extreme_honey 16.01.08, 14:11 Dziewczyny, nie mogę sobie poradzić odszyfrowaniem daty na podkładzie YSL, a oto kod: 7EAA. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 16.01.08, 17:49 rok 2000 wg: datecalculator.googlepages.com/englishhomepage Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 16.01.08, 19:19 O kurczątko, to jest już dość wiekowy:( Justy, dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 17.01.08, 20:12 na moim komputerze ten kalkulator nie działa! ale tylko gdy sprawdzam kosmetyki YSL, przy innych działa. Czy mógłby mi ktoś rozszyfrować i podać datę błyszczyka YSL kod: 6KAA Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 17.01.08, 22:30 przy tym kodzie też pokazuje rok 2000, ale jednocześnie sugeruje, że wprowadzony kod mógł być błędny(?). Odpowiedz Link Zgłoś
poolato Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 18.01.08, 11:00 Przy obu kodach wyświetla się dokładnie ten sam ciąg znaków zaczynający się od 2000 więc sądzę ze coś się zepsiowało w samym kalkulatorze i kosmetyki nie są aż tak stare. Inne firmy mi pokazuje OK, sprawdziłam na tym co wygrzebałam z kosmetyczki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mikiqu Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 17.01.08, 20:18 fajny kalkulator, ale nie ma Rimmela :( ktoś wie jak odszyfrować kody tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 19.01.08, 09:41 No właśnie, ja też sprawdzałam inne moje kosmetyki i daty były w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 19.01.08, 09:51 Sprawdziłam też tusz YSL i wyświetla się ten sam komunikat, tak więc wygląda na to że ten kalkulator nie działa poprawnie na produkty YSL. Może więc mój podkład nie jest stary:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 19.01.08, 11:15 ja podejrzewam że kalkulator powstał już trochę po roku 2000 i może po prostu nie ma w nim danych na temat tak starych dat. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Odszyfrowanie daty ważności - YSL 19.01.08, 13:01 Nie wiem bo uświadomiłam sobie, że mój podkład nie mógł powstać w 2000 roku, a tym bardziej przed. To Perfect Touch, a to przecież dość nowy produkt. Odpowiedz Link Zgłoś