Gość: Asha23 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fdsf Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.03, 21:25 prenumerujesz gazete dla prezentu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 22:19 asha wlasnie mi przypomnialas ze parre mocnych slow mialam napisac w mailu do URODY.. sa bezczelni! dostalam z poltora mca tmeu list/zwykla poczta/ z info ze za max mc dojdzie prezent ...a dalej go nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asza Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:21 Tak zrobiłam i nie zamierzam się tego wstydzić.To raczej redakcja powinna uważać na rozłoszczone dziewczyny z internetu!!! pozdrawiam towarzyszki niedoli! Odpowiedz Link Zgłoś
alejka Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. 29.07.03, 10:32 Ja też jestem na nich wściekła. Tym bardziej, że słyszałam, że URODA upada. Niezaleznie od tego, w świetle prawa, URODA jest zobowiązana do realizacji obietnicy. Tylko kto im założy sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 10:57 hahaah, jasne, WYSOKI SADZIE , JESTEM POKRZYWDZONA BO NIE DOSTALAM OD "URODY" KOSMETYCZKI, I JESTEM ZAWIEDZIONA I OSZUKANA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 12:11 gfd nie blaznuj..prezentem sa tu kosmetyki LRP/pelnowartosciowe produkty /na kwooter ok 200zl Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik do prokuratury 29.07.03, 14:55 Dlaczego nie? jest to jak najbardziej stosowne. Należy złożyć doniesienie do prokuratury o oszustwie. Oferta prezentu przy zakupie prenumeraty była jak najbardziej publiczna. Nie chodzi nawet o umowę, z której się nie wywiązano, ale o oszustwo właśnie - termin przekazania prezentu już dawno minął, istnieje domniemanie, że wydawca się z tego nie wywiąże i że takiego zamiaru nie miał. Proponuję złożyć doniesienie do prokuratury w siedzibie wydawcy. Annika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Uroda i jej brak przeentu za prenumeratę. IP: *.era.pl 29.07.03, 14:13 jakie kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saa drogeri jest pelno IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 14:17 jak chcesz kosmetyki to tam zakup..jesli chcesz pare kremikow i malowidel to zamawiasz prenumerate? jesli Uroda tak was zalatwila to GRATULUJE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: drogeri jest pelno 29.07.03, 14:34 Nie wiem dlaczego tak atakujesz dziewczyny. Kupiły 1 numer a tam oferta prenumeraty (też sie zastanawiałam) gdzie nagrodą są kosmetyki o znacznej wartości. W której drogerii do zestawu kosmetyków dostawałyby pisma za darmo? Niektóre zamówiły pewnie prenumeratę bo wychodziło taniej niż zakup takiego zestawu w sklepie(aptece). Rodzaj promocji, która zobowiązuje więc też byłabym wkurzona na ich miejscu. Nie pamiętam dokładnie ale chyba cena prenumeraty była niższa niż wartość zestawu kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: drogeri jest pelno IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 22:25 nie dosc ze jestes tepa to jeszcze niegrzeczna i prymitywna...wyobraz sobie ze nie stac mnie na krem i dlatego moja ostania nadzieja byla prenumerata gazety/a wartosc jej jest 3 x mniejsza niz wartosc kosmetyykow/.. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Uroda nie wywiązała się 30.07.03, 12:03 Uroda w moim przypadku też się nie wywiązała, wygrałam kosmetyki w konkursie internetowym, których nie otrzymałam. Gdy w końcu udało mi się dodzwonić Pani bez sprawdzania w dokumentach odpowiedziała, że zostały wysłane - koniec rozmowy, do te pory ich nie mam. Już nie czytam "Urody". Odpowiedz Link Zgłoś