Dodaj do ulubionych

depilacja włosków na twarzy

IP: 192.168.102.* 31.12.01, 22:04
Doprowadza mnie do szału skubanie włosków na "wąsach" i brodzie. Czy ktoś wie,
gdzie w Krakowie można poddać się depilacji laserowej i ile to kosztuje? Bardzo
proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • ala23 Re: depilacja włosków na twarzy 04.01.02, 16:37
      Nie wiem wprawdzie, ile kosztuje depilacja laserowa w
      Krakowie, ale na Twoim miejscu sprowalabym najpierw
      uzyc zwyklego wosku do depilacji twarzy w plasterkach,
      np. Tanita. skuteczne, tanie, dziala przez pare
      tygodni, a sama depilacja zajmuje moment.
      • Gość: Anka Re: depilacja włosków na twarzy IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 13:09
        Sama mam ten problem, z braku czasu stosuję wosk sama w domu, choć dużo lepiej
        robi to kosmetyczka. Zwykle usuwanie "wąsików" ciepłym woskiem kosztuje 10-20
        zł, i polecam gorąco, bo ma się spokój na 3-4 tygodnie, a skóra jest gładka i
        nie podrażniona.

Nie odważyłabym się depilacji laserowej, bo boję się efektu i ceny (kilkaset
        złotych), choć wiem, że jest jakieś CENTRUM ESTETICA , właśnie w Krakowie.
        Powinni mieć stronę www.
    • Gość: ElBa Re: depilacja włosków na twarzy IP: 192.168.102.* 05.01.02, 16:03
      Aniu i Alu, dziękuję za radę. Dotychczas nie stosowałam wosku, bo obawiałam
      sie, że to bardzo boli ale w końcu trzeba spróbować czegoś skuteczniejszego niż
      skubanie.
      • Gość: Anka Re: depilacja włosków na twarzy IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 13:53
        Nie bój się, nie jest to bardzo miłe, ale trwa ułamki sekund. Naprawdę polecam
        Ci wizytę u kosmetyczki i wydanie 15-20 złotych; kiedyś chciałam zaoszczędzić
        więc sama się obsłużyłam.........Problem w tym, że sama nie mam wyczucia, no i
        zamiast przyłożyć plaster z woskiem i oderwać JEDEN RAZ, powtórzyłam czynność
        kilkakrotnie. I miałam przez tydzień STRUPY!!!!
        Pozdrawiam, Anka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka