katija1 27.08.03, 11:25 który wybrać? mam skóre zupełnie normalną, ładną cerę, bez jakichkolwiek problemów. chcę tylko nawilżać. którey więc bedzie lepszy? k1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: activ futur-dla cery suchej czy normalnej IP: *.kprm.gov.pl 27.08.03, 11:49 Ja też mam taki sam problem - w ogóle kosmetyków do normalnej skóry jest MAŁO! Z tego, co wiem, to są dwie wersje tego kremu - do skóry mieszanej i normalnej (zielony napis)oraz do skóry suchej (rózówy napis). Podobno ten do skóry suchej jest milszy, na ładniejszy zapach. Ja kilka lat temu używałam tego do skóry normalnej i nie odczywałam dyskomfortu w postaci np. niewystarczającego nawilżenia. Myślę, że teraz w czasie jesieni lepiej sprawić sobie wersję do skóry suchej, ponieważ stanowi ona lepszą ochronę np. przed wiatrem. Ja używam teraz Loreal TRiple Active Jour też dla skóry suchej i jej bogatsza konsystencja jest niezła na takie chłodniejsze dni. O ile ja pamiętam, A Futur ma trochę niskie filtry, nie ma wersji z pompką na polskim rynku - i niestety, nie ma wersji na noc. Ale na dzień jest w porządku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: activ futur-dla cery suchej czy normalnej IP: 212.244.242.* 27.08.03, 13:38 ja też mam raczej normalną ale w kierunku suchej i używam tego kremu dla norm/mieszanej.Wersja dla suchej jest dla mnie stanowczo za ciężka!!!pozdr Odpowiedz Link Zgłoś