aire1 11.04.08, 11:04 Czy któraś z was robi hennę na brwi? Czy wygląda naturalnie? Czy niszczy włoski brwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: henna na brwi 11.04.08, 11:59 1. tak, 2. tak, jeżeli umiejętnie dobierzesz kolor i wykonasz, 3. nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
poolato Re: henna na brwi 11.04.08, 12:02 Robiłam w życiu paręnaście razy, ale uważam że regularnie robić nie warto. Praktycznie tylko brązowa wchodzi w grę, jest to jeden kolor, wychodzi dość ciemny, u mnie szybko schodził z włosków. W sumie po każdym zrobieniu dobrze było tylko kilka dni. Ale spróbować zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
1katarynka Re: henna na brwi 11.04.08, 19:33 ja robię co miesiąc, na brwi robię sobie sama i sama reguluję kształt po przez wyrywanie zbędnych włosków, włoski zafarbowane się w żaden sposób nie niszczą, ani nie osłabiają, jestem blondynką więc robię sobie brąz na brwi i czarny na rzęsy, ja bardzo zyskuję dzięki hennie złoć sie kolorami emocji zamiast się złościć;) pl.youtube.com/watch?v=gWw_y4uagVM Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: henna na brwi 11.04.08, 21:14 Możesz opisać jak robisz sobie sama hennę? Mam zamiar robić to właśnie sama ale nie bardzo mwiem jak długo trzymać, jak zmywać .... Jakiwej firmy polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: henna na brwi 11.04.08, 23:23 No ok, czyli: zmywa się dość szybko, a brwi robią się jeszcze jaśniejsze od wody utlenionej? A można jakoś pokombinowac z kolorami, np, brąz + szary żeby było naturalniej? Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: henna na brwi 12.04.08, 09:48 ja chodze do kosmetyczki. ost zknocilam brwi (skubalam je sama i zrobilam je cieniutkie) i dlatego poszlam. inaczej to wygglada(na +) niz przy mojej robocie,a wyszly nieco grubsze. ja mam robiona brazowa. jestem jak inna forumka - blondynka, i od urodzenia mam jasniutkie brwi ktorych nie widac, ale teraz zciemnialy mi wlosy i mam pasemka blond( i odrosty) dlaczego nie zrobic brazu? ja place z regulacja 13 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: henna na brwi 12.04.08, 18:48 Tak- stosuję henny, nie- nie mam problemów z brwiami, wyglądają naturalnie, ale robi mi to od lat moja fryzjerka- miesza czarny i brązowy- daje to ładny, nie za ciemny efekt.Robie hennę od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: henna na brwi 12.04.08, 19:03 robie regularnie nie zauwazylam pogorszenia stanu brwi Odpowiedz Link Zgłoś