Gość: Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:31 Mam naprawdę spory problem z zakupieniem w/w. Jestem z Warszawy, z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Mydło glicerynowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:07 podciągam wątek w aptekach nie ma, a przepisała mi je moja ginekolog nie wiecie gdzie je dostanę? (warszawka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Mydło glicerynowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 17:14 glicerynowe mydła robi np. firma persavon- jest w drogeriach i marketach Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiatezyciekota Re: Mydło glicerynowe 11.09.03, 12:55 jeśli chodzi o podmywanie się to ja cię uspokoje. mozesz spokojnie używac delikatnych płynów do higieny intymnej. pytalam lekarza. po rpostu standardowo zaleca się jtakie mydło glicerynwe jako łagodne. a mydeł czystoglicetynowych nie ma. są tylko z dodatkami mocno pachnącymi i barwnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: Mydło glicerynowe 11.09.03, 17:28 dzięki serdeczne własnie o to chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś