Gość: Monia70 Re: Biała lista fryzjerów :-) - Białystok IP: *.elpos.net 21.02.05, 19:12 Marzenka :D najlepsza i najtansza fryzjerka u ktorej bylam <ściecie, malowanie (wlasna farba) i modelowanie = 47zl> nigdy tak tanio nie zaplacilam :D bardzo mi sie podoba jak mnie sciela :D ul. Wyszynskiego nie pamietam ile znajdziecie napewno wielkie zielone drzwi i rownie wielki szyld Marzenka wydlada tak <165cm, blondynka z pasemkami bardzo mila wloski gdzies do szyjki> Ela rownie mila tylko juz za samo sciecie placi sie 25zl lubi zdzierac pieniazki :( ostatnio za odrosy i sciecie chciala wziac 60zl ale sie wyklucalam bo byla moja farba a za cala glowe kiedys mi policzyla 40zl to nie wiem jak jej moglo wyjsc 60 :( ale coz tez dobrze scina :D Centrum Park na gorze Ela doskonale scina jest szefowa jak tylko wchodzisz do salonu od razu wie jak cie sciac :D to wielki + za samo sciecie placi sie 55zl a scina wownie pieknie jak Marzenka :D jedynie co sie u Eli moze nie podobac to to ze np. moze zabraknac farby i dostaniecie mieszanke :( ktora rozni sie kolorem :( i zostaniecie wypuszczone z farba w uszach gdyz doklanie jej nie zmyja ul. Lipowa na samej gorze naprzeciwko ratusza tam gdzie jest Profesja jednak najbardziej polecam Marzenke tylko 2 dni wczesniej trzeba sie zapisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Biała lista fryzjerów :-) WROCŁAW IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.02.05, 22:00 we wrocku najpelszy jest Michał Krzysztcha z Szewskiej WIRTUOZ polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Biała lista fryzjerów :-) WROCŁAW IP: *.e-wroc.com 27.04.05, 16:52 joanna, jaki jest dokładnie adres tego salonu na szewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska A kto poleci w Radomiu???? IP: 195.229.241.* 22.02.05, 08:10 Macie jakiegos dobrego fryzjera w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maøgoßka Re: A kto poleci w Radomiu???? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.05, 19:44 Ja chodzedo Kacpra na Zomskiego i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuczkaf Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:23 A czy Kacper dobrze robi balejaz?, jaki adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkaszka Re: A kto poleci w Radomiu???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:56 Polecam Salon TAMARA przy ul. Miłej 9 w Radomiu. Pani Ewa rewelacyjnie dobiera kolor i fryzurę oraz perfekcyjnie to realizuje. A ceny przystępne i miła atmosfera oraz wystrój pomieszczeń.Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Biała lista fryzjerów :-)torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:42 prosze o wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skierka Re: Biała lista fryzjerów :-) Płock IP: *.ump.pl / *.ump.pl 22.02.05, 10:23 Polecam Pan Łukasza z salonu Monika na ul. Zduńskiej 12, Telefonu niestety nie znam. Strzyże rewelacyjnie i niedrogo obcięcie 20 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Fryzjer -Warszawa poszukiwany :)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 10:42 Poszukuję pilne super fryzjera pana Adama który wcześniej prowadził salon fryzjerski na ul.Polnej 3 w Warszawie,teraz już zrezygnował z niego i prowadzi inny salon.Dzieki z góry za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fryzjer -Warszawa poszukiwany :)))) IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 22:54 Pilnie poszukuję pana Wiesia,który kiedyś pracował u Laurenta w Warszawie, a teraz gdzieś prowadzi swój salon. Był po prostu genialny. POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Biała lista fryzjerów :-) Płock IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 19:59 Ale farbuje tragicznie, kolor straszny wyszedl mimo ze wczesniej dokladnie pokazalam jaki chce, oraz wyraznie podkreslilam jakiego nie chce.Mily chlopak, strzyze dobrze, ale farbowaia nie polecam.Poza tym farbowanie dosyc drogi za dlugie 140 zl.Ale to zalezy od farb jakich uzyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick(i) Re: Biała lista fryzjerów :-) - GLIWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:07 Pani Iza z salonu Ludwig na ul.Wysokiej w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Biała lista fryzjerów :-) - GLIWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:27 Panie: Wioletta i Joanna z salonu Viola przy ul. WrocBawskiej w Gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
kasik03 SZUKAM AGATY BIELECKIEJ _ RATUNKU 22.02.05, 11:09 szukam fryzjerki AGATY BIELECKIEJ z Wołomina, ostatnio pracowała w Studiu Activ na Klaudyny w Warszawie, niestety pożegnała się z Paniami(wcale się nie dziwię) i nie zdążyłam wziąć od niej telefonu. Świetna Fryzjerka, RATUNKUUUUUUUUU POMOCYYY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaks6 Agata Bielecka - poszukiwana!!!! IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 22.02.05, 11:14 Poszukuję fryzjerki, która pochodzi z Wołomina. Nazywa się Agata Bielecka, ostatnio pracowała w salonie "Active" na warszawskich bielanach (ulica Klaudyny). Niestety już tam nie pracuje a jej koleżanki z tamtej pracy nie chcą mi dać do niej prywatnego numeru telefonu. Od 1,5 roku do niej chodziłam i uwazam ze ma dar do obcinania moich włosów. Jeśli ktoś ją zna to pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
beti555 fryzjer- GDAŃSK 22.02.05, 11:30 Ja od jakiegoś czasu chodzę do fryzjerki Lidki. Chodzi do Niej kilka moich koleżanek i wszystkie jesteśmy zadowolone. Przyjmuje u siebie w domu (ma Ujeścisku), ale ma myjkę, więc nie kwitniesz nad umywalką;) Ceny nie są wygórowane, ścięcie długich włosów 20 zł, balejaż 60zł. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG GDANSK-Pani WIESIA IP: *.pro-internet.pl 22.02.05, 23:07 najlepsza jest pani Wiesia z salonu Bogna przy Dmowskiego we Wrzeszczu!trafiłam tam przez przypadek a teraz chodzą do niej moje nawet najbardziej negatywnie nastawione do fryzjerów kolezanki.naprawde bardzo polecam.ściecie 50 zł, moze i drogo ,ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: fryzjer- GDAŃSK IP: *.crowley.pl 18.05.05, 09:49 A możesz podać namiary na tą fryzjerkę? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Gdansk: salon Bogna - do Agi 18.05.05, 11:17 hej, nie odzywasz sie na priva, to pisze tutaj - palnuje isc dso nich na prostowanie wlosow. juz dojrzalam do tej secyzji, hihih i mam nadzieje, ze sie uda. pociesza mnie fakt, ze jesli mi sie nie spodoba, to i tak odrosna krecone:- ) ale chyba jednak zapisze sie do Wiesi a nie do Bogny, bo ta druga jest rozchwytywana i nie lubie, jak ktos nie zajmuje sie mna w 100 procentach, jesli jest umowiony za robienie nwlosow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.Red-80-58-241.pooles.rima-tde.net 22.02.05, 12:11 w lodzi besprzecznie wygrywa Hirek i jego syn Slawek. jestem ich odwieczna fanka i nigdy mi jeszcze nie schrzanili wlosow co do najokropniejszych fryzjerow pod sloncem to Jain Luis David - jakos tak sie pisze, na wieckowskiego. w zyciu wiecej tam nie pojde. wygladamal jakbym miala jajecznice na glowie. pozdrowienia dla wszystkich lodzianek karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monek26 Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 13:46 zgadzam sie z Toba w zupelnosci Sławek Workert jest the best. Jestem zawsze zadowolona, swietnie strzyze i farbuje, kolor zawsze niepowtarzalny, chodze do niego od 8 lat. Moge rowniez polecic Piotr Alexander na Wschodniej, rowniez strzyze super i swietnie dobiera kolory, mozna umowic sie na godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 20:52 Też polecam na Wschodniej Piotr Alexander- sprawdziłem wielu tego nie zdradzam wcześniej chodziłam do Pawła na Sienkiewicza ale jak mnie nie przyjoł w sobote to się obraziłam i zmieniłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:32 moim zdaniem slawek strzyze chyba najgorzej w lodzi!! jest fatalny! bylam u niego kilka razy i za kazdym plakalam!!! poza tym to czekanie! bzdura,ze nie mozna umowic sie telefonicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: 193.111.166.* 23.02.05, 17:09 zwykle wpadam, mówię: ile czasu? Sławek na to: masz godzinę. No i wiem, że moge pobuszowac po Piotrkowskiej, iść na pizzę itp. Sławek jest fantastyczny - doradzi, powie prawdę, jak sie przyjdzoie z własnym fatalnym pomysłem. Jest bystry i naprawdę zdolny. Ceny dośc wysokie, ale za jakośc usługi warto płacic, bo włosy miesiącami dobrze się układają - nawet jak odrastaja. Skoro byłas niezadowolona, to może np masz jakieś swoje przyzwyczajenia, które są w sprzeczności z linia, jaka cio zaproponował i się po prostu nie dogadaliście? Od dwóch lat mieszkam w Warszawie, ale i tak do fryzjera chodze właśnie do Sławka. ps: patrząc na jego ojca mam wrażenie, że jest niesamowity. Kiedys kłócił się z klientka, bo cos tam sobie wymuysliła, a on nie chciała się zgodzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:15 A czy do tej listy możnaby tak dodać tych fryzjerów którzy potrafią dobrze uczesać na ślub, sylwestra itd. ? Marta Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re:Warszawa Biała lista fryzjerów :-) IP: *.cmoctopus.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:58 Czy ktoś ma dobre/złe doświadczenia z Salonu Hesta w Alejach Jerozolimskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re:Warszawa Biała lista fryzjerów :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.02.05, 14:16 Chodziłam tam kiedyś do Sylwii ale już nie pracuje. Byłam kiedyś u innych fryzjerów, ale nie podobało mi się strzyżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re:Warszawa Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:33 ja chodzę do Studia Wilcza11,mam super fryzjerkę,która super strzyże.Zawsze zrobi mi coś nowego i super się nosi,nic nie trzeba czesać.myjesz,suszyzs i wychodzisz.Rozdaję jej numer 622 53 53,pytaj o Anabelle.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
backloop Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.02.05, 15:15 Najlepszy w Warszawie jest Michał Stegman. Kiedyś pracował na pl. Konstytucji, obecnie w salonie w hotelu Marriott. Nie dość, że przystojny to jeszcze wyczynia cuda z moimi włosami. Nie muszę mówić co chcę, za każdym razem wyglądam inaczej, znajomi pytają gdzie chodzę do fryzjera, świetnie dobiera kolory.... No i nie jest koszmarnie drogo. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk a gdzie ten Hirek i Slawek w Lodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: a gdzie ten Hirek i Slawek w Lodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:36 daj sobie spokoj, chyba ze lubisz miec kupe na glowie.. odradzam!!! lepiej Gabriel na Struga lub Kosciuszki albo taki na salon Wschodniej (alexander? -cos takiego. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onatka a znacie salon FIGARO w Warszawie IP: 195.136.47.* 22.02.05, 15:49 na Siennej ??? Buziaki Onatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.tele2.pl 22.02.05, 15:52 a co sądzicie o Pani Alicji z Franca Provosta z Nowego Światu?? ja jestem zachwyconaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 22.02.05, 16:01 Moimi włosami zajmuje sie Pan Szasza z salonu "Laurent"na Szpitalnej 5 w Warszawie.Facet jest stworzony strzyzenia włosów.Robi takie cuda....albo inaczej...robi coś z niczego i to za niewielkie pieniądze.Jest tam jeszcze pan Robert tez jest rewelacyjny..w sumie nie wiem który z nich jest lepszy.Chyba Szasza jest bardziej klasyczny a Robert bardziej młodziezowy.Wiem ze juz nigdzie więcej nie pójde.Strzygą tak ze nie trzeba sterczec przed lustrem godzinami a włosy same sie ukłądaja.Wystarczy okrągła szczotka i suszarka.A co najlepsze jeszcze na 2 dzien fryzurka się trzyma.Nie wiem jak ten facet to robi....Gorąco polecam ten salon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaas Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.riviera.pw.edu.pl 22.02.05, 16:30 jakie są ceny w laurencie? ktoś by jeszcze polecał ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Biała lista fryzjerów :-) Laurent jest Super!! IP: *.net81-64-237.noos.fr 28.09.05, 18:44 ja też tam chodzę do roberta i jestem suuuuper zadowolona. Może nie jest najbardziej kreatywną osobą jaką znam, ale nigdy nie wyszłam od niego niezadowolona. No i cena!! Płacę 110 pln za strzyzenie, balejaż 2 kolorowy i układanie, plus często specjalną odżywkę. Naprawdę wszystkim polecam. Sasza też jest bardzo fajny. Wogole to wolę facetów jako fryzjerów. pozdrawiam wszystkie piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
lilue.a Re: Laurent- Warszawa - Szpitalna 08.12.08, 18:40 Generalnie nie lubiłam fryzjerów i ich przez wiele lat unikałam. Jedyna marka do której nie miałam zastrzeżeń to Laurent. Kilka lat temu w Radomiu zrobili mi trwałą spiralną na włosach do pasa i piekny balejaż w kolorach jesieni - 2 odcienie brązu, czerwień i blond. Potem wyszły u nich fajne rude z blond refleksami. Przez ostatnie 6 lat miałam włoski czarne proste do połowy pupy. Miałam obawy, czy ktoś da im radę. Poszłam do Laurenta na Szpitalną... Sama się do dziś dziwię: między krótkimi a półdługimi, moje czarne z czerwonymi refleksami, cieniowane. Zawsze słyszałam, że jak cięcie dobre, to się człowiek z czesaniem i modelowaniem nie męczy. Teraz mam tego potwierdzenie. 15 min i po myciu i modelowaniu (kiedyś z długimi mycie i czesanie to było 1,5 godz) ;) A jak wyglądam? Najlepsza rekomendacja: mój partner cały wieczór gapił się na mnie jak wół na malowane wrota i kręcił kamerą. Bardzo mu się spodobało. Obcinał mnie i robił refleksy Pan Roman - na pierwszy rzut oka młodzian bardzo przejęty tym co robi. Młodzian? Kolejny dowód na to, ze człowieka ocenia się po tym, co robi. Miał ogromne wyzwanie - moje włosy są niesforne i nikt nie mógł chyba przewidzieć, czy po ścięciu będą się kręcić w baranki czy nie. Pan Roman poradził sobie z nimi lepiej niż się spodziewałam. Ba, mój partner stwierdził "nie sądziłem, ze może to tak dobrze wyjść" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.riviera.pw.edu.pl 22.02.05, 16:10 początkowe pochwały skierowane były w stronę salonu stillisimo teraz jakby ucichło, czy nadal warto tam iść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Biała lista fryzjerów :-) !!!LODZ!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:39 najlepszy - Gabriel na Struga, podobno ten nowy salon na piotrkowskiej vis a vis Siodemek tez jest dobry. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc lodz Re: Biała lista fryzjerów :-) !!!LODZ!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.06, 16:03 gabriel slawek krzysiu jacek czy wy jestescie wszystkie nienormalne nie macie pojeca jak moga dobrze strzyc np w teofilku na teofilowie wlodzite same kosmetyki i czasami wyzsze kwalifikacje i zdolnosci niz niejeden w renomowanych salonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandaryna Re: Biała lista fryzjerów :-) !!!LODZ!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.06, 23:00 Gość portalu: gosc lodz napisał(a): czy wy jestescie wszystkie nienormalne nie macie > pojeca jak moga dobrze strzyc np w teofilku na teofilowie My jesteśmy normalne :) te nie normalne chodzą się strzyc w Teofilku na Teofilowie :), bo tam pracują same gwiazdy światowego fryzjerstwa , wszystkie piękne, młodziutkie i z ogromnym talentem zwłaszcza do pisania na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppm Dobry fryzjer w Słupsku?? POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:46 Czy ktoś zna dobrego fryzjera w Słupsku? Takiego który dobrze strzyże, dobierze kolor i fryzurkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Dobry fryzjer w Słupsku?? POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:02 Mogę ci polecić w Ustce na 9 Marca. Co roku gdy jestem w Ustce lub okolicy idę tam do fryzjera. Dziewczyny są rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agateczka_Siedlce Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:15 Cóż... Jeśli chodzi o siedleckih fryzjerów... to z całą pewnością polecam panią Agnieszkę z zakładu Welli (mieszczącego się na rogu ul. Kilińskiego, tuż przy Kościele Garnizonowym w D.H. "18" [ostatnie piętro]) p. Agnieszka ma fantastyczne wyczucie i zarówno ja, jak i moja mama oraz 6 koleżanek, zawsze jesteśmy zadowolone z wyglądu naszych włosów po wyjściu spod jej nożyczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja..:] Re: Czarna lista fryzjerów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 19:39 Ja muszę koniecznie uprzeddzić wszystkich przed salonami fryzjerskimi Leszka Czajki, które znajdują sią przy ulicy Solec oraz jego drugi salon przy ulicy Nowogrodzkiej.Właściwie to chciałam przestrzec przed szanowną panią Basię..Ok.miesiąc temu zapisałam się do pani Basi i jak już do niej poszłam to pani basia nawet nie dotknęła moich włosów!!Włosy mył mi jakiś asystent bądź sprzątacz, wysuszył mi włosy , kolejny pomocnik wykonał mi fryzurę!!Pani Basia w tym czasie zajmowła się fryzurami "sław" z telewizji.Po wykonaniu fryzury powiedziałam pani recepcjonistce, że pani Basia nawet nie dotknęła moich włosów po czym usłyszałam, z pretensją, że to ja powinnam się upomnieć o panią Basię! Poprostu żenada!Zapłaciłam 90 zł za uczesanie które wykonała mi asystentka czy ch** wie kto!!!!Omijajcie te salony z daleka. Tam zwłykłego szarego człowieka traktuje się jak śmiecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:18 roman na ul.krakowskiej kraków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:54 łomża-nowootwarty salon na ul.polowej właściciel aneta krasowska polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamuminki Re: Biała lista fryzjerów :-) w Poznaniu IP: *.aster.pl 22.02.05, 22:44 Chciałabym polecić p.Mateusza - właściciela salonu "Pacykarnia" przy ul.Owsianej (bodajże są to Winiary)w Poznaniu.Dojeżdżam do niego aż z....Warszawy, gdzie mieszkam. Fryzjera tego poleciła mi mama ( z Poznania) :-)jeszcze kiedy strzygł w salonie Kenzo na ul.Powstańców Wlkp.2 Chłopak ma świetną tzw rękę a techniki strzyżenia (ciągle doskonalone)rewelacyjne. Ja jestem właścicielką b.delikatnych i w sumie nieciekawych włosów.Po wizycie u tego właśnie fryza jestem zawsze zadowolona! Pierwszy raz byłam u niego jeszcze w Kenzo; nie dosyć, że stresowałam się wizytą u nowego stylisty to jeszcze trochę onieśmielał mnie sam salon. Skończyło się b.dobrze dla mych włosów i dla mnie! Obecnie od zeszłego roku p.Mateusz przeszedł na swoje. Jego salon jest ciągle w fazie urządzania ale jest to b.wysmakowane miejsce. Wszystkie szczegóły wystroju są b.przemyślane i gustowne. Piszę o tym bo na pewno miło jest np. czekać na swoją kolej w stylowym i przytulnym miejscu.Oprócz Mateusza strzyże jeszcze drugi chłopak ale nawet nie wiem jak ma na imię. aha, zapomniałam o konkretach: strzyżenie włosów średnio krótkich ok 40-45 zł a balayage ok 120.Polecam p. Mateusza, jest b. dyspozycyjny - pracoholik...ale mam wrażenie, że to młody pasjonat swego zawodu a nie tylko dorobkiewicz!Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Biała lista fryzjerów :-) w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:17 A czy mogłabyś podać nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonabw Re: Pacykarnia- nie polecam IP: *.centertel.pl 01.03.06, 20:34 Niestety, i ja wybrałam się do p. Mateusza z Pacykarnii. Owszem wnętrze bardzo ładne, p. Mateusz bardzo miły, ale co z tego, jak muszę znowu sie wybrać do fryzjera na poprawkę. Na głowie mam wielka porażkę, miałam włosy blond, chciałam blond i zastrzegałam p. Mateuszowi, żeby nie miały przypadkiem rudawego odcienia. A po farbie p. Mateusza są marchewkowe! Coś strasznego i jeszcze kolor nie złapał równo, tak zafarbować umiałabym sobie sama w domu. Fryzura też kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś