Dodaj do ulubionych

dziewczyny,jaki puder polecicie.....

24.08.03, 12:52
dziewczyny,jaki puder polecicie.....na zwieńczenie makijażu? Jakiej
marki,jakie kolory, czy jakiś rozświetlający czy matujący. Nie mam pojęcia.
Do tej pory moje malowanie kończyło się na podkładzie i to mi wystarczało.
Teraz chciałabym żeby było bardziej profesjonalnie....dziekuje za rady
Obserwuj wątek
    • Gość: daria Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.4web.pl 24.08.03, 14:08
      Diorlight nr.601. Nie będę opisywała jego zalet, najlepiej sprawdź w perfumerii
      i sama się przekonaj....że to jest cudo.
      • Gość: babeczka Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 17:19
        być moze jest to cudo ale cenę też ma odpowiednią? :(
        • Gość: daria Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.4web.pl 24.08.03, 17:46
          Gość portalu: babeczka napisał(a):

> być moze jest to cudo ale cenę też ma odpowiednią? :(

Adekwatną do jakości.
          • Gość: isa Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 24.08.03, 18:30
            Yardley - niedrogi i dobry (teraz to sie chyba Lentheric nazywa...)
            • misia.m Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... 24.08.03, 20:04
              Pudry firmy Manhattan lub Avon, są w porządku i nie zrujnują tak bardzo kieszeni
              • Gość: babeczka Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 20:16
                a znacie puder rozświetlający Vipery?
                • Gość: szined Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.tkdami.net / 172.16.10.* 24.08.03, 20:22
                  polecam max factora
                  • Gość: lenya Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.lublin.mm.pl 24.08.03, 22:10
                    Polecam puder RIMMEL - Stay Matt; ja mam kolor Silky Beige 005, jest dosc jasny, ale nie trupio blady :) Nie rujnuje portfela :)

A moze jakies kuleczki pudrowe? Ja sobie kupilam własnie kulki brązujące Diademu (c. 30 zł), ale były tez takie zamiast pudru, do wykanczania i korekcji makijazu.
                  • Gość: ElisaDay max factor IP: *.tele2.pl 25.08.03, 14:43
                    puder sypki maxa factora jest chyba popularny i dobry, moja mama i siostra
                    używają.
    • Gość: Lenka Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.chello.pl 24.08.03, 20:38
      Ja proponuje puder Bourjois - Pastel Teint poudre Fine Presse (puder
      pastelowy),kosztuje okolo 40zl,przyjemnie pachnie,ladnie i naturalnie wyglada
      na twarzy,matuje,jest delikatny i aksamitny,bardzo wydajny,starcza na
      dlugo.Mialam 2 kolory-03 Peche i 04 Vanille.Naprawde polecam.
      • yagnaw Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... 25.08.03, 16:02
        Dziękuję bardzo, mimo to nie mogłam sobie wyrobić zdania bo zbyt niewiele
        propozycji się pojawiło. Czy są jakieś inne pudry godne polecenia poza Maxem
        Factorem i Bourjois? Będę wdzięczna za dalsze sugestie...mam trochę czasu,
        impreza na której chcę tak super wyglądac jest dopiero za tydzień,pozdrawiam
        • byhanya Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... 25.08.03, 21:54
          origins ale nie do dostania w polsce
          za to Cliniqe super powder jest naprawde super. mozna go polozyc jako podklad
          albo bardzo lekko jako wykonczenie
          po prostu super
          • staua origins 26.08.03, 23:13
            Byhanya, czy mozesz napisac cos wiecej o tym pudrze Origins? Mam ich mascare i
            duzo uzywam produktow pielegnacyjnych, bo sa super. Mascara tez jest dobra,
            wiec jesli znasz jakies jeszcze inne produkty do makijazu godne polecenia, to
            moze napisz o nich? Dziekuje z gory
            • byhanya Re: origins 27.08.03, 09:50
              maja super szminki w olowku konturowki. firma jest znana z naturalnych
              produktow. sa bardzo trwale
              opowie ci historie
              bylam u kosmetyczki zeby mi zrobila przed slubem makijaz byl oplakany. zmylam
              go i zrobilam nowy -makijaz origins. trzymal sie swietnie - nawet fotograf byl
              zachwycony!!! wygladal niesamowicie naturalnie, pieknie i byl trwaly oraz matowy
      • Gość: megima Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.w / 192.168.10.* 26.08.03, 00:03
        Ja ten puder uwielbiam. Pylek na twarzy, mozna nakladac pedzlem, cudnie
        pachnie,cacy...Uzywam przez 5 lat, kazdy inny wydaje mi sie jak z cementu
        • Gość: megima Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.w / 192.168.10.* 26.08.03, 00:05
          Gość portalu: megima napisał(a):
          Chodzi oczywiscie o puder Bourjois :-)
          > Ja ten puder uwielbiam. Pylek na twarzy, mozna nakladac pedzlem, cudnie
          > pachnie,cacy...Uzywam przez 5 lat, kazdy inny wydaje mi sie jak z cementu
    • Gość: Ulcia Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 20:18
      Przedwczoraj kupiłam puder sypki Inglota, całkiem spore pudełeczko, odcień
      naturalny (18 pln) jest naprawdę bardzo, bardzo dobry, ładnie matuje i nadaje
      skórze naturalny, zdrowy odcień, polecam.
      • Gość: yagnaw Re: dziewczyny,jaki puder polecicie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 09:37
        Ulcia dzieki, mam duze zaufanie do Inglota, byc moze kupie,pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka