Gość: Samia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 19:48 Jak zlikwidować lub zatuszowac cienie pod oczami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbetta Re: cienie pod oczami 07.08.03, 09:25 Ja stosuje krem Lierac Diopticerne. Krem na noc a tę wersję Teinte (tonującą) na dzień. Troche tuszuje cienie, ale nie bardzo. Zawsze to lepiej niz korektor, bo ma właściwości kremu likwidującego. Stoduję je od kilku, więc jeszcze nie widzę, czy faktycznie likwiduje mi te cienie, czy nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_a Re: cienie pod oczami 07.08.03, 10:23 Żel ze świetlika - 4,60 zł w zielarni - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: cienie pod oczami IP: *.chello.pl 07.08.03, 12:58 ja mam doscduzy problem z cieniami pod oczami. juz jako dziecko je mialam, wiec chyba wybawienia nie bedzie. ktos mi polecil korektor Bonjours, ale to tylko strata pieniedzy (ok 50 zl za 5 ml). teraz nakladam pod oczy grubsza warstwe najjasniejszego podkladu Diora i jest rewelacja. Cienie sa, bo zawsze byly i beda, ale wyglada to rewelacyjnie. Niezwykly efekt - tak jakby swiatlo odbijalo sie od moich oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: cienie pod oczami IP: 62.148.83.* 07.08.03, 13:18 Lierac jest faktycznie super, ale cena 60zl za 5ml to dosc sporo, przynajmniej dl amnie. Przerzucilam sie na Thalgo w sloiczku 15ml ok. 75zl. Dobry jest tez Flos leku z serii hypoalergicznej za jakies 10zl 30ml Odpowiedz Link Zgłoś