Dodaj do ulubionych

WRZEŚNIOWE GAZETY ?

IP: *.markom.krakow.pl 11.08.03, 17:43
w ELLE, dodatek o modzie jesien/zima, w srodku tez duuuzo mody, jak dla mnie
dziwacznej :\
zadnych probek, magda mołek na okładce +wywiad, podobnie kuba wojewodzki [tzn
na okładce nie ;) ] , kilka wygladajacych na ciekawe artykulow, zaraz bede
przegladac po raz drugi.

a co w TWOIM STYLU, marie claire, i innych?
Obserwuj wątek
    • Gość: triss tylko ja juz kupiłam?? nt. IP: *.markom.krakow.pl 12.08.03, 13:59
    • filroska Re: WRZEŚNIOWE GAZETY ? 12.08.03, 14:05
      W MC jest sporo do poczytania. Moda też całkiem całkiem :) Tylko próbek niet,
      ale mi to nie przeszkadza!
    • Gość: Edytka Re: WRZEŚNIOWE GAZETY ? IP: *.icpnet.pl 12.08.03, 14:22
      Kupiłem już wrześniowy numer niemieckiego magazynu wojennego "SS Zeitung".
      Ogólnie pismo bardzo mi się podoba, wiele stron poświęconych jest modzie
      wojennej, jest też trochę przepisów na marynaty dla mężusiów na froncie, porady
      jak radzić sobie z samotnością a także moje ulubione krzyżówki i horoskopy.
      Wpadłam jednak w duże zniesmaczenie gdy na osiemdziesiątej trzeciej stronie
      poświęconej zabawkom dla dzieci, natknęłam się na reklamę klocków LEGO do
      budowy oboziku dla chomiczków. Obozik przeznaczony jest według producenta na
      około sześć chomików. Wstrząsnęła mną w tym wszystkim dołączona bezpłatnie
      próbka "Cyklonu B" którą producent poleca wypróbować w chwili gdy chomiczki
      rozmnożą się ponad przewidzianą liczbę. Nie wiem co o tym myśleć. Pomysł na
      czasopismo spodobał mi się bardzo, nie chcę jednak za każdym razem przeżywać
      chwil niesmaku natykając się na bezpłatne próbki zastrzyków z benzyną albo
      jeszcze czegoś gorszego. Do niedawna czułam się wypoczęta (skończyłam urlop nad
      morzem) ale teraz jestem ogólnie rozdrażniona i nie wiem co mam począć.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Ewunia Re: WRZEŚNIOWE GAZETY ? IP: *.waw.net.pl 12.08.03, 15:16
        Edytko,
        kochanie, ja też kupiłam tę gazetę (nawet kilka egzemplarzy), ale wszystkie
        próbki Cyklonu B były przeterminowane, chomiczki mnożą się i mnożą, ja nie mam
        serca ich tak po prostu... młotkiem jak karpia na święta... a moje dziecko
        upiera się, że musi mieć więcej tych obozików, tymczasem to paskudztwo rozłazi
        się po całym mieszkaniu. Mamy już oboziki w sypialni, w przedpokoju i w kuchni.
        Więc jak Ci ta Twoja próbka nie pasuje, to ja ją chętnie od Ciebie odkupię, mam
        nadzieję, że Twoja jest dobra.
        Załamana Ewunia
        • Gość: Edytka Re: WRZEŚNIOWE GAZETY ? IP: *.icpnet.pl 12.08.03, 17:13
          Ewuniu Kochana! Cyklonu już od kilku minut nie mam. Połknęłam go i czekam na to
          co nadejdzie, czy w ogóle cokolwiek nadejdzie, i czy przyjdzie dzisiaj czy
          dopiero jutro. Jak przetrzymam tą zwietrzałą próbkę to obiecuję wysłać Ci dużą
          domową butlę z prawdziwym gazem - Propanem Butanem. :) Już widzę i słyszę Twój
          demoniczny śmiech gdy będziesz ją odkręcała i jak się ubawisz wrzucając do
          swego domu płonącą żagiew. Tymczasem Ewuniu - Edytka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka