Dodaj do ulubionych

kredka do oczu

31.08.03, 14:28
jaka Waszym zdaniem firma ma w swojej ofercie dobre kredki do oczu?
tzn. takie, ktore sa niezbyt miekkie, nierozmazujace sie i dosc trwale?
Obserwuj wątek
    • Gość: ElisaDay max factor IP: *.tele2.pl 31.08.03, 14:30
      uzywalam kredki Maxa Factora i byla to jedyna, ktora nie rozmazala sie po
      przeciagnieciu palcem, wiec jest raczej trwala.
      • Gość: szined Re: max factor IP: *.tkdami.net 31.08.03, 16:04
        A ile się utrzymuje ta kredka MF?jaka cena?
        • Gość: ElisaDay max factor (re) IP: *.tele2.pl 31.08.03, 16:08
          pare ladnych godzin sie utrzymuje, jak ci b. zalezy moge sie pomalowac a potem
          dokladnie zdac sprawozdanie z wrazen;)). cóż, kosztuje nie jakies 10 zł :( tak
          z 20 czy 30 zł, przykro mi ale dawno kupowana a teraz nie pamietam jak w
          sklepach.
    • Gość: szined Re: kredka do oczu IP: *.tkdami.net 31.08.03, 16:13
      Dzięki.Używam kosmetyków MF ale kredki jeszcze nie miałam i chyba się skuszę
      bo mam dość tego,że po jakiejś godzinie po pomalowaniu się moją kredką nic nie
      widać.
      • Gość: ElisaDay miejmy nadzieję. IP: *.tele2.pl 31.08.03, 16:17
        to tez tak wlasnie pomyslalam ze jesli te kosmetyki są przeznaczone do filmu to
        sie powinny dlugo trzymac. juz jestem umalowana ;) wiec wieczorem sie jeszcze
        odezwe.
        • Gość: ElisaDay calkiem wporzo! IP: *.tele2.pl 31.08.03, 21:21
          ok, jest po dziewiatej, wiec kredke mialam pełne 5 godzin. nie powiem, zeby
          byla absolutnie rewelacyjna, bo troche zeszla ale chyba nie żądamy cudów.. jak
          na to, do czego sie przyzwyczailam to b. b. przyzwoicie! tylko troszke zeszla,
          ale kolor dalej intensywny. pomalowalam sie raz, przypudrowalam i jeszcze raz.
          wiec polecam. a najlepiej to jesli jest okazja do wyprobowania, co zawsze
          polecam.
          • Gość: szined Re: calkiem wporzo! IP: *.tkdami.net / 172.16.10.* 31.08.03, 21:23
            a używałaś kiedyś innej?
            • Gość: ElisaDay CC IP: *.tele2.pl 31.08.03, 21:42
              najpierw uzywalam jakies bezfirmowej, co mi do gazety dali, a teraz mam
              Constance Carol, taką czarną ze zlota skuwką. chyba ze colection 2000, ale
              napawde mi sie nie wydaje. zatemperowalam i nie ma nazwy. prawie przekonana ze
              CC. nie trzyma sie za dobrze.
              a Maxa Factora wzielam od siostry, ona nie uzywa czarnych ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka