mamusia_karina 20.02.08, 16:28 czy polecicie mi jakąs odzywke do paznokci ? nosiłam ok 2 miesiecy tipsy i musze teraz doprowadzic je do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allia80 NailTek II 20.02.08, 20:55 najlepsza moim zdaniem odżywka do paznokci to Nail Tek II Intensive Therapy.. testowałam przeróżne, jednak tylko ta doprowadziła moje paznokcie do wymarzonej formy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oksymoronik Re: NailTek II 20.02.08, 21:01 zdecydowanie sally hansen, bardzo szybko odbudowuja plytke paznokcia Odpowiedz Link Zgłoś
helen27 Re: NailTek II 03.04.08, 10:43 Polecam Nailteka rewelacja ceny spadly wreszcie wiele firm go sprowadza z USA ,a nie jedna ktora wywindowala masakrycznie ceny, wolny rynek sie zrobil, jest tego troche juz na allegro www.allegro.pl/item340335903_nail_tek_foundation_ii_odzywka_wysylka_free.html Odpowiedz Link Zgłoś
piccola_m Re: NailTek II 07.04.08, 17:47 zdecydowanie NailTek II.Dwa lata nosiłam tipsy,moje paznokcie w końcu nie wytrzymały, były cienkie jak papierki i nie chciały rosnąć. Od dwóch miesięcy używam NailTek i ten preparat przerósł moje oczekiwania! Na allegro można poszukać wiele ciekawych promocji (łączone oferty, zestawy itp.) Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś