Gość: Ania_wawa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 31.03.05, 22:37 Hej. Wybieralam sie do fryzjera ( najbardziej zalezało mi na kolorze ) i długo szukałąm , ale poczytałąm ten watek i zdecydowąam sie na MK de Varsovie i Pania Małgosie. Byłam wczoraj i jest super. :)). Jestem bardzo zadowolona. Wyglada na to ze wreszcie znalazłam fryzjerke o jak mi chodzi. Ale do rzeczy - ma ogromne doswiadczenie - 10 lat była szkoleniowcem Loreala w całej polsce , szkolila wszytskich fryzjerów tej marki wiec farby zna od a do zet. poza tym nie jest typem artystki co ma wizje i ja realizuje bez zapytania włąscicielki głowy czy sie zgadza :). najpierw jest rozmowa , ogledziny , dyskusja. Pierwszy raz spotkałam fryzjreke co mnie zapytała jakie mam ciuchy w szafie - tzn kolory. Poza tym jak sie umawiasz do niej to ona sie toba zajmuje a nie jacys inni. terminy szybkie , a nie za kilka tygodni . Przy farbowaniu sie nie spieszy , nie przyspiesza procesu jak to podobno robia inni , zwiekszajac stezenia preparatów aby zaoszczedzic czas i niszcza tym włosy. Do tego bardzo sympatyczna gaduła. A poza tym przy koloryzacji jak na koniec okaze sie ze cos jest nie tak to zawsze za dzien lub kilka gdy sie ktos zle czuje w tym kolorze to mozna przyjsc do gratisowej poprawki , dodac jakies odcienie itp Ceny wcale nie powalajace , zwłaszcza jak na wawe - mam włosy do ramion , za farbe z refleksami plus drobnie podciecie koncówek , ampułka regenerujaca , mycie z masazem zapłąciłam 180 zł I pierwszy raz nie byłąm wkur... po wyjsciu od fryzjera A to jest bezcenne Pozdrawiam Aha , Firma nazywa sie teraz MA de Varsovie , ul . zelazna 32 , tel. 654 5464 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 07:56 Ups to jakiś taki referat że to chyba sama właścicielka napisała. Jeąli niema kolejek a do tego sama wszystko robi w we-wie to chyba dopiero sie rozkręca. Ja miała bym wontpliwości czy to napisała zadowolona klijentka????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:01 Hym Jakoś nie moge się wczuć w ten post!!!???? te wszystkie działania chemiczne ????? opis zbyt dokładny!!!!???? zdaje się że sama właścicielka zawitała na to forum?????? po zatym jeśli nie ma kolejek a sama wszystko robi to klijentek tam malutko malutko. Jakoś do mie to niemówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szambo Re: Biała lista fryzjerów :-)Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:56 No nie przesadzajcie - przecież to elementarna wiedza w zakresie farbowania - ja nie farbuję, a wiem, jak to działa:) NIE polecam salonu JLD naprzeciwko Smyka (Jerozolimskie). Obcieli mnie kiepsko, a do tego babka nachalnie mnie namawiała na jakąś strasznie drogą maseczkę regenerującą, wmawiając bezczelnie, że mam bardzo zniszczone włosy (co jest absolutną nieprawdą, moją dumą są idealnie zadbane włosy i prawie zawsze fryzjerzy pytają o mój sekret - bynajmniej nie z uprzejmości). Chyba wybiorę się do Strefy Cięcia - mam tylko małe pytanko: ile by kosztowało cięcie z włosów długich na półdługie/krótkie bez farby? Z góry dzięki:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_wawa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 16.04.05, 22:11 Hej. To wcale nie pisaął włascicielka ,c hoc wiemz e na forum takie sie zdarzaja. Po porstu ja taka gadula jestem , i chcialam innym pomóc . Teraz obrywam ze sie podszywam. Moglam napisza dwa zdania i byłby spokoj. A o zabiegach wiemj sporo bo ja jestem maniaczka , i co nieco wiedzy mam. A do tego lubie pytac wiec jak u niej siedzialm to wypytywalam o wszystko. Wiem ze to z enie ma kolejek to moze byc podejrzane. Ale zapytajcie jakis ludziz branzy - wsyztscy znają ją i tego krzysztofa bo prowadzili szkole fryzjerstwa. Salon jest dos nowy , moze ma pół roku , moze wiecej i moz edlatego nie ma tłoku. TYle z eona nie ma medialnego nazwiska ajk te czajki i inne hupały. A do tego wyczailam ze tam jest tez neizła manicurzystka - robi fajne paznokcie - zelowe ale na szablonie , bez tipsa i na wierzch zelu jest wartswa akrylu. Tez juz z nia to obgadalam i sie zapisałam. tanio nie jets - naturalne z frenchem 180 zł ale podobno sie dobrze trzymaja. sprawdze i opisze Odpowiedz Link Zgłoś
banieczka Re: Biała lista fryzjerów :-) 05.10.06, 20:41 Też polecam ME de Varsovie. Chodzę do pani Małgosi od paru lat, wcześniej byłam też u Krzysztofa (który założył własny zakład gdzieś w okolicach Hali Mirowskiej). Rzeczywiście razem stanowili awangardę polskich kolorystów. Jeśli chodzi o efekty, to generalnie jestem zadowolona z cięcia, chociaż jeszcze nie trafiłam na swoją idealną fryzurę, co do której nie miałabym żadnych zastrzeżeń. Ale obawiam się, że to problem raczej w mojej głowie - po prostu nie wiem, czego tak naprawdę bym chciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wandalas KRAKOW 01.04.05, 13:13 ja zawsze mialam problemy z grzywka.wlosy mam lekko falujace,a grzywka wiecznie sie robila w "falke".polecam Marte "twoj fryzjer"ul.węgłowa.swietnie potrafi ja obciac tak,ze nie potrzebuje nawet kosmetykow do stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Biała lista fryzjerów :-) Toruń? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.04.05, 06:13 A czy ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera z Torunia? Potrzebuję wybrać się do kogoś na farbowanie włosów. Chodzi mi o dobry kolorystyczny dobór farby. Proszę ratujcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Biała lista fryzjerów :-) Toruń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:50 Podobno na Rubinkowie III jest jankis niesamowity gość, znajoma była, profesjonalnie ma obcięte włoski, no ale za pocieniowanie włosów do ramion skasował 50 zł.... Jak widzi klientkę to w progu krzyczy " MAM WIZJĘ!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanmag JEDLINA ZDRÓJ - ELEGANT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:13 GORĄCO POLECAM ZAKŁAD ELEGANT W JEDLINIE ZDRÓJ. PROWADZI GO MŁODY CHŁOPAK - KRZYSIU,KTÓRY PRZYUCZA TERAZ TEŻ SWOJEGO BRATA - MICHAŁA. ATMOSFERA W ZAKŁADZIE JEST ŚWIETNA, CHŁOPAKI SĄ NIEZWYKLE MILI - POTRAFIĄ ROZMAWIAĆ Z LUDŻMI W KAŻDYM WIEKU, DORADZAJĄ JAK PIELĘGNOWAĆ WŁOSY, NIE BOJĄ SIĘ ODWAŻNYCH CIĘĆ I KOLORÓW, JEŻDŻĄ NA SZKOLENIA, WDRAŻAJĄ NAJNOWSZE KOSMETYKI A POZA TYM ROBIĄ NIEZIEMSKI MASAŻ GŁOWY, KTÓRY JEST W STANIE ZWALIĆ Z NÓG. POLECAM, POLECAM, POLECAM!!!!!!! JA JUŻ NIE ZMIENIĘ FRYZJERA,WY TEŻ POWINNYŚCIE SPRÓBOWAĆ, MNÓSTWO MOICH KOLEŻANEK I KOLEGÓW WYBRAŁO WŁAŚNIE TEN SALON. Odpowiedz Link Zgłoś
natalju Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.04.05, 07:41 Jeśli jesteście z MIELCA lub okolic to GORĄCO POLECAM BOSSMEN- salon fryzjerski blisko dworca autobusowego, rewelacyjna obsługa, świetny klimat, bardzo miły personel, osoby z doskonałym gustem potrafiące doradzić, przy dłuższych posiedzeniach(balejaż, pasemka, itp.) zawsze oferują kawkę, herbatkę, soczek, (tzn oferują zawsze, ale jak człowiek siedzi pod "nożem" ciężko pić herbatkę ;) żeby mu włosy nie nawpadały), poza tym zawsze są na bieżąco z trendami :D. Zapomniałam dopisać,że obsługują kobiety i mężczyzn. Pozdruffka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineza Re: Biała lista fryzjerów :-) BYDGOSZCZ IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 15.04.05, 07:44 polecam panią karolinę z salonu przy ul. karłowicza (tel. 346 07 17). "czuje" włosy jak nikt, a i ceny nie zwalają z nóg. jestem jej fanką juz od kilku lat :) gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Biała lista fryzjerów :-) BYDGOSZCZ IP: 213.17.183.* 15.04.05, 08:07 a ja polecam Pana Wiesia z S&K na dworcowej. scina dobrze i na taka dlugosc jak zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monsta Re: Biała lista fryzjerów :-) BYDGOSZCZ IP: *.com / 80.51.243.* 15.04.05, 09:31 Kochani! wszystkie wpisy przejrzalam i nie ma ani slowa o naszej mistrzyni Europu w fryzjerstwie, dla niezorientowanych: Jaosia Zaremba-Wanczura, Grudziądzka, k/ Kwadratu, pomimo mistrzowskich tytułów cenu ogolnie przystepne, strzyzenie, modelowanie `60zł, kok 90 zł (wiem bo bylam na probnym do slubu), efekty sa widoczne na wlosach, kosmetyki stosowane:Wella.no i niezapomniane wrazeenia z masazu podczas mycia wlosow, w wykonaniu jej asystentek. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.aaaa Re: czarna lista fryzjerów :-) BYDG 25.06.08, 11:25 Chciałabym wszyskich przestrzec przed salonem fryzjerskim GABRIEL PROFESSIONAL W BYDGOSZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oszusci, kłamcy, naciagacze-możnaby jeszcze długo wymieniać !!! Po wizycie w Gabriel wrażenia bardzo negatywne- fryzura beznadziejna, bez pomysłu, ludzie niemili, nieuczciwi (p. Monika- wlascicielka przy płaceniu (po zawyżeniu ceny-nie wiem za co!!!!!!!! rzuca sie na klientow z pazurami, a ze jest 3 razy większa od przeciętnej kobiety to nie mamy z nia szans:) jeszcze raz serdecznie radzę- nidgy w życiu do Gabriel!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili_777 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 195.47.201.* 15.04.05, 07:48 najlepszym i najtańszym fryzjerem jakiego mialam okazje spotkac jest Mariusz Godlewski Z Płońska. zawsze siwtnie doradza mi fryzury i super tnie. do tego cena ok 16 zl za obciecie z ulozeniem. gorąco polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_milka FRYZJERKA KRAKÓW 15.04.05, 08:05 Najlepsza jesz Ania S z zakładu La Fame z ul. Legionów Piłsudskiego, gorąco każdemu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inja Fryzjerzy w Żorach! (woj śląskie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:50 "nimfa" na os sikorskiego. Mały niepozorny salo urody, ale fryzjerki miłe i znające swój fach. Przedewszystkim polecam panią Renatę, mistrz w modnych teraz asymetrycznych fryzurkach... oraz inną panią której imi9enia nie pamiętam - obcinała moją mamę, babka przed 40, młodo wyglądająca, ale zawsze u fryzjera obcieli ją jak prawdziwa babkę ze wsi. wycieniowane krótkie włoski, ale teraz! musielibyście ją widzeć........ polecam ten salon, bo dobrych w zorach niestety brakuje, a to jeden z nielicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Tarnow Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 15.04.05, 09:12 a ja goraca polecam METRO i Klaudie na ul. Odleglej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.nsm.pl 15.04.05, 10:03 Ja polecam najlepszą fryzjerkę w Trójmieście. Jest profesjonalistką a do tego bardzo miła i sympatyczna. W salonie czujemy się jak w domu. Jest tam fantastyczna atmosfera. Ręczę, że nikt nie wyjdzie od niej niezadowolony. Zapraszam do Madzi do Gdańska na Żabiankę 557-78-75. I dzwońcie i umawiajcie się, bo jest tak dobra, że inaczej się nie dostaniecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka WOŁOMIN....KTO POMOŻE??? SZUKAM.................!! IP: *.chello.pl 15.04.05, 10:07 Jestem z Warszawy ale kilka razy strzygłam sie w Wołominie...ale mam teraz poważny problem!!Zgubiłam kartke z adresem i numerem telefonu do tego salonu...wiem jedynie że wspaniałą fryzjerką jest tam p.Aldona-super, wogóle wspaniał atmosfera a iceny super(baleyage 2 kolory ok.120 zł) Jeśli ktoś z Was jest z Wołomina i zna ten salon-PROSZE O KONTAKT...salon mieści sie albo przy ulicy Partyzantów albo przy ulicy Powstanców...dodam jescze ze dojeżdzałam tam autobusem z pod dw. Wileńskiego....i od przystanku koncowego w Wołominie(tuż przy PKP) miałam jakieś 5 minut drogi...PROSZĘ POMÓZCIE!!!Mój mail: p.ostrowska@vp.pl lub nr GG:7686977, lub tel.506 890 868...PROSZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 15.04.05, 11:04 Może w Koszalinie bywają też dobrzy fachowcy od naszych czupryn??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo zadowolona SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:01 Studio L'OR na Wojska POlskiego przy KOSMOSIE tel. 4888492,Bardzo polecam strzyzenie z modelowaniem kazda dlugosc wlosow 28 zl,polecam Dagmare!! slicznie czesza,naprawde swietnie strzyga,nie tylko ja jestem bardzo zadowolona,mozna tez zrobic tam sobie paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:01 od 12 lat chodzę do salonu "Ewa" w Gdańsku Zaspie. Pani Jola po prostu czyni cuda z włosami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scalii Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:04 ja mam bardzo dobrom fryzjerkę godną polecenia pracuje tam gdzie się ja ucze zawodu bo jestem na praktykach w salonie fryzjerskim i bardzo lubię panią Kasie bo umie mi wydłumaczyć pomuc porozmawiać na każdy temat a najbardziej o moim zawodzie jakim jest Fryzjerstwo, ta kobieta ma poprostu złote serce bo w każdej dziedzinie mi pomoże i mnie świetnie oszczyże nawet jak niekiedy daje jej wkość. bo ją niekiedy nie słucham wiem jak to moja szefowa pszeczyta to mi po uszach da ale co tam jak wspomniałam jest bardzo dobra miła i żawsze doradzi wam co do włosach oto nasz salon salon fryzjerski ''crris'' ul. Balicka 284,Kraków, ja tam jestem a mamy jeszcze jeden salon ale to jest ul. Chełmonskiego 14 taki 2 ładne salony,oraz pszystępne ceny serdecznie zapraszam i pszepraszam za błęndy ale jestem dyzletykiem kasia (basia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oborniczanka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:10 a ja swój głos oddaję na Agnieszkę Mazur - jest poprostu super pod każdym względem - szkoda że nie może częściej bywać w Obornikach Śląskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katherina Re: Biała lista fryzjerów :-) WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.05, 20:35 Ja oddam dwa głosy- pozytywny i negatywny. Świetna jest p. Partycja w studiu TAAK na Zachodniej we Wrocławiu - bardzo miła atmosfera, fryzjerka potrafiąca słuchać i z talentem! Naprawdę godne polecenia!! Co do negatywnego... Byłam bardzo niezadowolona z p. Kingi w Carlo Biani... Byłam u niej dwukrotnie, za pierwszym razem nie obcięła mnie żle, ale nie było zachwycająco. Za to drugi raz... BEZNADZIEJA! Mimo ze prosiłam o nie cieniowanie włosów mam różnice między poszczególnymi kosmykami nawet 15 cm (a mam włosy troszkę za brodę). Włosy w ogóle się nie układają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Biała lista fryzjerów :-)Poznań IP: *.echostar.pl 15.04.05, 20:45 Serdecznie polecam salon ENZO na Towarowej 35.Bardzo miła obsługa,fryzjerzy są szkoleni przez włoskich stylistów i są naprawdę dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maka_z_niebieskimi Re: Biała lista fryzjerów :-)DOBRE STRZYŻENIE WAWA 15.04.05, 21:59 szukam fryzjera z polotem...coś modnego,kobiecego,raczej nie irokezopodobne:)..ostatni mój eksperyment skończył się wyjściem łysą!Z długich na ramiona włosów...zostały do ucha...z wycieniowanymi dziurami.ponieważ mam średniogęste ,proste włosy zalęży mi na dobrymobcięciu.. Coś słyczałam o Strefie cięcia ,gdzie to jest?Jakie ceny?A może inne koncepcje? Pomóżcie bo dziury mi trochę odrosły i chciałabym coś z tym zrobić!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda-robert Re: Biała lista fryzjerów :-)DOBRE STRZYŻENIE WAW 18.07.05, 11:06 Ja osobiście polecam Salon Urody "Styl" na Meander 22 w Warszawie przy stacji metra Natolin.Pani Dorota stylistka i fryzjerka naprawde warto ją chociaż raz odwiedzić no i przy okazji wizyty warto równiez spotkac się z kosmetyczka, wizażystką Elą Jarnicką - te dwie dziewczyny naprawde stworzą z Ciebie cudo - ja u nich robiłam sie na ślub naprawde warto .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Rzeszów Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.ostnet.pl 16.04.05, 00:19 Pilne !!! Poszukuję dobrego fryzjera - stylisty z Rzeszowa !! Napiszcie gdzie i u kogo można zrobić sobie fajne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
amisu_wawa WAWA potrzebny profesjonalista! 16.04.05, 18:12 Witajcie. Szukam odpowiedzialnego fryzjera z fantazją. Mam proste, geste (zawsze dłuuugo siedze na fotelu), ale cienkie włosy do pasa, po trwałej. Chce wycieniowac z przodu i troszke z tyłu, nie zcinając długosci, i odzywic je. Chce bardziej nowoczesną fryzure, bardziej młodziezową (mam 20 lat) Włosy sa dla mie bardzo wazne i nie chce ich zniszczyc, za długo je zapuszczam... :). Chodzi tylko o strzyzenie. Jako studentki stac mnie na wydanie max 70 zł, Pomózcie! Moze byc jakis mały salon gdzies na osiedlu, byle dobry! Co myslicie o GD Studio i p. Zbyszku na ul. Widok?? Z góry dzieki. Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
polojama Re: WAWA potrzebny profesjonalista! 16.04.05, 18:16 Emilia ze Strefy Cięcia na ul. Andersa. Cięcie 55 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczka5 Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! 17.04.05, 14:08 Już od kilku lat szukam swojego "idealnego" fryzjera i za każdym razem klapa. W Ce-Ce niby ładnie ale żeby to było coś oryginalnego....z Hestu wyszłam dokładnie w takiej samej postaci jak przyszłam...przyjaciółka tego samego dnia jeszcze zapytała mnie kiedy wkońcu się wybieram do fryzjera bo może by poszła ze mną...no comment!! W JLD nawet nieźle ale niestety nie robią tam radykalnych zmian jeśli chodzi o kolor... Szukam fryzjera, który: a) potrafi sam coś doradzić. Wchodzisz do salonu i on już ma wizję Twojej fryzury przed oczami. A nie tak jak to zawsze było w moim przypadku....przychodzę do salonu bez konkretnego pomysłu a fryzjer<ka>: "To co robimy?" I siedzę na fotelu dopóki sama czegoś nie wymyślę a potem żałuję że nie zwiałam w momencie gdy tylko usłyszałam to pytanie b) ale nic na siłe!! Jeśli jakiś pomysł Ci się nie podoba nie przystępuję do realizacji swoich wizji mimo Twoich protestów, słucha Twoich uwag. c) Oryginalnego! Nie chcę wyglądać jak moja babcia! Chcę modną, oryginalną fryzurke, dobrze dobrany kolor. To jak macie jakieś propozycje?? Proszę o jakieś konkretniejsze namiary i ceny. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! 18.04.05, 10:12 ja chodzilam jakis czas do hair coif w wola parku. bylam bardzo zadowolona :) robily z moimi wlosami dokladnie to co chcialam, a i same potrafia doradzic. zreszta chyba we wszystkich ich salonach jest oki, bo raz bylam w jankach, przy okazji zakupow i tez bylam zadowolona. a niedawno moja siostra byla, chyba w galerii mokotow (??? nie dam glowy, ale na pewno w innym niz ja) i byla zachwycona. facet doradzil jak pielegnowac, a przy okazji mycia glowy zrobil jej masaz szyi :) (hihi ale to byla chyba usluga gratis :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! 18.04.05, 10:13 aha, ceny przystepne, zadne z kosmosu. adekwatne do umiejetnosci :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oryginalny i pomysłowy fryzjer WAWA??!! IP: *.myslenicenet / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:39 Polecam M&K de Varsovie na Zelaznej 32! Bylam i zostalam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: WAWA potrzebny profesjonalista! IP: *.businessman.com.pl 21.04.05, 11:50 Zapisałam sie do Strefy Cięcia na sobotę (strzyżenie + farbowanie) - oczywiście do P. Emilki - mam nadzieję że bedzie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomier Re: WAWA potrzebny profesjonalista! 26.04.05, 12:43 Do Aniołka. Mam pytanie. Czy byłaś u PAni Emilii w strefie cięcia i jeśli tak to jakie masz wrażenia po wizycie, bo ja też zamierzam się zapisać na 6 maja. Była bym wdzięczna za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.04.05, 10:17 aha, i ceny przystepne, nie zadne z kosmosu. adekwatne do umiejetnosci :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.04.05, 10:19 oj, przepraszam, cos mi sie zdublowalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Wwa - KRZYSZTOF z Laurenta, Grace - teraz gdzie? IP: *.cec.eu.int 18.04.05, 11:54 Kochani, rozpaczliwie szukam Pana Krzysztofa (wysoki przystojny brunet), fryzjera damskiego, który pracował w Laurencie na Szpitalnej, później przeniósł się do Grace na Andersa, a teraz pracuje podobno "gdzieś na Jana Pawła". W Grace nie chcą podać jego miejsca pracy, to zrozumiałe. Strzygł mnie od wielu lat, a ja - jak kretynka - nie wzięłam jego prywatnego numeru telefonu gdy ostatnio byłam (niestety było to w grudniu, więc sporo czasu już minęło). Może ktoś z Was wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wwa - KRZYSZTOF z Laurenta, Grace - teraz gdz IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 22:26 O tak, facet byl niezly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icegirl Re: Wwa - Awangarda Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:50 Ja byłam sobie po wszystkich waszych postach u leszka czajki, u pana tadasa, u maćka wróblewskiego i w salonie awangarda! Muszę powiedzieć że z jednej strony jestem bardzo rozczarowana, ponięważ we wszystkich salonach powinien być również wysoki pożiom usług, a niestety nie jest! Jedyne co było wysokie to ceny! Ze strzyżenia byłam zadowolona u Maćka Wróblewskiego i również w salonie awangarda, niestety poziom strzyżen u leszka i u pana tadasa jest marny zero polotu! Za to mogę powiedzieć że co do koloru to moim absolutnym faworytem, jest salon awangarda, zrobili na mnie bardzo dużo wrazenie po raz pierwszy miałam tyle odżywek w trakćię koloryzacij nakładane! Efekt tego był taki że były momenty iż wydawało mi śię że moje włosy są w lepszym stanie niż przed farbowanien!! Aha i jeszcze jedno, wystroje salonów: u leszka sterylny alę bardzo fajny, u pana tadasa delikatnie wiejski, u maćka jest bez klimatu (i recepcjonistka jest bardzo niemiła) a w salonie awangarda byłam dosłownie pięć dni temu i salon był w trakćię remontu ale będzie też bardzo sterylny typu nowoczesny butik! Całuję papa wszystkim i dużo szczęscia w poszukiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wwa - Awangarda Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:50 icegirl a jakie ceny w Awangardzie? Ile za farbę i strzyżenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Wwa - Awangarda Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:09 O ceny mają niezłe strz. ok 100 zł a farbowanie gdzieś od 200 chyba ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.04.05, 18:19 byłam dzisiaj w salonie w Wawie przy ul.Nowolipki,bodajże 5.Jestem bardzo zadowolona-sympatyczna obsługa,szybko,pani pomogła mi dobrać kolor i fryzurę,wszystko kosmetykami profesjonalnymi Loreala. Strzyżenie,modelowanie i farbowanie=100zł Odpowiedz Link Zgłoś
muszka31 Warszawa-Praga 11.06.05, 18:19 Polecam fryzjerke p. Sylwie z SUN-LINE na ul.Konopackiej (przy Wilenskiej). Naprawde nie widze roznicy pomiedzy nia a Leszkiem Czajka i p. Agnieszka z jego salonu do ktorego chodzilam wczesniej. Zszokowaly mnie ceny ktore zostaly podniesione po otwarciu drugiego salonu na Solcu. Np. u Agnieszki placilam 200 (po podwyzce 260zl a u Czajki bodjaze 340zl). W SUN-LINE zaplacilam za srednio dlugie wlosy 140zl za dwukolorowy balejaz z czesaniem-a do tego indywidualne a nie tasmowe podejscie jak w oslawionych salonach. Przy okazji skorzystalam z dobrego solarium:) Odpowiedz Link Zgłoś