llella 31.07.03, 13:41 Pilnie poszukuję fryzjera w Radomiu, który czesze między innymi koki. Dzięki za wskazanie jakiś dobrych adresów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gisia1 Re: Fryzjer w Radomiu IP: *.u.mcnet.pl 31.07.03, 14:31 Pani Asia z salonu Fokus na ulicy Curie Skłodowskiej, ale do niej jest zawsze zawalenie kobiet. Wszystkie panie tym salonie są w porządku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gisia1 Re: Fryzjer w Radomiu IP: *.u.mcnet.pl 31.07.03, 14:31 Pani Asia z salonu Fokus na ulicy Curie Skłodowskiej, ale do niej jest zawsze zawalenie kobiet. Wszystkie panie w tym salonie są w porządku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
llella Re: Fryzjer w Radomiu 31.07.03, 15:09 Dzięki, a może posiadasz nr telefonu? Jeśli tak to poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gisia1 Re: Fryzjer w Radomiu IP: *.u.mcnet.pl 31.07.03, 15:35 Salon Fokus - 360 58 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: Fryzjer w Radomiu IP: *.tkdami.net 31.07.03, 16:33 Fajnie obcinają w Matrixie(nazywanym tez Gabrielem)na 25 czerwca.Co do loków to nie wiem ale naprawdę to zakład z prawdziwego zdarzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
llella Re: Fryzjer w Radomiu 01.08.03, 08:37 Mam nadzieję, że Wasze informacje pomogą mi w uczesaniu na sobotnie wesele. Ale najgorsze jest to, że muszę jutro rano wstać i pokonać drogę z Warszawy do Radomia, potem fryzjer, korekty sukienki, kwiaty, makijaż - i to wszystko do godziny 15.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Fryzjer w Radomiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 09:43 ja miałam czesanie do ślubu w salonie "Didymos" na przeciwko byłego kina Walter i Łucznika niestety nigdy nie pamiętam nazwy ulicy. pozdro ani Odpowiedz Link Zgłoś