IP: *.direcpceu.com 07.08.03, 11:06
Nigdy nie stosowałam serum, właśnie znalazłam w katalogu Avon
Eliksir do urody w ampułkach z białą herbatą
4 ampułki po 35 zł Może ktoś próbował?
A może macie coś wypróbowane ?
ogólnie nie mam najlepszej opini o tej firmie. ale...
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: serum IP: *.direcpceu.com 08.08.03, 10:40
      Nikt nie stosuje serum?
    • Gość: lola Re: serum IP: korbank:* / 10.0.0.* 08.08.03, 12:22
      Pytasz o to konkretne, pojawiło sie dopiero co wiec moze rzeczywiscie nikt nie
      stosował jeszcze
      • Gość: monika Re: serum IP: *.direcpceu.com 08.08.03, 13:12
        a inne?
        • Gość: lola Re: serum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 17:30
          Gość portalu: monika napisał(a):

> a inne?

Tez zapytałąm o to w osobnym wątku i 0 odp., chyba nikt nie uzywa. Ja do tej
          pory znam działanie serum liftingujacego z Avonu, mnie sie podoba,
          rzeczywiscie natychmiast napina skóra, wypełnia zmarszczki(choc mam malutkie),
          cena 25 zł , wystarcza na 3 mies. jesli codzien sie uzywa(ja mam 6 mies).
          • Gość: Balbina Alexandra Re: serum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 18:02
            A ja regularnie używam różnych preparatów typu serum mimo iż jestem dość
            młoda, dlatego że dużo pracuję i mało sypiam, więc czasem cera wymaga czegoś
            mocniejszego od zwykłego kremu. Silnych preparatów nie używam, bo jeszcze nie
            potrzebuję. Używam silnie nawilżających, raz na jakiś czas przeprowadzam
            miesięczną kuracje, bo to dosyć intensywne preparaty. Serum z reguły
            błyskawicznie się wchłania i nie posiada żadnych właściwości ochronnych,
            dlatego stosuje się je pod krem. Można stosować i na dzień i na noc. Za to
            właściwie na okrągło używam serum dla kojącego podrażnienia (to jest akurat
            nietypowe bo m postać olejku) na noc, a w dzień lekkiego serum odczulającego
            które przygotowuje skórę na przyjęcie innych preparatów.
            Ogólnie jestem zwolenniczką używania serum. Ja używam już od paru lat, i
            jestem bardzo zadowolona. Myślę że warto zainwestować w taki preparat,
            zwłaszcza jak cera jest zmęczona, po długiej chorobie, przesuszona itp. bo
            koncentracja aktywnych składników jest wysoka.
            Niestety nie znam tego serum Avonu... przed laty używałam, a właściwie
            próbowałam używać ich kosmetyków, ale byłam bardzo niezadowolona. Sporo z nich
            mnie uczulało, ale zaznaczam tylko że to moja własna indywidualna reakcja.
            Znam wiele kobiet używających kosmetyków Avonu i z nich zadowolone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka