Dodaj do ulubionych

Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę.

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 20:45
Obserwuj wątek
    • Gość: fdsf Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.03, 21:25
      prenumerujesz gazete dla prezentu????
      • Gość: plum1000 Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 22:19
        asha wlasnie mi przypomnialas ze parre mocnych slow mialam napisac w mailu do
        URODY.. sa bezczelni! dostalam z poltora mca tmeu list/zwykla poczta/ z info ze
        za max mc dojdzie prezent ...a dalej go nie ma..
      • Gość: asza Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:21
        Tak zrobiłam i nie zamierzam się tego wstydzić.To raczej redakcja powinna
        uważać na rozłoszczone dziewczyny z internetu!!!
        pozdrawiam towarzyszki niedoli!
    • alejka Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. 29.07.03, 10:32
      Ja też jestem na nich wściekła. Tym bardziej, że słyszałam, że URODA upada.
      Niezaleznie od tego, w świetle prawa, URODA jest zobowiązana do realizacji
      obietnicy. Tylko kto im założy sprawę?
    • Gość: gfd Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 10:57
      hahaah, jasne, WYSOKI SADZIE , JESTEM POKRZYWDZONA BO NIE DOSTALAM OD "URODY"
      KOSMETYCZKI, I JESTEM ZAWIEDZIONA I OSZUKANA!
      • Gość: plum1000 Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 12:11
        gfd nie blaznuj..prezentem sa tu kosmetyki LRP/pelnowartosciowe produkty /na
        kwooter ok 200zl
      • annika_vik do prokuratury 29.07.03, 14:55
        Dlaczego nie? jest to jak najbardziej stosowne.
        Należy złożyć doniesienie do prokuratury o oszustwie.

Oferta prezentu przy zakupie prenumeraty była jak najbardziej publiczna. Nie
        chodzi nawet o umowę, z której się nie wywiązano, ale o oszustwo właśnie -
        termin przekazania prezentu już dawno minął, istnieje domniemanie, że wydawca
        się z tego nie wywiąże i że takiego zamiaru nie miał.

Proponuję złożyć doniesienie do prokuratury w siedzibie wydawcy.

Annika
    • Gość: pp Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.era.pl 29.07.03, 14:13
      jakie kosmetyki?
    • Gość: saa drogeri jest pelno IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 14:17
      jak chcesz kosmetyki to tam zakup..jesli chcesz pare kremikow i malowidel to
      zamawiasz prenumerate?
      jesli Uroda tak was zalatwila to GRATULUJE!!!!!!!
      • aremo Re: drogeri jest pelno 29.07.03, 14:34
        Nie wiem dlaczego tak atakujesz dziewczyny. Kupiły 1 numer a tam oferta
        prenumeraty (też sie zastanawiałam) gdzie nagrodą są kosmetyki o znacznej
        wartości. W której drogerii do zestawu kosmetyków dostawałyby pisma za darmo?
        Niektóre zamówiły pewnie prenumeratę bo wychodziło taniej niż zakup takiego
        zestawu w sklepie(aptece). Rodzaj promocji, która zobowiązuje więc też byłabym
        wkurzona na ich miejscu. Nie pamiętam dokładnie ale chyba cena prenumeraty była
        niższa niż wartość zestawu kosmetyków.
      • Gość: plum1000 Re: drogeri jest pelno IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 22:25
        nie dosc ze jestes tepa to jeszcze niegrzeczna i prymitywna...wyobraz sobie ze
        nie stac mnie na krem i dlatego moja ostania nadzieja byla prenumerata gazety/a
        wartosc jej jest 3 x mniejsza niz wartosc kosmetyykow/..
    • wojtow Uroda nie wywiązała się 30.07.03, 12:03
      Uroda w moim przypadku też się nie wywiązała, wygrałam kosmetyki w konkursie
      internetowym, których nie otrzymałam.
      Gdy w końcu udało mi się dodzwonić Pani bez sprawdzania w dokumentach
      odpowiedziała, że zostały wysłane - koniec rozmowy, do te pory ich nie mam.

Już nie czytam "Urody".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka