dagny1001 03.02.08, 21:19 Czy chodzicie do gabinetów kosmetycznych na pedicure? jeśli tak, to - dla przyjemności czy dlatego, że widzicie znaczącą różnicę w porównaniu z domowymi zabiegami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: pedicure - ankieta:) 03.02.08, 21:30 Ani to ani to... ja chadzam z lenistwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: pedicure - ankieta:) 03.02.08, 21:54 Nie chadzam, bo robię to równie dobrze,a nie muszę wychodzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: pedicure - ankieta:) 03.02.08, 23:22 nie chodze, bylam tylko 1 raz w zyciu. o ile nigdy nie zrobie sobie manicure tak jak w salonie (dlatego chodze co m-c), to akurat w przypadku pedicure nie widze roznicy.sama sobie potrafie ladnie pazurki na dole zrobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: pedicure - ankieta:) 03.02.08, 23:41 hmm ja bylam raz w sierpniu, gdy siostra brala slub i sobie robila i tipsy i na nogach malowanie, mnie tez zaproponowala nozki i raczki wiec sie zgodzilam :) a takto ... sama sobie potrafie zrobic pazurki. akurat to jest duzo latwiejsze niz u rak, gdzie lewa reka jest ciezko zrobic na prawej recej cokolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: pedicure - ankieta:) 03.02.08, 23:58 Raz w tygodniu manicure,raz na dwa pedicure w salonie.Wygodna jestem po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: pedicure - ankieta:) 04.02.08, 10:00 Bylam tylko raz - fakt, frezarka wygladza jak nic innego, jednak w domu uzyskuje efekt bardzo zblizony, wiec szkoda byloby mi pieniedzy na regularne wizyty. Pewnie pojde czasem z lenistwa, ale to naprawde od wielkiego dzwonu. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: pedicure - ankieta:) 04.02.08, 14:26 Ja raczej z przyjemności - lubię jak ktoś mi stopy wymasuje ;) Jeżeli chodzi o efekt to w gabinecie zdecydowanie łatwiej usuwa się naskórek, stopy są inaczej ustawione, sama sobię musze się nieźle nagminastykować a wolę się relaksować ;) Odpowiedz Link Zgłoś