Dodaj do ulubionych

Plaszcze na zime

IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 02.09.03, 13:35
Zima za pasem! Tzn.moze jeszcze nie tak calkiem, ale jesien zawsze mija
szybko. W dodatku jest wyjatkowo zimno...
Moze macie dobre pomysly, jaki by tu sobie sprawic plaszcz na zime? W jakich
sklepach jest juz zimowa kolekcja? Ja widzialam plaszcze w Vero Modzie, jeden
bardzo mi sie podobal, ale poczekam - moze gdzies indziej znajde jeszcze
fajniejszy... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!
Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Plaszcze na zime IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 03.09.03, 10:00
      halo?:(
      • givenchy Re: Plaszcze na zime 03.09.03, 10:05
        a ja z kolei potrzebuję kurtkę na zimę. Płaszcz mam z zeszłego roku. Kto wie,
        gdzie można dostać ładne kurtki w W-wie ? Dziś jadę pod Pałac, bo ponoć w
        halach jest spory wybór.
      • Gość: kiwi Re: Plaszcze na zime IP: *.kprm.gov.pl 03.09.03, 10:13
        Wiesz, ja w ubiegłym roku szukałam płaszcza na zimę i za namową koleżanek
        trafiłam do byłych domów mody Cora gdzieś na Pradze (nie pamiętam ulicy). W
        przeciwieństwie do szarzyzny w takich firmach jak Promod, Gantos, Peek itp.
        znalazłam tam chyba ze 100 modeli różnych firm (głównie polskich). Kupiłam
        sobie piękny czarny płaszcz wełna+kaszmir, baardzo ciepły z pięknym kołnierzem
        z jenota - ogromnym, puszystym. Płaszcz jest bardzo elegancki. Kosztował 2000,
        ale nie żałuję, bo jeszcze trochę go ponoszę.
        Warto tam zajrzeć, bo wybór duży, jakość porządna i ciekawe modele, zwłaszcza
        te z naturalnym futrem. Jeśli chodzi o dokładny adres, to może jakaś
        forumowiczka pomoże...
        • czarodziejka1 Re: Plaszcze na zime 03.09.03, 10:57
          03-812 Warszawa ul. Terespolska 4
          Mazowiecki Dom Handlowy CORA - I p.
          tel. ( 22 ) 870 52 71 870 63 76 w. 110
          czynny pon.-piąt. w godz. 11 - 19
          sob. 10 - 16 niedz. 10 - 15

Serdecznie pozdrawiam :)

• czarodziejka1 Re: Plaszcze na zime 03.09.03, 11:08
      Modne płaszcze to takie przypominające te z lat 60-tych. Czyli krótkie,
      dopasowane, zapinane na mnóstwo guzików, z patkami i kołnierzykiem. Swietny
      tego przykład mają w Simple. Kolor czarny i biskupi. Modne są też krótkie
      płaszcze z tkanin tzw. obiciowych (lub dywanowych). Poza tym ciągle modne są
      jeszcze płaszcze klasyczne z dobrego kaszmiru w kolorze camel (jasny beż). Ale
      te są długie z tyłu z rozporkiem, na dwa lub trzy guziki i ściągane paskiem w
      talii. Pozdrawiam :)

• Gość: Nina Re: Plaszcze na zime IP: *.toya.net.pl / 10.0.227.* 03.09.03, 12:39
        A ja w zeszlym roku, na kiermaszu, kupilam swietny plaszcz do kolan, z
        czarnym, a la karakuly kolnierzem, z patkami nad kieszeniami, ze 100% welny,
        firmy Prochnik, za szokujaca cene 350zl.Mozliwe, z w tym roku powtorze wyczyn,
        bo spodobala mi sie i cena i sam plaszcz-czego i Wam zycze:)
        • Gość: Anja Super płaszcz z ciucholandu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:35
          Ja kupiłam śliczny płaszcz za kolano, w pięknych odcieniach brązu, elegancki,
          solidny i jak nowy, pięknie odszyty, w ciucholandzie za ....1,50 zł!!!!
          Muszę go tylko wyczyścić i dopasować, ale to chyba najlepszy zakup w moim życiu.

Anja
          • anek-25 Re: Super płaszcz z ciucholandu! 03.09.03, 14:02
            Gość portalu: Anja napisał(a):

> Ja kupiłam śliczny płaszcz za kolano, w pięknych odcieniach brązu, elegancki,
            > solidny i jak nowy, pięknie odszyty, w ciucholandzie za ....1,50 zł!!!!
            > Muszę go tylko wyczyścić i dopasować, ale to chyba najlepszy zakup w moim
            życiu
            > .
            >
            > Anja

yo! fuj, ty swinio, przez ciebie wyrzygalam leczo:( puknij sie w leb wariatko,
            przeciez taki plaszcz mogl nosic ktos z syfem albo adidasem albo gruzlik,
            bleeeeee. anja, kup moja gazetke, to przeczytasz, co jest NAPRAWDE modne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka