joamm 29.08.03, 10:27 jakie kremy polecaja wielbicielki tej firmy? i czy uwazacie, ze kremy sa warte swojej ceny? A jak z innymi produktami: zele do mycia, demakijazu, kosmetykami do ciala? jest cos godnego uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joan1973 Re: Thalgo 29.08.03, 10:57 ja polecam maseczkę soothing ceram mask, pachnie miętą, świetnie odświeża, buzia po niej gładka i mięciutka. Moim zdaniem zaleta jej jest to, że nie zastyga na twarzy tylko wchłania się a to co ewentualnie zostaje nalezy zmyć. a po pobycie na słońcu jeszcze lepiej się sprawdza bo łagodzi. uzywam też bio marine cream. jest troche tłusty, tak "tępo" się rozprowadza ale na noc świetny. mimo, jest tłustawy to bardzo dobrze nawilża. zalecany dla cer wrażliwych ale ja mam mieszaną i też jest zadowolona. miałam też żel do nóg relaksujący, tez świetny na zmęczone nogi, całkowicie się wchłania i przyjemnie pachnie. uzywałam go np. w pracy, cały dzień na nogach, likwidował opuchliznę, mozna go stosować nawet na rajstopy. Kupuję na www.chmurka.pl, ceny mają niż niż w gabinecie kosmetycznym obok mojego domu. ogólnie bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Thalgo 29.08.03, 11:02 joamm napisał: > jakie kremy polecaja wielbicielki tej firmy? i czy uwazacie, ze kremy sa > warte swojej ceny? A jak z innymi produktami: zele do mycia, demakijazu, > kosmetykami do ciala? jest cos godnego uwagi? Lubię i chwalę sobie kremik pod oczy (w słoiczku, ten w tubce mnei uczulił); maseczkę z nowej serii nawilżającej; peeling do twarzy; tabletki musujące do kąpieli; mleczko nawilżające do ciała jak dla mnie zbyt słabo nawilża. Przyznam, że kosmetyki mają wspaniały zapach, niewiele z nich natomiast może pochwalić się wspaniałym działaniem - przynajmniej w moim przypadku. Generalnie przerzucam się ostatnio systematycznei na polskie kosmetyki. Jednym z niewielu odstępstw pozostaną tabletki musujące.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Thalgo IP: 217.96.109.* 04.09.03, 16:25 Ja używam kremu pod oczy w słoiczku - bardzo polecam i płatki kolagenowe - SUPER!!! Rewelacyjne są płatki, naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś