylko proszę, nie Ewa Z. - taka bezczelna autoreklama jest po prostu niesmaczna) Pozdrawiam!" PS. Super wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:26 Wiesz. Zawsze znajdzie sie ktos zawistny. Ja przeszlam juz przez wielu fryzjerow w Warszawie - chodzilam do Francka, do JLD, w Toruniu to Laurenta i obcinaja tam wszystkich jednakowo. odkad chodze do Pani Ewy wszyscy wokol pytaja mnie gdzie sie obcinam. Zabralam raz do niej mame (nie jest z warszawy) i gdy na powrot obciela sie w swoim miescie byla wsciekla jak osa. Nie rozumiem dlaczego nie moge pochwalic Pani Ewy, skoro jestem zachwycona za kazdym razem, gdy od niej wychodze. A wloski uklada mi sie latwo i wygladaja pieknie. Nadal polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia23 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 25.01.05, 18:58 bylam dzis w salonie stylissimo i jestem bardzo zadowolona. Czesala mnie p.Agnieszka- bardzo sympatyczna i kompetentna.Polecam.Co prawda ceny nie są najniższe, ale naprawde warto wydac troche wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Biała lista fryzjerów :-) - Wrocław 01.06.06, 09:13 poszukuję dobrego , a nie drogiego, we Wrocławiu??? Polecam osobiście CarloBiani na Rynku: byłam naprawdę zadowolona, ale niestety nie na moją kieszeń:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do IZASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:39 i jak w tej strefie Ciecia, ja tez kiedys bylam u Darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 17:22 mam pytanko czy pani Ewa sama wykonuje wszystko-poczawszy od strzyzenia po koloryzacje i czesanie?czy robia ta "pomocnice"?mam dosc placenia za uslugi fryzjerowi,ktory nic nie robi tylko nadzoruje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.spray.net.pl 25.01.05, 19:14 Witam, Wszystkim osobom mieszkającym w Warszawie polecam salon CREATIVE na ul. Zgody 13 i oczywiście profesjonalnego fryzjera TADASA. Uważam, że naprawdę warto iść do niego i oddać się w jego ręce.Każda kobieta wychodzi odmieniona. Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 22:14 podaj jakies namiary na tego fryzjera na ulicy Zgody-moze maja stronke www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 25.01.05, 22:26 Ja dziś po raz drugi byłam u p.Emilii w Strefie Cięcia na Andersa, Wwa. I po raz drugi jestem zachwycona. Super cięcie i świetnie dobrany kolor. Salon jest malutki i może nie najpiękniejszy, ale w pięknych już byłam i nic dobrego z tego nie wynikało. Wreszcie mam fryzurę, którą układam w 5 minut, a ja naprawdę nie wierzyłam, że to możliwe, bo przez ostatnie jakieś 10 (!) lat układałam włosy suszarkolokówką. Potrafi bardzo dobrze dobrać fryzurę, ma swoje pomysły, ale nie naciska. Stosują tam kosmetyki Matrixa. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 22:39 Ty rowniez podaj jakies namiary;)jesli mozesz...bo szukam ciagle dobrego fryzjera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.111.185.* 25.01.05, 22:49 ul. Andersa 22 tel. 8310071 Słyszałam że chłopaków fajnie obcina p. Ewa. Trzymam kciuki! Jak ktoś się tam wybierze to niech da znać! Odpowiedz Link Zgłoś
dominichen Re: Biała lista fryzjerów :-) 25.01.05, 22:56 Chyba sie wybiore do tej strefy ciecia :).A jak tam cenowo wyglada? Mam dlugie wlosy- chcialabym pasemka (2 kolory) i wycieniowanie; ile to mniej wiecej moze kosztowac, orientujesz sie moze? Aha i czy pomoga mi cos wybrac jesli nie jestem 100% zdecydowana ani na kolor ani na sciecie? :) I rzecz najwazniejsza: czy beda sie trzymac tego ze chce zachowac dlugosc wlosow (tylko konce podciac) a nie obetna mi od razu polowy wlosow?? I ostatnie pytanie: z jakim wyprzedzeniem trzeba sie tam umawiac?Wiem ze troche przynudzam ale odpowiedz prosze bo w domu juz nikt nie chce ze mna rozmawiac na ten temat tylko mowia zebym juz poszla do tego fryzjera i dala im spokoj...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.111.185.* 25.01.05, 23:25 Farba i cięcie 120 PLN. Reszta nie wiem. Ta pani naprawdę słucha co się do niej mówi. Myślę, że nie masz się co martwić. Spróbuj! Ja dzwoniłam wczoraj i umówiłam się na dzisiaj, więc z terminami nie ma problemu. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dominichen Re: Biała lista fryzjerów :-) 25.01.05, 23:36 Dzieki wielkie! Chyba tam jutro zadzwonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 26.01.05, 09:52 napisz jak byl,jak efekt i ogolne wrazenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominichen Re: Biała lista fryzjerów :-) 26.01.05, 22:02 Umowilam sie na piatek wieczorem wiec pozniej napisze jak bylo :).Trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 18:58 3mam kciuki...napisz jak wrocisz o efekcie;)mam nadzieje ze bedziesz zadowolona i udzielisz paru informacji o Twojej wizycie... Odpowiedz Link Zgłoś
dominichen Re: Biała lista fryzjerów :-) 29.01.05, 13:46 No wiec bylam wczoraj w strefie ciecia i jestem zadowolona :).Mam teraz wycieniowane wlosy (najkrotsze do brody,najdluzsze do stanika :] ),krotsze niz mialam ale nadal dlugie i brazowe refleksy - jestem teraz na etapie przyzwyczajania sie do nowej fryzurki ale podoba mi sie!! Bylam u p. Emilii, ktora polecam;mloda,bardzo sympatyczna,potrafi doradzic i sciecie i kolor,nie robi nic na sile,slucha co sie niej mowi.Zaplacilam 140 zl wiec cenowo jest tam ok.Salon jest faktycznie malutki ale bardzo przyjazny i atmosfera super. PS:Dzieki mmm za Twoja wypowiedz tutaj!Gdyby nie to pewnie nadal bym sie bujala ze "starymi" wlosami ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 14:14 dzieki za relacje-mam dylemat Tadas czy Emila;) ale chyba wybiore sie do strefy ciecia;)ja chce zrobic baleyage i troszke wycieniowac wlosy bo jestem na etapie zapuszczania...a na jakich kosmetykach pracuja w strefie ciecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.111.185.* 25.01.05, 23:26 Jeśli nie masz pomysłu to na pewno ci pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 09:13 Chce sie wybrać jak najszybciej do fryzjera. Musi mi cos wymyslec z moimi kreconymi kudłami:-). Tylko nie wiem czy do strefy ciecia czy do Tadasa na Zgody? Pomóżcie. Juz, juz....chce;-). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 11:02 mam ten sam problem-doradzcie....Tadas czy strefa ciecia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 11:13 Izka...ide...do Tadasa...dzisiaj o 16:-). Napisze o efekcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 18:56 i jak bylo?ja mam wachania-strefa ciecia czy Tadas;) chodzilam do dobrej fryzjerki,ale jest teraz na urlopie macierzynskim...a ten u ktorego bylam ostatnio mimo ze znal sie na tym co robi nie byl zbyt mily i nie sluchal moich uwag co do koloru-zrobil po swojemu...dlatego chcialabym wybrac sie do kogos innego...3mam kciuki za Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 09:54 TADAS jest BOSKI!! Zrobił cuda. 30 lat chodziłam z długimi kręconymi, włosami bo wszyscy fryzjerzy mowili, ze nic się nie da zrobić. A tu: SZOK. Mam super fryzurę, bez używania szczotek, lokówek i szuszarek. Poza tym to zwyczajny, normalny facet z cudnym uśmiechem (nie zadna ci.. wylansowana). Pozdrawiam i dziękuję. Jak będziesz to powiedz, żeod Sylki z forum dotarłaś. na pewno się ucieszy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 13:01 podaj dokladne namiary na Tadasa-moze ma jakas stronke w necie?ja mam proste wlosy,ale szukam kogos kto swietnie ufarbuje mi wlosy i nada fajny ksztalt fryzurce...ps.na jakich kosmetykach pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.spray.net.pl 28.01.05, 18:37 Podaje namiary na TADASA ul. Zgody 13 salon CREATIVE tel: 82751 13 POLECAM.NAPRAWDĘ WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domel Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.spray.net.pl 28.01.05, 18:38 Tadas pracuje na Lorealu. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona.Przekonajcie się same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 18:43 a w jakim wieku mniej wiecej jest Tadas?jaka atmosferka w salonie?i jakie ceny np za sciecie i baleyage?(wlosy o dlugosci sredniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.res.pl / 82.160.26.* 28.01.05, 21:56 Za obciecie moich dlugich wzial 80 zeta. Nie wiem ile za farbowanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spir Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 81.210.113.* 17.02.05, 13:25 Tadas pracuje przede wszystkim na kosmetykach Senscience by Shiseido, czasami także Perma i nienawidzi Loreala. Z tym, że jest doskonały się zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Tadas? 29.01.05, 14:27 Dziewczyny mam pytanie skoro salon nazywa sę "Creative" to domyślam się że Tadas jest fryzjerem, ale czy to jest imię, nazwisko czy jakiś pseudomin?? Czy jest pan jest obcokrajowcem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Tadas? IP: *.spray.net.pl 29.01.05, 14:48 Tadas jest fryzjerem w salonie Creative (z tego co mi wiadomo jest też chyba jednym z właścicieli salonu)Tadas to jego pseudonim.Jest naprawdę świetny.Chodzę do niego od ponad roku i zawsze jestem zadowolona.Ja akurat zdecydowałam się na dużą zmianę gdyż włosy długie zamieniłam na krótkie i całkowiecie zmieniałam kolor - oczywiście to wszystko za namową Tadasa, który potrafi doradzić a co ważne ma pomysły na fryzurę dla każdej Klientki. Przy tym jest bardzo sympatyczny i rozmowny. Nie jest zmanierowany i zadufany w sobie jak wielu innych fryzjerów. Obcinanie i farbowanie u niego to czysta przyjemnośc. Ja Wam go bardzo polecam a Wy zdecydujcie same czy skorzystacie z moich rad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Tadas? IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 15:02 wiem ze juz troszke przynudzam,ale mam jeszcze jedno pytanko-w jaki wieku mniej wiecej jest Tadas i czy jest sympatyczny bo atmosfera w salonie jest bardzo istotna:) nie jestem z Wawy i troszke slabo sie orientuje-gdzie miesci sie jego salon? gdzies w centrum jest ta ulica Zgody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Tadas? IP: *.spray.net.pl 29.01.05, 15:41 Na oko Tadas to mężczyzna po 30-stce. Atmosfera w salonie przesympatyczna - pójdziesz - przekonasz się. Gdyby nie było sympatycznie ja bym tam nie chodziła - prosta sprawa. Natomiast ul. Zgody znajduje się w Centrum Warszawy, na tyłach Galerii Centrum między Chmielną a Złotą.Jęsli nie będziesz mogła trafić to weź ze sobą mapę lub zadzwoń do salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Tadas? IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 18:11 wielkie dzieki;)mam zamiar sie tam wybrac okolo 17 lutego;)bo wtedy mam urodzinki;)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: Tadas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:41 WitamQ Zachecona wypowiedziami na forum planuje wybrac sie do Tadasa. Mam pytanie:czy dlugie sa terminy oczekiwania? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 29.01.05, 20:06 Ja umowilam sie rano, a ok 16 juz mnie przyjal. Polecam. Sylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: Tadas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:19 A czy w niedziele salon jest czynny??? Bo juz sie nie moge doczekac,zeby sie umowic!:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Tadas? IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 20:19 a moze salon creative ma swoja stronke www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas-W-wa IP: *.res.pl / 82.160.26.* 29.01.05, 20:27 Na wizytowce nie ma:-(. Musicie poczekac do poniedzialku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: Tadas-W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:29 ok,jakos wytrzymam ;) Zdalam dzis ostatni egzamin i postanowilam "doprowadzic sie do porzadku",ale 1 dzien mnie nie zbawia. I jeszcze 1 pytanie:wiesz w jakich godzinach pracuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas-W-wa IP: *.res.pl / 82.160.26.* 29.01.05, 20:51 na wizytowce nie ma godzin otwrcia dziewczyneczki:-( - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Tadas-W-wa IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 20:32 czyzbys sie tam wybierala w poniedzialek?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: Tadas-W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:44 planuje w pon.zadzwonic i jak najszybciej umówic sie na wizyte. Bo juz 3 4 miesiace u fryzjera nie bylam i nie moge rozpuszczonych wlosow nosic: ( wczesniej bylam u dobrej fryzjerki,ale w Pabianicach(kolo Łodzi) a poki co sie tam nie wybieram, a juz mam dosc chodzenia tylko w kitce! A jak jest z koloryzacja, droga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Tadas-W-wa IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 22:46 i jak bylas u Tadasa?jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas-W-wa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 09:13 i jak i jak u Tadasa? mnie tez zżera z ciekawości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Tadas-W-wa IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 18:12 bylam dzis na ulicy Zgoda i nie moglam znalez salonu creative-chcialam zerknac na wyglad salonu...w ktorym miejscu sie miesci(kolo jakiegos sklepu,restauracji?)jakies wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas-W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:09 Tadas przyjmuje na tylach Zary. Jest duzy parking i po prawej stronie, tuz przy zarze;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: Tadas-W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:18 Bylam w srode, jakis czs przed tym zanim poszlam na nagranie IDOLA. Tadas b.sympatyczny, byl zdziwiony lekko jak powiedzialam o forum. A fryzura ok, choc bardziej mi sie podobalo, jak bylam jakis czas temu w Pabianicach u jednej fryzjerki. Zmiana nie jest duza,ale chyba i tak musze sie przyzwyczaic ;) A jak jestescie ciekawe jak ma fryzura, ogladajcie ostatni koncert etapu klubowego IDOLA(blondynka, ktora powinna stac za jury):) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: Tadas-W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:30 maialo byc"jaka mam fryzure":) A ktora z Was ma krecone wlosy(miala dlugie, a Tadas scial na krotko??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas-W-wa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 10:40 Ja byłam u Tadasa:-), sciag mi krecone kudlu na krotkie i jest ok. Tearaz chcialabym na Hally Berry:-)i pewnie sie wybiore po raz drugi:-).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midday Re: Tadas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:43 A ile ów tadas bierze za farbowanie i strzyżenie? ALbo jakiś telefon do neigo...bede wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:09 Tadas przyjmuje w salonie CREATIVE ul. Zgoda 13 (na tyłach Zary, obok parkingu), tel. 827 51 13. Za obcięcie 80 zeta:-(. Nie farbowałam, więc nie wiem ile kosztuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Tadas? IP: *.plwaw.energis.pl 18.02.05, 13:00 po przeczytaniu waszych postów umówilam się na przyszły tydzien do Tadasa. Jestem strasznie ciekawa efektu, zwłaszcza że już 3 lata mieszkam w Warszawie i jeszcze nie znalazłam fryzjera, który odpowiadałby moim wyobrażeniom (wiecie: idealnie dobierze fryzurę i wychodzę super zadowolona:-)) Zobaczymy. Już się nie moge doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Tadas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:18 Napisz koniecznie po powrocie. Ja tez nie moge sie doczekac:-)). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tadas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:04 Czesc Kacha blagam napisz ja bylo u Tadasa bo jestem zdecydowana na 90% ale jescze jest taki watek ze wyciagam i mame do fryzjera takze odpowiadam nie tylko za swoja glowe ale i jej. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: Tadas? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 11:33 Po przeczytaniu Waszych postów, poleciłam córce Tadasa. Była wczoraj i jest baaardzo zadowolona. Włosy długie na średnio długie - 90zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek TADAS 27.02.05, 01:20 Ja tez byłam u Tadasa, pare dni temu..no cóż nie skaczę do góry wrażenia..wiem ze kręcone wlosy to duze utrudnienie dla fryzjerow..no coz szukam dalej..a na razie musze zmienic kolor..no i obciąć sie po raz drugi:( za imprezke zaplacilam 200zl..duuuzzzzooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Tadas? IP: *.plwaw.energis.pl 28.02.05, 10:09 Jestem zadowolona- co prawda obciął mnie trochę krócej niż miałam zaplanowane ale wyglądam fajnie. Najważniejsze dla mnie - sam mi dobrał fryzurkę, która mi naprawdę pasuje. Za strzyżenie łącznie z balejażem zapłaciłam 180 zł. Facet bardzo sympatyczny gaduła :-)Lekko wkurzające: ma jedną klientkę po drugiej przez co ma opóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
olga3025 TADAS 31.10.05, 23:05 Mam pytanie czysto techniczne - czy dzwoniąc, umawiacie się po prostu do Tadasa czy jakoś inaczej go się nazywa? Strzyże klasycznie czy awangardowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:45 Dzięki za namiary, poszłam do strefy do p. Emili i jestem bardzo zadowolana, fryzurkę mam zajebistą(super się układa, prawie nie muszę nic z włosami robić)i kolor, z blondynki zostałam szatynką....ale zmiana wyszła mi na dobre, jest ok! No i cena, za wszystko zapłaciłam 100, SZOOK, podobnież jak ktoś przyjdzie pierwszy raz to zawsze tak mało płaci (jakaś promocja czy coś). POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnafrezja CZĘSTOCHOWA polecam:) 27.01.05, 19:11 Polecam gorąco w Częstochowie nie dawno bo rok temu założony zakład "New look" ,który znajduje się przy ulicy przy której jest Cinema City(nie pamiętam nazwy).Łatwo znajdziecie,bo jak jest miejsce postoju taksówek to ten zakład jest przy bocznej uliczce prostopadłej do tego postoju taksówek:)Fryzjerka młoda,miła zna sie na rzeczy (na prawde) i do tego tania.Tak dla przykładu modelowanie20 zł,strzyżenie chyba 15zł.Ostatnio robiłam tam loki na studniówkę i nawet przyszłam z koleżanką,którą też świetnie wymodelowała:)Co jeszcze mogą dodać to to,że jak z normalną kobeitą można z nia pogadać jeśli się siedzi np 4 godz na krześle;) Pozdrawiam i polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CZĘSTOCHOWA polecam:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:58 a może wiecie gdzie są jacyś styliści i wizażysci w Częstochowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasik744 Re: do jakiego fryzjera w Gorzowie Wlkp? 17.03.05, 13:17 Witaj ja chodzę do Pani Małgosi Szkolniak i jestem bardzo zadowolona.Profesjonalne ścięcie i farbowanie to jest .Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: Bia?a lista fryzjerów :-) IP: *.dsl.chmpil.ameritech.net 29.01.05, 07:13 We Wroclawiu jest wspanialy fryzjer Marcin Forenda. Mozna go znalezc na ulicy Legnickiej w Kwadracie (niebieski blaszak miedzy Malopanewska a Wejherowska). Zawsze jestem zadowolona ze strzyrzenia, fryzura swietnie sie uklada. Cena za strzyrzenie ok. 50 zl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Bia?a lista fryzjerów :-) OPOLE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.01.05, 20:56 Dobry fryzjer w Opolu, ale taki, ktory pomoze dobrac fryzurke, bo bardzo niezdecydowana pod tym wzgledem ze mnie osobka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Bia?a lista fryzjerów :-) OPOLE IP: *.dambach.de / *.dambach.de 10.02.05, 12:44 Jest taki salon fryzjerski w Opolu obok kina Krakow w pawilonie OLIMP. Obok jest tez salon kosmetyczny. I zawsze jak ide sie tam strzyc, to musze czekac, bo fotele sa zajete przez kobiety. Ale warto poczekac, bo tam nawet nie musze mowic jak maja mnie ostrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Bia?a lista fryzjerów :-) OPOLE IP: *.magma-net.pl 16.04.05, 21:27 De leggy na ulicy krakowskiej (na przeciw renifera) i koniecznie do pana Jarka, warto czekac bo efekt olsniewajacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Bia?a lista fryzjerów :-) OPOLE IP: *.toya.net.pl 11.06.05, 16:14 Salon Berendowicz & Kublin jest extra :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: Bia?a lista fryzjerów :-) OPOLE 19.07.08, 21:57 Ja polece Agatę z salonu "Beata" na Wojska Polskiego :> Widziałam, że szefowa też fajnie strzyże. A cena koło 35 - 40 zł za długie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
8asia123 Re: Bia?a lista fryzjerów :-) 05.02.15, 18:45 Forenda to najgorszy fryzjer nadający się tylko na czarna listę, farbowanie odrostu na żółto 180 zl !!!!! Zabieg trwa 4 godziny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:26 Najlepszy jest Marcin z salonu Franck Provost przy Nowym Swiecie!!! Kiedyś nienawidziłam chodzić do fryzjera, bo zawsze cos było nie tak. Dodam, że mam bardzo ciężkie i proste włosy, które szalenie trudno jest obciąć - widać każda niedoskonałość! Poza tym trafiałam na fryzjerki bez wyobraźni..tragedia! A Marcin sam dobrał mi fryzurke, która jestem zachwycona!On jest naprawde fantastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm do dominichen IP: 62.111.185.* 31.01.05, 23:26 Bardzo się cieszę że ci pasuje obcięcie, bo już się bałam ze może coś nie tak poszło i byłoby głupio że tak zachwalałam. Mam nadzieję, że będą ci się też dobrze układały! Odpowiedz Link Zgłoś
dominichen Re: do dominichen 01.02.05, 14:11 Mam teraz bardzo fajne wlosy :)!W dodatku po obcieciu zaczely mi sie lekko falowac wiec latwo jest je ulozyc zeby dobrze wygladaly.Na pewno jeszcze zajrze do strefy ciecia!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nocti_fer Re: Salon Róż- Warszawa 03.02.05, 12:17 Nie wiem czy ktoś już o tym pisał. Od ponad roku jestem wierna Salonowi róż na Wilczej. Mam dużo grubych włosów, których nie mam czasu układać godzinami, a jednak chciałabym wyglądać ładnie... Pani Justyna potrafi obciać je tak, że układają się niemal same, wyglądam ładnie i niebanalnie, a w dodatku poleca odżywki i... co najważniejsze... pyta zanim wytnie schody we włosach czy tego chcę!!! Polecam... (na strzyżenie trzeba mieć koło 100). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Salon Róż- Warszawa IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 18:13 hej.podaj jakies konkretniejsze namiary.strone www,telefon?a jak wyglada sprawa farbowania?na jakich kosmetykach pracuja? Odpowiedz Link Zgłoś
nocti_fer Re: Salon Róż- Warszawa 04.02.05, 11:16 Telefon i adres już ktoś podał za mnie. W większości są to kosmetyki firmy Wella. Nie wiem jak jest z farbowaniem, bo się nie farbuję. Najlepsze jest to, że umawiasz się z nią i ona ma tę godzinę (czy dłużej) tylko dla Ciebie (nie obskakuje w tym czasie 10 klientek). Czasami na wizytę trzeba trochę poczekać, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Salon Róż- Warszawa 04.02.05, 09:40 podaję dokładny adres do 'Salonu Róż" Wilcza 8 tel. 629 07 37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Salon Róż- Warszawa IP: 82.160.18.* 04.02.05, 13:00 Salon róż a w nim Justyna jest super. Może nie jest najtańszy ale warto. Ta osoba zna się na robocie. Trafiłam do niej po pewnym zdarzeniu fryzjerskim i zrobiła porządek a nie było to proste. Raz gdy chciałam raz po raz rozjaśnić moje ciemne włosy była pierwszą fryzjerką która powiedziała, iż ona tego nie zrobi. Nie wiem jak innym, ale do tej pory żadna fryzjerka nie odmówiła mi farbowania czy innego zabiegu ze względu na dobro moich włosów. Trzeba dodać, iż włosy mam grube i mocna, nie jedna osoba mogłaby mi ich pozazdrościć a jednak pani Justyna dojrzała niedomagania. Jest to też jeden z niewielu fryzjerów który pyta jakich kosmetyków do pielęgnacji używasz na co dzień i nie poleca marki która jest do kupienia w salonie. Naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovana Re: Frank Provost Warszawa????? IP: 213.17.171.* 03.02.05, 14:07 czy polecacie w tym salonie jakiegoś fryzjera? jakie macie doświadczenia z tym salonem? ile kosztuje cięcie i balejaż? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa GDAŃSK 03.02.05, 14:41 Czy któraś z Was moe coś powiedzieć na temat salonu Bogna? Wrzeszcz, ul. Dmowskiego. Jeśli jest ok, to u kogo mozna się strzyc? Mam naturalnie kręcone włosy i szukam fryzjera, który potrafi strzyc takie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mbudek2004 Re: GDAŃSK 09.02.05, 10:46 Witam serdecznie, Wczoraj odwiedziłam Salon Fryzjerski pani Bogny i muszę powiedzieć, że jestem zachwycona efektem na mojej głowie. Świetny salon - polecam ! Byłam u pani Bogny pierwszy raz i jestem bardzo bardzo zadowolona. Pani Bogna jest doskonałym fryzjerem i wizażystą w jednym. Ciepła, miła atmosfera, profesjonalna obsługa, dużo pożytecznych rad jak pielęgnować włosy, przystępne ceny i indywidualne podejście do klienta. Jeśli chodzi o kręcone włosy, to akurat na moich oczach pani Bogna wyczarowała fajną fryzurkę z długich kręconych włosów które przypominały siano, jakoś tak specjalistycznie je obcinała że zamieniły się w piękne loczki. Jedyny minus to że musiałam bardzo długo czekać pomimo że byłam umówiona, ale co tam - "chcesz być piękna to cierp" ;) Na pewno tam wrócę :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: GDAŃSK 09.02.05, 13:26 kochana, ja sie tam wybieram właśnie - tez pierwszy raz. I tez mam krecone wlosy:-) Czy Ciebie strzygła p. Bogna własnie? I ile zapłaciłas? rozumiem, że to było samo strzyenie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cablegirl Re: Frank Provost Warszawa????? IP: 195.187.84.* 09.02.05, 18:45 Omijaj z daleka! patrz: mój post wyżej. Przynajmniej jeżeli chodzi o fryzjerki; wspomnianego Marcina (Nowy Świat) nie znam, natomiast z fryzjerkami mam nast. doświadczenia: za pierwszym razem miałam kupon na usługi z Polsatu (przypadek) i panie traktowały mnie jak VIP'a (mimo że nim nie jestem). Pani obcieła mnie poprawnie, ale nie tak jak chciałam (przyszłam ze zdjęciem). Za drugim razem - TRA-GED-IA!! Tym razem już nikt mi nie zaproponował kawki/herbatki, ale nie w tym rzecz. Wyszłam płacząc. Chciałam mieć fryzurę jak Joanna Brodzik (znowu przyszłam ze zdjęciem) a pani obciała mnie na krótko i strasznie postrzępiła moje włosy. sama widocznie zorientowała się że coś sp... i próbowała tłumaczyć że dostosowała fryzurę do mojej twarzy. Przepraszam jak? Zcinając mi 5 cm z długoci?!?! Jeżeli moge coś doradzić - patrzcie co fryzjerka ma sama na głowie - bo nic lepszego Wam nie wyczaruje z włosami! Moja miała byle jaki kołtun z odrostami, ukrywany pod szeroką opska, powinnam uciec na sam widok, żałuję że tego nie zrobiłam. Od tego czasu nie byłam u fryzjera (z 6 - 7 miesięcy) a już KONIECZNIE muszę. Chyba wybiorę się do tego Tadsa (nie, nie do pani, pani EWO!) Pozdrawiam, trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Frank Provost Warszawa????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:48 Jak wrocisz od Tadasa czy innego (jak wybierzesz) podziel sie wrazeniami. Ja znowu chce isc sciac jeszcze krocej;-). pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Frank Provost Warszawa????? IP: *.bphpbk.pl 10.02.05, 10:23 Zdecydowanie polecam TADASA. Zawsze jestem zadowlona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cablegirl Re: Frank Provost Warszawa????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 12:50 Si, ide w sobote do Tadasa! Trochę drogo, ale trudno, jestem po egzaminach i mogę zaszaleć ;). Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Frank Provost Warszawa????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:23 Koniecznie napisz jak było!:-). Ja tez sie wybiore bo chce na Halle Barry; z dlugich kreconych dojrzalam do "zapałki". Pewnie znudzi mi sie i bede zapuszczac.......ale co tam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cablegirl Re: Frank Provost Warszawa????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 19:45 Byłam dziś u Tadasa! jest przesympatycznym facetem i zrobił, a raczej wyczarował mi fantastyczna fryzurkę! Miałam znowu iść ze zdjęciem, ale po drodze gdzieś je zgubiłam więc usiadłam na fotelu i powiedziałam tylko jaką chcę długość włosów i że chciałabym zachować grzywkę, resztę wymyślił on. I jest super! Świetnie czuję. Mam wrażenie, że dobiera kobietom fryzurki do charakteru i ogólnego stylu (mieli opóźnienie, więc posiedziałam sobie trochę w salonie). Ja akurat mam ciężko układające się włosy – zrobił tak, żebym miała jak najmniej modelowania. Dawno nie byłam tak zadowolona z fryzjera!! Wrócę do nich po miedziane pasemka. Pogadaliśmy sobie o kosmetykach L’Oreala, „rzeźnikach” z Nowego Światu i w końcu powiedziałam że ma tu na forum rzeszę fanek, był zszokowany i stwierdził że musi tu zajrzeć (nie byłam chyba pierwszą osobą która trafiła do niego z forum). Si, on Cię pamięta! Powiedziałam, że znowu się do niego wybierasz :). Ogroooomne dzięki za namiary! Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: TADAS?????do cablegirl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:51 No to ciesze sie, ze jestes zadowolona......i ze mnie pamieta:-). Umowie sie po wyplacie. Pozdrawiam. Odezwij sie czasem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_madzi Re: Frank Provost Warszawa????? 20.02.05, 21:55 witaj, a mozesz napiszac ile zaplacilas, bo chce sie wybrac do niego niedlugo i jakiej farby uzywa (chodzi mi o firme, bo slyszalam, ze joico), pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cablegirl Re: Frank Provost Warszawa????? IP: *.biol.uw.edu.pl 22.02.05, 12:14 Czy to do mnie pytanie? Więc u Tadasa, strzyżenie na półdługie włosy kosztuje 80 zł (ale że strasznie mi się podobało, to dałam 90). Zapytałam ile kosztowałoby kilka pasemek (nie chce robić balejażu) + strzyżenie = 150zl. Nie zauważyłam tam żadnego cennika i nie wiem jakich farb używa, ale w sumie można zadzwonić i zapytać - nr tel jest na pewno gdzieś wyżej. Tadas pracuje na L'Orealu (ma fantastyczna piankę którą nakłada się bezpośrednio na włosy i genialny SUCHY lakier - musze sobie taki kupić!) po za tym widziałam tam jeszcze jakieś kosmetyki, ale typowo do salonów i nie jestem w stanie przypomnieć sobie nazwy. Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cablegirl Re: Frank Provost Warszawa????? IP: *.biol.uw.edu.pl 22.02.05, 12:19 Oj, pomyliłam się! Na pół-długie lub długie (takie które trzeba prostowaći jakos specjalnie stylizować) kosztuje 90 złoty, na krótkie 80. Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Fryzjer Warszawa IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.02.05, 14:01 Szukam dobrego fryzjera w Warszawie, który doradza a nie zostawia klientkę samą sobie; który dobrze strzyże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Szukam dobrego fryzjera w Warszwie!!!!!!!!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.02.05, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Szukam dobrego fryzjera w Warszwie!!!!!!!!!! IP: 193.109.244.* 22.02.05, 15:47 Idź do ELITE na Al.Jerozolimskich (róg chyba Poznańskiej). Trochę tam kosztuje, ale robią z włosami co sobie klient życzy i mają do tego ciekawe pomysły. Nic na chama. Kawka, hewrbatka i miłe panie no i panowie. Dość znany salon w W-wie, strzygą się tam różne znane osoby (politycy) i businessmani. Wiedzą co robią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya ELITE; Aleje Jerozolimskie 53 IP: 193.109.244.* 22.02.05, 15:51 Aleje Jerozolimskie 53. Tel.622 76 44, 625 63 35. Trzeba się umawiać parę dni wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: ELITE; Aleje Jerozolimskie 53 IP: *.chello.pl 27.02.05, 16:17 czy wiesz może jaki jest cennik w Elite?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Szukam dobrego fryzjera w Warszwie!!!!!!!!!! IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:32 Ul. Żurawia 26 627-21-36 P.Kamil Malinowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Szukam dobrego fryzjera w Warszwie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 08:22 Uwaga, ostrzegam wszystkich przed Kamilem Malinowskim, w W-wie na ul.Żurawia 26 Uwieżcie mi, nie dość że jest to idiota, to gada takie głupoty że szok, ma się za wielką gwiazdę, super fryzjera, znawcę, a tak naprawdę nic nie potrafi. Ostatnio byłam u niego i już nigdy w życiu tam nie pójdę. taki wieśniak z niego. Karakan z metra cięty. Zadufany brzydal, a do tego nic nie potrafi. NAPRAWDĘ UNIKAJCIE KAMILA MALINOWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia15 Re: Szukam dobrego fryzjera w Warszwie!!!!!!!!!! 01.10.08, 21:14 najlepszy fryzjer na ul elektoralnej w strefie cięcia. zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Fryzjer Warszawa IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:31 Ul. Żurawia 26 P. Kamil Malinowski 627-21-36 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniuś Re: Fryzjer Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:25 polecam Leona Turowskiego jego salon rusza 16 marca na Ogrodowej 58 tel 5201008-9 Odpowiedz Link Zgłoś
magda-robert SUPER FRYZJERKA !!!!!!!! 15.06.05, 14:47 Ja osobiście polecam fryzjerkę pania Dorotę i jej Studio Urody Styl na Ursynowie Meander 22 tel 894 46 70 Naprawdę jest w stanie zrobic super fryzurę !!! do tego jest stylistką :-) ja tylko do niej chodze i jestem baaaaaaardzo zadowolona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_p Re: Frank Provost Warszawa????? 16.12.05, 09:41 Marcin (salon przy Nowym Świecie) zdecydowanie! chodze tam juz od trzech lat i jestem bardzo zadowolona chociaż tam trzeba iść do konkretnych osób bo inaczej...porażka dość droga cięcie + balejaż około 250 PLN minimum ale warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-wawa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:27 A gdzieś może w pobliżu Targówka?Coś się znajdzie godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luthien Re: Biała lista fryzjerów :-) Gdynia IP: *.osk.pl / *.osk.pl 03.02.05, 22:58 a ja polecam Emilę z zakładu Welli w Gdyni Redłowie. Zawsze zrobi cudo na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-) Gniezno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:39 W Gnieźnie moim skromnym zdaniem najlepsza fryzjerka to Bożena Paprocka mimo młodego wieku (22 lata) uratowała moja głowę z opresji jaką nabawiły mi inne dwie fryzjerki więc jeżeli jesteś z okolic lub z Gniezna to polecam Ci ją serdecznie 696223000 to jej numer telefonu :-) zawsze ma czas na dojechanie do klientki a za farbowanie lub rozjaśnianie u mnie w domku z jej farbą zapłaciłam 25 zł !! to naprawde bardzo mało pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asien Re: Biała lista fryzjerów :-) Gniezno IP: *.chello.pl 04.02.05, 01:30 Mogę podać namiary na Bartka który czesze aktorów z 'Na Wspólnej', była o nim wzmianka w jednym z artykułów w ostatniej Polityce. Podobno strzyże świetnie, zresztą widziałam jego dzieło na głowach koleżanki i kolegi. Byłam u niego, ale nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, wydał mi się strasznie zmanierowany, jest homoseksualistą, ale tu nie chodzi o to, raczej o jego sposób bycia (może wynikający z orientacji) - zupełnie mi nie odpowiada, może surowo go osądzam, bo miałam z nim styczność jedynie kilka minut, ale pierwsze wrażenie negatywne. Koleżanka zachwalała Go pod niebiosa, że taki miły, zabawny, cudowny itd. Jedyne co potwierdzam to, że rzeczywiście ma dobre cięcie, potafi sam zaproponować fryzurkę, kolor, ustala wszystko z klientem - to opinie kilku znajomych, poza tym jego działa możecie oglądać u aktorów z 'Na Wspólnej'. Kolejnym powodem dla którego nie skorzystałam z jego usług, były zbyt wysokie ceny - jak dla mnie :( 100 zł strzyżenie włosów długości do łopatek, ok 300 zł strzyżenie, mycie, balejaż 2 kolory i modelowanie. Sam salon jest bardzo przyjemny, ładnie urządzony mieści się w mieszkaniu przy ul.Chmielnej w Wwie. O dokładny adres zapytajcie przez telefon bo nie pamiętam, nr. 828 44 44. Aha zapisujcie się konkretnie do Bartka, bo oprócz niego pracuje tam kilka innych osób, o których nie mam informacji. No i terminy są najróżniejsze, można dostać termin na następny dzień, a można na za tydzień. A no i w poniedziałki jest nieczynne, więc nie ma sensu tam dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luli Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:51 RATUNKU GDZIE IŚĆ DO FRYZJERA W BYDGOSZCZY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LULI HELP HELP, KTO WIE GDZIE IŚĆ W BYDZI DO FRYZJERA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:54 Pomocy! Kto wie gdzie iśc w Bydzi do fryzjera i wyjść z fryzurą na głowie a nie wyglądać jak czupiradło i zapłacić za to jeszcze kupę kasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamaz1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 04.02.05, 08:23 witam chciałabym sie dowiedzieć czy ktoś ma jekieś doświadczenia z salonku na ul żelaznej MK VARSOWIA ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Biała lista fryzjerów :-) Bydgoszcz IP: 195.85.209.* 04.02.05, 10:02 Ja od lat chodzę do Iwonki, kiedyś Laurent, teraz studio 303, jest najlepsza na świecie, a obsługa w całym gabinecie super grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Biała lista fryzjerów :-) Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:04 hej ale to studio 303 to nadal na starym rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&M Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 10:29 Wszystkim gorąco polecamy Salon Fryzjerski Le Grand we Wrocławiu przy ulicy Wita Stwosza 16. Nie znajdziecie nigdzie bardziej profesjonalnej obsługi! Fryzjerzy-styliści doskonale dobiorą fryzurę do rodzaju włosów, waszej buźki i waszych potrzeb oczywiście :-) Miła atmosfera, ciekawy wystrój salonu, kawka lub herbata dla klientów. Ogromnym plusem jest usługa pod nazwą Porada Stylisty dla osób, które nie mają pojęcia co zrobić ze swoją głową. Można grzecznie posłuchać i skorzystać lub dać nogę ;-))) Dla dziewczynek polecamy pana Artura, a dla chłopców pana łukasza!!! Pozdrawiamy Le Grand!!! K&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Biała lista fryzjerów :-) - Tarnów IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 04.02.05, 11:03 Tarnów - salon Marta, koło baru Pierożek na ul. Wilsona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolonaklientka Re:ALINA Zgorzelec IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.05, 11:47 Tam na prawde możesz sie zmienic.Dobre kosmetyki i fryzjerka tylko dla ciebie. Widać ,że lubi to co robi i dlatego robi to dobrze. Sprawdź sama. tel 7713425 i 509444941. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaZ_krk Kraków IP: *.loc / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:58 witam! ja chodze od pewnego czasu do salonu przy Pradnickiej.. niestey, nei ejstem pewna, jak ona sie nazywa, jest tuz kolo rprzystanku 138 i 132... pracuje tam Pani Edyta, ktora bardzo lubie. ALe i szefowa saloku jest ok. Ceny- pstatnio za sciecie wlosow, bez mycia zaplacilam 15 zlotych.. wiec nei jest drogo :) i jestem bardzo zadowolona z mojej fryzurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puska Moze znacie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:59 Czesc, pomozcie!!!Moze ktos zna Pania Ale,ktora dawno temu pracowala w salonie Kadusa-Hair Club Studio Fryzjerskie na ul.Stalowej w C.H.Tesco(byly Hit).Dla mnie to najlepsza fryzjerka jaka mialam, ale niestety gdzies mi umknela.To naprawde dobry fryzjer;dobre ciecie i koloryzacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_ Opole IP: 213.199.252.* 04.02.05, 12:05 Polecam fajny zakład fryzjerski na ul. Rejmonta, w podwurzu między skrzyżowaniem z ul. 1go maja a przystankiem autobusowym (za sklepem wszysko po 4zł). Niestety nie znam imienia tej fryzjerki, ale w koncu znalazlam fryzjerke od której nie wychodze wkurzona. Odpowiedz Link Zgłoś
orrri Re: Opole 10.02.05, 18:25 Opole? Polecam salon Deja Vu - Berendowicz, fryzjer do którego zagladam... - przyznaje sporadycznie, bo nie jest to tani salon - Andrzej Majer, tel. 4542734, 4411116 A moze polecicie kogos innego...? GG 2468659 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stala klientka Re: Opole IP: *.fbx.proxad.net 26.04.05, 09:56 Sluchajcie, w Opolu jest genialny salon fryzjerski na ZWM'ie!!! Wysiada sie przy politechnice i salon "Kosmyk" jest tak jakby na tylach wszystkich innych sklepow, od strony ulicy, niedaleko Lewiatana. Szefowa salonu, pani Malgorzata Koniarska, jest wrecz super!!! Zawsze wychodze zadowolona (a mam b. trudne wlosy), doradzi, pomoze, a i ceny nie przyprawiaja o zawal serca... Nr do salonu : 442 14 38 Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
cicho4 Warszawa - krótkie włosy 04.02.05, 12:16 Możecie polecić fryzjera, który potrafi obciąć krótkie podatne włosy? Najlepiej tak, żeby np. miejscami nie prześwitywała skóra... bo widok jest żenujący, szczególnie przy ciemnych włosach :( Wbrew pozorom krótkie włosy potrzebują dokładnego cięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadziQ Re: Warszawa - krótkie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:49 Hej. Ja znam. Zbyszek w Studio DAnuty Gonery ul. Widok 22/57 (za PizzaHut)tel. 022-827-41-08. On jest świetny! Ja chodzę do niego od 2 lat. Moja mama od roku przyjeżdża specjalnie do niego z Częstochowy! dziewczyny koleś jest genialny! Pierwszy raz poszlam do niego przypadkowo- tak z ulicy bo mialam imprezę w ostatniej chwili i szukalam fryzjera na 18.00. A on powiedział proszę przyjść o 18 i dodał "mam już wizję Pani fryzury" tak też bylam przerażona. Ale od tego dnia chodze tylko do niego. Strzyżenie kosztuje 50 zł (krótkie) i 60 zł (długie). Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.hipernet.ras.pl 04.02.05, 12:26 Ja oddaje głos na Salon fryzjersko-kosmetyczny "EWA" na ulicy Skłodowskiej w Bydgoszczy. A w szczególności na panią Ewę!! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Warszawa-Paweł Kaleta-ktos był??????????? 14.02.05, 11:58 Witam!A czy ktoś był u wspomnianego wyżej Pawła Kalety i mógłby cosik napisać, jaki jest, ceny, gdzie przyjmuje i w ogóle!Mam kręcone włosy i szukam fryzjera, który nie będzie mi ich prostował i cieniował na siłę... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprężynka KROSNO: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:10 Polecam wszystkim gabinet fryzjerski EDIT na ul.Naftowej,wejście od dworca PKS.Świetnie robią balejaże i fryzury okolicznościowe (zwłaszcza pani Edyta) Odpowiedz Link Zgłoś
malibu389 Re: KROSNO: Biała lista fryzjerów :-) 02.04.14, 15:56 Fryzjerka z pasją, która lubi swój zawód i jest profesjonalna to według mnie najważniejsze dlatego według mnie najlepsza jest Pani Kasia z SPA Millenium Krosno, polecam ją gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliszja Re: Biała lista fryzjerów :-) Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 04.02.05, 13:41 Gorąco polecam salon "Twój Styl" w Rzeszowie! A w szczególności Panią Ole! Mistrzyni swiata ;-) Salon mieści sie na ulisy W.Pola, misci sie tam również solarium. Gorąco polecam :*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angeliak755@wp.pl Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 04.02.05, 13:49 głosuje na Edyte Pietuchowska jeste swietna osobą i fryzjerka jeszcze niedawno pracował w Wawie w salonie Claudia na Nowolipiu Odpowiedz Link Zgłoś