Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• Gość: Ania_wawa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 31.03.05, 22:37
      Hej. Wybieralam sie do fryzjera ( najbardziej zalezało mi na kolorze ) i długo
      szukałąm , ale poczytałąm ten watek i zdecydowąam sie na MK de Varsovie i Pania
      Małgosie. Byłam wczoraj i jest super. :)). Jestem bardzo zadowolona. Wyglada na
      to ze wreszcie znalazłam fryzjerke o jak mi chodzi. Ale do rzeczy - ma ogromne
      doswiadczenie - 10 lat była szkoleniowcem Loreala w całej polsce , szkolila
      wszytskich fryzjerów tej marki wiec farby zna od a do zet. poza tym nie jest
      typem artystki co ma wizje i ja realizuje bez zapytania włąscicielki głowy czy
      sie zgadza :). najpierw jest rozmowa , ogledziny , dyskusja. Pierwszy raz
      spotkałam fryzjreke co mnie zapytała jakie mam ciuchy w szafie - tzn kolory.
      Poza tym jak sie umawiasz do niej to ona sie toba zajmuje a nie jacys inni.
      terminy szybkie , a nie za kilka tygodni .
      Przy farbowaniu sie nie spieszy , nie przyspiesza procesu jak to podobno robia
      inni , zwiekszajac stezenia preparatów aby zaoszczedzic czas i niszcza tym
      włosy.
      Do tego bardzo sympatyczna gaduła.
      A poza tym przy koloryzacji jak na koniec okaze sie ze cos jest nie tak to
      zawsze za dzien lub kilka gdy sie ktos zle czuje w tym kolorze to mozna przyjsc
      do gratisowej poprawki , dodac jakies odcienie itp
      Ceny wcale nie powalajace , zwłaszcza jak na wawe - mam włosy do ramion , za
      farbe z refleksami plus drobnie podciecie koncówek , ampułka regenerujaca ,
      mycie z masazem zapłąciłam 180 zł
      I pierwszy raz nie byłąm wkur... po wyjsciu od fryzjera
      A to jest bezcenne
      Pozdrawiam
      Aha , Firma nazywa sie teraz MA de Varsovie , ul . zelazna 32 , tel. 654 5464
      • Gość: marta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 07:56
        Ups to jakiś taki referat że to chyba sama właścicielka napisała. Jeąli niema
        kolejek a do tego sama wszystko robi w we-wie to chyba dopiero sie rozkręca. Ja
        miała bym wontpliwości czy to napisała zadowolona klijentka?????????????????????

• Gość: Magda Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:01
        Hym Jakoś nie moge się wczuć w ten post!!!???? te wszystkie działania
        chemiczne ????? opis zbyt dokładny!!!!???? zdaje się że sama właścicielka
        zawitała na to forum?????? po zatym jeśli nie ma kolejek a sama wszystko robi
        to klijentek tam malutko malutko. Jakoś do mie to niemówi.
        • Gość: szambo Re: Biała lista fryzjerów :-)Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:56
          No nie przesadzajcie - przecież to elementarna wiedza w zakresie farbowania - ja
          nie farbuję, a wiem, jak to działa:)

NIE polecam salonu JLD naprzeciwko Smyka (Jerozolimskie). Obcieli mnie kiepsko,
          a do tego babka nachalnie mnie namawiała na jakąś strasznie drogą maseczkę
          regenerującą, wmawiając bezczelnie, że mam bardzo zniszczone włosy (co jest
          absolutną nieprawdą, moją dumą są idealnie zadbane włosy i prawie zawsze
          fryzjerzy pytają o mój sekret - bynajmniej nie z uprzejmości).

Chyba wybiorę się do Strefy Cięcia - mam tylko małe pytanko: ile by kosztowało
          cięcie z włosów długich na półdługie/krótkie bez farby?

Z góry dzięki:*
        • Gość: Ania_wawa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 16.04.05, 22:11
          Hej. To wcale nie pisaął włascicielka ,c hoc wiemz e na forum takie sie
          zdarzaja. Po porstu ja taka gadula jestem , i chcialam innym pomóc . Teraz
          obrywam ze sie podszywam. Moglam napisza dwa zdania i byłby spokoj. A o
          zabiegach wiemj sporo bo ja jestem maniaczka , i co nieco wiedzy mam. A do tego
          lubie pytac wiec jak u niej siedzialm to wypytywalam o wszystko. Wiem ze to z
          enie ma kolejek to moze byc podejrzane. Ale zapytajcie jakis ludziz branzy -
          wsyztscy znają ją i tego krzysztofa bo prowadzili szkole fryzjerstwa. Salon
          jest dos nowy , moze ma pół roku , moze wiecej i moz edlatego nie ma tłoku.
          TYle z eona nie ma medialnego nazwiska ajk te czajki i inne hupały.
          A do tego wyczailam ze tam jest tez neizła manicurzystka - robi fajne
          paznokcie - zelowe ale na szablonie , bez tipsa i na wierzch zelu jest wartswa
          akrylu. Tez juz z nia to obgadalam i sie zapisałam. tanio nie jets - naturalne
          z frenchem 180 zł ale podobno sie dobrze trzymaja. sprawdze i opisze
          • banieczka Re: Biała lista fryzjerów :-) 05.10.06, 20:41
            Też polecam ME de Varsovie. Chodzę do pani Małgosi od paru lat, wcześniej byłam
            też u Krzysztofa (który założył własny zakład gdzieś w okolicach Hali
            Mirowskiej). Rzeczywiście razem stanowili awangardę polskich kolorystów. Jeśli
            chodzi o efekty, to generalnie jestem zadowolona z cięcia, chociaż jeszcze nie
            trafiłam na swoją idealną fryzurę, co do której nie miałabym żadnych
            zastrzeżeń. Ale obawiam się, że to problem raczej w mojej głowie - po prostu
            nie wiem, czego tak naprawdę bym chciała ;)
    • wandalas KRAKOW 01.04.05, 13:13
      ja zawsze mialam problemy z grzywka.wlosy mam lekko falujace,a grzywka wiecznie
      sie robila w "falke".polecam Marte "twoj fryzjer"ul.węgłowa.swietnie potrafi ja
      obciac tak,ze nie potrzebuje nawet kosmetykow do stylizacji.
    • Gość: Julka Re: Biała lista fryzjerów :-) Toruń? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.04.05, 06:13
      A czy ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera z Torunia? Potrzebuję
      wybrać się do kogoś na farbowanie włosów. Chodzi mi o dobry kolorystyczny dobór
      farby. Proszę ratujcie !!!
      • Gość: GOŚĆ Re: Biała lista fryzjerów :-) Toruń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:50
        Podobno na Rubinkowie III jest jankis niesamowity gość, znajoma była,
        profesjonalnie ma obcięte włoski, no ale za pocieniowanie włosów do ramion
        skasował 50 zł.... Jak widzi klientkę to w progu krzyczy " MAM WIZJĘ!!!"
    • Gość: kanmag JEDLINA ZDRÓJ - ELEGANT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:13
      GORĄCO POLECAM ZAKŁAD ELEGANT W JEDLINIE ZDRÓJ. PROWADZI GO MŁODY CHŁOPAK -
      KRZYSIU,KTÓRY PRZYUCZA TERAZ TEŻ SWOJEGO BRATA - MICHAŁA. ATMOSFERA W ZAKŁADZIE
      JEST ŚWIETNA, CHŁOPAKI SĄ NIEZWYKLE MILI - POTRAFIĄ ROZMAWIAĆ Z LUDŻMI W KAŻDYM
      WIEKU, DORADZAJĄ JAK PIELĘGNOWAĆ WŁOSY, NIE BOJĄ SIĘ ODWAŻNYCH CIĘĆ I KOLORÓW,
      JEŻDŻĄ NA SZKOLENIA, WDRAŻAJĄ NAJNOWSZE KOSMETYKI A POZA TYM ROBIĄ NIEZIEMSKI
      MASAŻ GŁOWY, KTÓRY JEST W STANIE ZWALIĆ Z NÓG. POLECAM, POLECAM, POLECAM!!!!!!!
      JA JUŻ NIE ZMIENIĘ FRYZJERA,WY TEŻ POWINNYŚCIE SPRÓBOWAĆ, MNÓSTWO MOICH
      KOLEŻANEK I KOLEGÓW WYBRAŁO WŁAŚNIE TEN SALON.
    • natalju Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.04.05, 07:41
      Jeśli jesteście z MIELCA lub okolic to GORĄCO POLECAM BOSSMEN- salon fryzjerski
      blisko dworca autobusowego, rewelacyjna obsługa, świetny klimat, bardzo miły
      personel, osoby z doskonałym gustem potrafiące doradzić, przy dłuższych
      posiedzeniach(balejaż, pasemka, itp.) zawsze oferują kawkę, herbatkę, soczek,
      (tzn oferują zawsze, ale jak człowiek siedzi pod "nożem" ciężko pić herbatkę ;)
      żeby mu włosy nie nawpadały), poza tym zawsze są na
      bieżąco z trendami :D. Zapomniałam dopisać,że obsługują kobiety i mężczyzn.
      Pozdruffka
    • Gość: ineza Re: Biała lista fryzjerów :-) BYDGOSZCZ IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 15.04.05, 07:44
      polecam panią karolinę z salonu przy ul. karłowicza (tel. 346 07 17). "czuje"
      włosy jak nikt, a i ceny nie zwalają z nóg. jestem jej fanką juz od kilku
      lat :) gorąco polecam.
      • Gość: Misia Re: Biała lista fryzjerów :-) BYDGOSZCZ IP: 213.17.183.* 15.04.05, 08:07
        a ja polecam Pana Wiesia z S&K na dworcowej.
        scina dobrze i na taka dlugosc jak zapowiada.
      • Gość: monsta Re: Biała lista fryzjerów :-) BYDGOSZCZ IP: *.com / 80.51.243.* 15.04.05, 09:31
        Kochani! wszystkie wpisy przejrzalam i nie ma ani slowa o naszej mistrzyni
        Europu w fryzjerstwie, dla niezorientowanych: Jaosia Zaremba-Wanczura,
        Grudziądzka, k/ Kwadratu, pomimo mistrzowskich tytułów cenu ogolnie przystepne,
        strzyzenie, modelowanie `60zł, kok 90 zł (wiem bo bylam na probnym do slubu),
        efekty sa widoczne na wlosach, kosmetyki stosowane:Wella.no i niezapomniane
        wrazeenia z masazu podczas mycia wlosow, w wykonaniu jej asystentek.
      • marta.aaaa Re: czarna lista fryzjerów :-) BYDG 25.06.08, 11:25
        Chciałabym wszyskich przestrzec przed salonem fryzjerskim GABRIEL
        PROFESSIONAL W BYDGOSZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Oszusci, kłamcy, naciagacze-możnaby jeszcze długo wymieniać !!!
        Po wizycie w Gabriel wrażenia bardzo negatywne- fryzura
        beznadziejna, bez pomysłu, ludzie niemili, nieuczciwi (p. Monika-
        wlascicielka przy płaceniu (po zawyżeniu ceny-nie wiem za co!!!!!!!!
        rzuca sie na klientow z pazurami, a ze jest 3 razy większa od
        przeciętnej kobiety to nie mamy z nia szans:)
        jeszcze raz serdecznie radzę- nidgy w życiu do Gabriel!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lili_777 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 195.47.201.* 15.04.05, 07:48
      najlepszym i najtańszym fryzjerem jakiego mialam okazje spotkac jest Mariusz
      Godlewski Z Płońska. zawsze siwtnie doradza mi fryzury i super tnie. do tego
      cena ok 16 zl za obciecie z ulozeniem. gorąco polecam!!
    • lady_milka FRYZJERKA KRAKÓW 15.04.05, 08:05
      Najlepsza jesz Ania S z zakładu La Fame z ul. Legionów Piłsudskiego, gorąco
      każdemu polecam
    • Gość: inja Fryzjerzy w Żorach! (woj śląskie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:50
      "nimfa" na os sikorskiego.
      Mały niepozorny salo urody, ale fryzjerki miłe i znające swój fach.
      Przedewszystkim polecam panią Renatę, mistrz w modnych teraz asymetrycznych
      fryzurkach...
      oraz inną panią której imi9enia nie pamiętam - obcinała moją mamę, babka przed
      40, młodo wyglądająca, ale zawsze u fryzjera obcieli ją jak prawdziwa babkę ze
      wsi. wycieniowane krótkie włoski, ale teraz! musielibyście ją widzeć........
      polecam ten salon, bo dobrych w zorach niestety brakuje, a to jeden z
      nielicznych
    • Gość: Iga Tarnow Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 15.04.05, 09:12
      a ja goraca polecam METRO i Klaudie na ul. Odleglej :)
    • Gość: Jagna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.nsm.pl 15.04.05, 10:03
      Ja polecam najlepszą fryzjerkę w Trójmieście. Jest profesjonalistką a do tego
      bardzo miła i sympatyczna. W salonie czujemy się jak w domu. Jest tam
      fantastyczna atmosfera. Ręczę, że nikt nie wyjdzie od niej niezadowolony.
      Zapraszam do Madzi do Gdańska na Żabiankę 557-78-75. I dzwońcie i umawiajcie
      się, bo jest tak dobra, że inaczej się nie dostaniecie :)
    • Gość: Paulinka WOŁOMIN....KTO POMOŻE??? SZUKAM.................!! IP: *.chello.pl 15.04.05, 10:07
      Jestem z Warszawy ale kilka razy strzygłam sie w Wołominie...ale mam teraz
      poważny problem!!Zgubiłam kartke z adresem i numerem telefonu do tego
      salonu...wiem jedynie że wspaniałą fryzjerką jest tam p.Aldona-super, wogóle
      wspaniał atmosfera a iceny super(baleyage 2 kolory ok.120 zł)
      Jeśli ktoś z Was jest z Wołomina i zna ten salon-PROSZE O KONTAKT...salon
      mieści sie albo przy ulicy Partyzantów albo przy ulicy Powstanców...dodam
      jescze ze dojeżdzałam tam autobusem z pod dw. Wileńskiego....i od przystanku
      koncowego w Wołominie(tuż przy PKP) miałam jakieś 5 minut drogi...PROSZĘ
      POMÓZCIE!!!Mój mail: p.ostrowska@vp.pl
      lub nr GG:7686977, lub tel.506 890 868...PROSZĘ!
    • Gość: Etka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 15.04.05, 11:04
      Może w Koszalinie bywają też dobrzy fachowcy od naszych czupryn???
    • Gość: bardzo zadowolona SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:01
      Studio L'OR na Wojska POlskiego przy KOSMOSIE tel. 4888492,Bardzo polecam
      strzyzenie z modelowaniem kazda dlugosc wlosow 28 zl,polecam Dagmare!! slicznie
      czesza,naprawde swietnie strzyga,nie tylko ja jestem bardzo zadowolona,mozna
      tez zrobic tam sobie paznokcie
    • Gość: Gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:01
      od 12 lat chodzę do salonu "Ewa" w Gdańsku Zaspie. Pani Jola po prostu czyni
      cuda z włosami!
    • Gość: scalii Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:04
      ja mam bardzo dobrom fryzjerkę godną polecenia pracuje tam gdzie się ja ucze
      zawodu bo jestem na praktykach w salonie fryzjerskim i bardzo lubię panią Kasie
      bo umie mi wydłumaczyć pomuc porozmawiać na każdy temat a najbardziej o moim
      zawodzie jakim jest Fryzjerstwo, ta kobieta ma poprostu złote serce bo w każdej
      dziedzinie mi pomoże i mnie świetnie oszczyże nawet jak niekiedy daje jej wkość.
      bo ją niekiedy nie słucham wiem jak to moja szefowa pszeczyta to mi po uszach
      da ale co tam jak wspomniałam jest bardzo dobra miła i żawsze doradzi wam co do
      włosach oto nasz salon salon fryzjerski ''crris'' ul. Balicka 284,Kraków, ja
      tam jestem a mamy jeszcze jeden salon ale to jest ul. Chełmonskiego 14 taki 2
      ładne salony,oraz pszystępne ceny serdecznie zapraszam i pszepraszam za błęndy
      ale jestem dyzletykiem kasia (basia)
    • Gość: oborniczanka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:10
      a ja swój głos oddaję na Agnieszkę Mazur - jest poprostu super pod każdym
      względem - szkoda że nie może częściej bywać w Obornikach Śląskich
    • Gość: Katherina Re: Biała lista fryzjerów :-) WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.05, 20:35
      Ja oddam dwa głosy- pozytywny i negatywny. Świetna jest p. Partycja w studiu
      TAAK na Zachodniej we Wrocławiu - bardzo miła atmosfera, fryzjerka potrafiąca
      słuchać i z talentem! Naprawdę godne polecenia!! Co do negatywnego... Byłam
      bardzo niezadowolona z p. Kingi w Carlo Biani... Byłam u niej dwukrotnie, za
      pierwszym razem nie obcięła mnie żle, ale nie było zachwycająco. Za to drugi
      raz... BEZNADZIEJA! Mimo ze prosiłam o nie cieniowanie włosów mam różnice
      między poszczególnymi kosmykami nawet 15 cm (a mam włosy troszkę za brodę).
      Włosy w ogóle się nie układają.
    • Gość: Kasia Re: Biała lista fryzjerów :-)Poznań IP: *.echostar.pl 15.04.05, 20:45
      Serdecznie polecam salon ENZO na Towarowej 35.Bardzo miła obsługa,fryzjerzy są
      szkoleni przez włoskich stylistów i są naprawdę dobrzy.
    • maka_z_niebieskimi Re: Biała lista fryzjerów :-)DOBRE STRZYŻENIE WAWA 15.04.05, 21:59
      szukam fryzjera z polotem...coś modnego,kobiecego,raczej nie
      irokezopodobne:)..ostatni mój eksperyment skończył się wyjściem łysą!Z długich
      na ramiona włosów...zostały do ucha...z wycieniowanymi dziurami.ponieważ mam
      średniogęste ,proste włosy zalęży mi na dobrymobcięciu..
      Coś słyczałam o Strefie cięcia ,gdzie to jest?Jakie ceny?A może inne koncepcje?
      Pomóżcie bo dziury mi trochę odrosły i chciałabym coś z tym zrobić!!!!!
      • magda-robert Re: Biała lista fryzjerów :-)DOBRE STRZYŻENIE WAW 18.07.05, 11:06
        Ja osobiście polecam Salon Urody "Styl" na Meander 22 w Warszawie przy stacji
        metra Natolin.Pani Dorota stylistka i fryzjerka naprawde warto ją chociaż raz
        odwiedzić no i przy okazji wizyty warto równiez spotkac się z kosmetyczka,
        wizażystką Elą Jarnicką - te dwie dziewczyny naprawde stworzą z Ciebie cudo -
        ja u nich robiłam sie na ślub naprawde warto ..........
    • Gość: aneczka Rzeszów Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.ostnet.pl 16.04.05, 00:19
      Pilne !!! Poszukuję dobrego fryzjera - stylisty z Rzeszowa !! Napiszcie gdzie i
      u kogo można zrobić sobie fajne włosy.
      • amisu_wawa WAWA potrzebny profesjonalista! 16.04.05, 18:12
        Witajcie. Szukam odpowiedzialnego fryzjera z fantazją. Mam proste, geste
        (zawsze dłuuugo siedze na fotelu), ale cienkie włosy do pasa, po trwałej. Chce
        wycieniowac z przodu i troszke z tyłu, nie zcinając długosci, i odzywic je.
        Chce bardziej nowoczesną fryzure, bardziej młodziezową (mam 20 lat) Włosy sa
        dla mie bardzo wazne i nie chce ich zniszczyc, za długo je zapuszczam... :).
        Chodzi tylko o strzyzenie.
        Jako studentki stac mnie na wydanie max 70 zł, Pomózcie!
        Moze byc jakis mały salon gdzies na osiedlu, byle dobry!
        Co myslicie o GD Studio i p. Zbyszku na ul. Widok??
        Z góry dzieki.
        Zuzanna
        • polojama Re: WAWA potrzebny profesjonalista! 16.04.05, 18:16
          Emilia ze Strefy Cięcia na ul. Andersa. Cięcie 55 PLN
          • pomaranczka5 Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! 17.04.05, 14:08
            Już od kilku lat szukam swojego "idealnego" fryzjera i za każdym razem klapa. W
            Ce-Ce niby ładnie ale żeby to było coś oryginalnego....z Hestu wyszłam
            dokładnie w takiej samej postaci jak przyszłam...przyjaciółka tego samego dnia
            jeszcze zapytała mnie kiedy wkońcu się wybieram do fryzjera bo może by poszła
            ze mną...no comment!! W JLD nawet nieźle ale niestety nie robią tam radykalnych
            zmian jeśli chodzi o kolor...
            Szukam fryzjera, który:
            a) potrafi sam coś doradzić. Wchodzisz do salonu i on już ma wizję Twojej
            fryzury przed oczami. A nie tak jak to zawsze było w moim
            przypadku....przychodzę do salonu bez konkretnego pomysłu a fryzjer<ka>: "To co
            robimy?" I siedzę na fotelu dopóki sama czegoś nie wymyślę a potem żałuję że
            nie zwiałam w momencie gdy tylko usłyszałam to pytanie
            b) ale nic na siłe!! Jeśli jakiś pomysł Ci się nie podoba nie przystępuję do
            realizacji swoich wizji mimo Twoich protestów, słucha Twoich uwag.
            c) Oryginalnego! Nie chcę wyglądać jak moja babcia! Chcę modną, oryginalną
            fryzurke, dobrze dobrany kolor.

To jak macie jakieś propozycje?? Proszę o jakieś konkretniejsze namiary i ceny.
            Dzięki z góry.
            • kkatie Re: Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! 18.04.05, 10:12
              ja chodzilam jakis czas do hair coif w wola parku. bylam bardzo zadowolona :)
              robily z moimi wlosami dokladnie to co chcialam, a i same potrafia doradzic.
              zreszta chyba we wszystkich ich salonach jest oki, bo raz bylam w jankach, przy
              okazji zakupow i tez bylam zadowolona. a niedawno moja siostra byla, chyba w
              galerii mokotow (??? nie dam glowy, ale na pewno w innym niz ja) i byla
              zachwycona. facet doradzil jak pielegnowac, a przy okazji mycia glowy zrobil
              jej masaz szyi :) (hihi ale to byla chyba usluga gratis :)))
              • kkatie Re: Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! 18.04.05, 10:13
                aha, ceny przystepne, zadne z kosmosu. adekwatne do umiejetnosci :)
                pozdrawiam
            • Gość: Ania Re: Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! IP: *.myslenicenet / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:39
              Polecam M&K de Varsovie na Zelaznej 32! Bylam i zostalam:):)
          • Gość: aniołek Re: WAWA potrzebny profesjonalista! IP: *.businessman.com.pl 21.04.05, 11:50
            Zapisałam sie do Strefy Cięcia na sobotę (strzyżenie + farbowanie) - oczywiście
            do P. Emilki - mam nadzieję że bedzie super :)
            • pomier Re: WAWA potrzebny profesjonalista! 26.04.05, 12:43
              Do Aniołka. Mam pytanie. Czy byłaś u PAni Emilii w strefie cięcia i jeśli tak
              to jakie masz wrażenia po wizycie, bo ja też zamierzam się zapisać na 6 maja.
              Była bym wdzięczna za odpowiedż.
    • kkatie Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.04.05, 10:17
      aha, i ceny przystepne, nie zadne z kosmosu. adekwatne do umiejetnosci :)
      pozdrawiam
      • kkatie Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.04.05, 10:19
        oj, przepraszam, cos mi sie zdublowalo :)
    • Gość: Marysia Wwa - KRZYSZTOF z Laurenta, Grace - teraz gdzie? IP: *.cec.eu.int 18.04.05, 11:54
      Kochani,

rozpaczliwie szukam Pana Krzysztofa (wysoki przystojny brunet), fryzjera
      damskiego, który pracował w Laurencie na Szpitalnej, później przeniósł się do
      Grace na Andersa, a teraz pracuje podobno "gdzieś na Jana Pawła". W Grace nie
      chcą podać jego miejsca pracy, to zrozumiałe.
      Strzygł mnie od wielu lat, a ja - jak kretynka - nie wzięłam jego prywatnego
      numeru telefonu gdy ostatnio byłam (niestety było to w grudniu, więc sporo
      czasu już minęło).
      Może ktoś z Was wie???
      • Gość: mm Re: Wwa - KRZYSZTOF z Laurenta, Grace - teraz gdz IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 22:26
        O tak, facet byl niezly!
        • Gość: Icegirl Re: Wwa - Awangarda Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:50
          Ja byłam sobie po wszystkich waszych postach u leszka czajki, u pana tadasa, u
          maćka wróblewskiego i w salonie awangarda! Muszę powiedzieć że z jednej strony
          jestem bardzo rozczarowana, ponięważ we wszystkich salonach powinien być
          również wysoki pożiom usług, a niestety nie jest! Jedyne co było wysokie to
          ceny! Ze strzyżenia byłam zadowolona u Maćka Wróblewskiego i również w salonie
          awangarda, niestety poziom strzyżen u leszka i u pana tadasa jest marny zero
          polotu! Za to mogę powiedzieć że co do koloru to moim absolutnym faworytem,
          jest salon awangarda, zrobili na mnie bardzo dużo wrazenie po raz pierwszy
          miałam tyle odżywek w trakćię koloryzacij nakładane! Efekt tego był taki że
          były momenty iż wydawało mi śię że moje włosy są w lepszym stanie niż przed
          farbowanien!! Aha i jeszcze jedno, wystroje salonów: u leszka sterylny alę
          bardzo fajny, u pana tadasa delikatnie wiejski, u maćka jest bez klimatu (i
          recepcjonistka jest bardzo niemiła) a w salonie awangarda byłam dosłownie pięć
          dni temu i salon był w trakćię remontu ale będzie też bardzo sterylny typu
          nowoczesny butik! Całuję papa wszystkim i dużo szczęscia w poszukiwaniu
          • Gość: anna Re: Wwa - Awangarda Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:50
            icegirl a jakie ceny w Awangardzie? Ile za farbę i strzyżenie?
            • Gość: Monia Re: Wwa - Awangarda Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:09
              O ceny mają niezłe strz. ok 100 zł a farbowanie gdzieś od 200 chyba ??????
    • maira Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.04.05, 18:19
      byłam dzisiaj w salonie w Wawie przy ul.Nowolipki,bodajże 5.Jestem bardzo
      zadowolona-sympatyczna obsługa,szybko,pani pomogła mi dobrać kolor i
      fryzurę,wszystko kosmetykami profesjonalnymi Loreala.
      Strzyżenie,modelowanie i farbowanie=100zł
      • muszka31 Warszawa-Praga 11.06.05, 18:19
        Polecam fryzjerke p. Sylwie z SUN-LINE na ul.Konopackiej (przy Wilenskiej). Naprawde nie widze roznicy
        pomiedzy nia a Leszkiem Czajka i p. Agnieszka z jego salonu do ktorego chodzilam wczesniej.
        Zszokowaly mnie ceny ktore zostaly podniesione po otwarciu drugiego salonu na Solcu. Np. u
        Agnieszki placilam 200 (po podwyzce 260zl a u Czajki bodjaze 340zl).
        W SUN-LINE zaplacilam za srednio dlugie wlosy 140zl za dwukolorowy balejaz z czesaniem-a do tego
        indywidualne a nie tasmowe podejscie jak w oslawionych salonach.
        Przy okazji skorzystalam z dobrego solarium:)
    • Gość: kraaaa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 19.04.05, 14:14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka