ewakam 25.08.03, 10:34 Chciałabym poznać W/opinie nt. żel oczyszczającego Provegol (mam zamiar używać do mycia twarzy) i tego samego toniku. Jeśli ktoś stosował albo stosuje - będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Provegol SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 12:03 Żel dla ciała i włosów jest bardzo delikatny. dla twarzy, jeśli wymaga ona szczególnego traktowania, lepszy jest physiogel lub żel toleriane. nie pieni się prawie wcale- nie każdy to lubi. jest delikatnie perfumowany. Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Provegol SVR 25.08.03, 13:31 Używam tego żelu do mycia ciała i twarzy. Mam suchą, wrażliwą skórę i Provegol służy mi znakomicie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima mialam IP: *.w / 192.168.10.* 25.08.03, 22:56 Bardzo delikatny i zel i tonik. Rewelacyjnie oczyszcza, nawet po umyciu buzi jakims innym zelem (np. Ph 5,5), na waciuku zostawal brudek. Swietnie lagodzi podraznienia, delikatnie nawilza, buzia po nim jest mieciutka. Kup sobie, naprawde, jest wydajny, acz drogi. Ale cudny! Najlepszy tonik jaki mialam. Odpowiedz Link Zgłoś