justa1045 06.01.08, 19:21 Kobitki jaki polecacie krem dobrze matujacy do cery mieszanej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domiska75 Re: Krem matujacy 06.01.08, 19:36 Używam Garniera matujący, jest bardzo skuteczny i fajny, ale ma jedną wadę - trzeba odczekać z 10 minut po nałożeniu zanim nałoży się np. fluid czy puder, bo inaczej się jakby wałkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nikoru Re: Krem matujacy 07.01.08, 08:40 Siarkowa Moc firmy Barwa. Nie wierzyłam, dopóki nie przetestowałam. Tak matuje, że aż ściąga. Przestałam przy nim używać fluidów. Możesz poczytać o nim na wizażu: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13386 Odpowiedz Link Zgłoś
s_karotka Re: Krem matujacy 07.01.08, 12:37 Ja używam Garnier Czysta Skóra Krem nawilżające Długotrwały efekt matujący . Świetnie matuje ! Ale po dłuższym używaniu (ok pół roku) wysuszył mi skórę i jest szorstka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: Krem matujacy 07.01.08, 13:51 Gorąco polecam krem matujący gruszkowy z Dax Cosmetics Perfecta. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Krem matujacy 07.01.08, 15:05 Mam go i rzeczywiscie jest niezly, ale odkad sprobowalam dotleniajacego kremu na dzien i na noc z koenzymem Q10 i perlami matujacymi(tez z Daxa) to juz do niego nie wroce. Ten idealnie matuje, a przy tym zdecydowanie intensywnie nawilza. Gruszkowy zapewnia mat, ale kiepsko nawilza, moze sciagac skore przy dluzszym stosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Krem matujacy 07.01.08, 14:39 Ja mam nivea matujacy krem do cery mieszanej, ale nie jestem zadowolona. Chyba sprobuje tego z Barwy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: Krem matujacy 07.01.08, 15:58 Potwierdzam, Siarkowa Moc to świetny krem o walorach leczniczych. Bardzo dobre kremy matujące ma także wspomniany Dax. Jest ich tam kilka, możesz dobrać w zależności od wieku. Garniera nie polecam, bo podrażnił mi skórę, a poza tym tworzy takie jakieś kluski. Odpowiedz Link Zgłoś
mallgosha Re: Krem matujacy 08.01.08, 15:49 Polecam Effeclar K. Drozszy, ale wydajny. Kupilam ostatnio limonkowo- ogorkowy krem Bielindy. Dobrze matuje, przyjemny zapach, ale sa w nim jakies grudki. Z serii siarkowej Barwy polecam tez tonik. Odpowiedz Link Zgłoś
sferos Re: Krem matujacy 09.01.08, 11:54 Jeden z lepszych jakich używałam to Biodermine firmy Biocodex,kosztuje ok 20 zł,ale się ostatnio nachodziłam żeby go dostać bo apteki przestały go sprowadzać(znalazłam jedną w której można zamówić),często w drogeriach i aptekach netowych do dostania.I nie mylić z Biodermine sebium bo ten z kolei kosztuje prawie 60 zł. No i nie każdy podklad wpółpracuje z tym kremem,niektóre się wałkują. Odpowiedz Link Zgłoś