Dodaj do ulubionych

Wysoki bhcg

24.08.12, 11:10
Wynik bhcg OD OWULACJI 24 DNI WYNOSI u mnie 6864,00 , z opisu wychodzi ze powinnam byc pomiedzy 5-7 tc, a tak naprawde minelo dopiero 3,5 tygodnia od owu, teraz sie zastanawiam czy mimo miesiaczki w poprzednim cyklu moglam zajsc? Zaznacze tez ze bralam teraz 2 cykl duphaston przez 10 dni w fazie lutealnej. Robilam test w 1 cyklu brania duphastonu i byl negatywny, a teraz nie dostalam miesiaczki i byl pozytywny.Zastanawiam sie czy mozliwa jes tez ciaza blizniacza o ktorej czytalam w internecie? Do lekarza mam dopiero na polowe wrzesnia, ale cos czuje ze prywatnie podejde, bo martwie sie, tym bardziej ze niedawno ciaze stracilam.
Kobitki ktore mialy wysokie bhcg lub ktore wiedza cos na ten temat prosze piszcie smile

Córcia 19.11.2004
Aniołki 10tc 12.2006*, 12tc 01.2012*
Obserwuj wątek
    • anetadymek Re: Wysoki bhcg 25.08.12, 15:22
      wiek ciaży liczy sie od ostatniej miesiączki. wiec ty, majac owulację 3,5tyg temu doliczajac 2 tygodnie (o ile twoje cykle sa ok 28 dniowe) jestes w 5,5tyg ciazy a wiec wynik jest jak najbardziej prawidłowy. powinnaś sie cieszyć ładnym przyrostem bety bo to dobrze ciąży rokuje smile pozdrawiam
    • kahakasurdo Re: Wysoki bhcg 25.08.12, 20:50
      Witaj,
      ja 22 dni po owulacji miałam bhcg 12500, więc sporo więcej niż Ty smile Bliźniaków nie było smile Nie przejmuj się, U Ciebie przyrost jest prawidłowy.
      • m26mm Re: Wysoki bhcg 28.08.12, 10:39
        Po 48 godz. mam bhcg 11 382 czyli przyrost jest jak najbardziej prawidlowy. Bylam tez u lekarza jest pecherzyk, a w pecherzyku malenstwo wiec tylko sie modlic aby wszystko bylo dobrze. Dziekuje za wytlumaczenie liczenia tyg. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka