Dodaj do ulubionych

PODKŁAD " DOUBLE AGENT" H.RUBINSTEIN

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 11:02
Dziewczyny,

nasłuchałam się wiele dobrego o podkładzie Heleny Rubinstein DOUBLE AGENT.
Proszę o porady, czy naprawdę jest tak doskonały i wart ceny.
A może znacie i inne kosmetyki tej firmy (tusze, kremy itd)?
Obserwuj wątek
    • Gość: bisou Re: PODKŁAD IP: *.pl 31.12.01, 11:46
      Gość portalu: Anka napisał(a):

> Dziewczyny,
      >
      > nasłuchałam się wiele dobrego o podkładzie Heleny Rubinstein DOUBLE AGENT.
      > Proszę o porady, czy naprawdę jest tak doskonały i wart ceny.

naprawdę jest swietny- głównie dla cery mieszanej. Matuje tam gdzie trzeba
      (głównie strefa T) i porządnie nawilża miejsca wysuszone. Pięlęgnuje skórę, ma
      dobrą konsystencję, równomiernie i łatwo sie rozprowadza. Godny polecenia mimo
      swej dość wysokiej ceny.
      > A może znacie i inne kosmetyki tej firmy (tusze, kremy itd)?

owszem, znamy :) Rubinstein ma kremy na naprawdę wysokim poziomie- głównie
      powodzeniem się cieszy (nic w tym dziwnego- bo kremy sa dopracowane w każdym
      szczególe- począwszy od doboru składników, zapachu, konsystencji, aż po wygląd
      opakowania) seria z witaminą c i ostatnio urban active- seria miejska dla młodych
      kobiet.

również wysoko cenię sobie tusze h.r. chyba tylko shiseido ma lepsze. Ostatnio
      kupiłam sobie w zestawie świątecznym razem z płynem do demakijażu. Naprawdę
      wspaniały duet.
      • Gość: Apia Re:Maskary H.R. IP: *.turboline.skynet.be 31.12.01, 16:52
        Co do maskar H.R., to uwazam, ze lepiej samej wyprobowac je w perfumerii.
        Jakies pare miesiecy temu kupilam sobie najnowszy "model" maskary (nie pamietam
        juz nazwy). Zaplacilam naprawde mase pieniedzy i niestety uzylam jej tylko
        kilka razy. Uczulila mnie tak bardzo, ze przez kilka dni chodzilam zapuchnieta.
        Na szczescie moja Mama ma mniej wrazliwe oczy, wiec dostala te maskare w
        spadku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka