amra24 15.04.08, 19:29 Czy ktoras z Was miala przedluzone wlosy? Zastanawiam sie nad takim zabiegiem metoda keratynowa.I chcialabym znac wszystkie 'za' i 'przeciw'. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-inka-inka Re: Przedluzanie wlosow 15.04.08, 20:29 sploty (zgrzewy) ciagną wlosy - wyrywają Twoje naturalne i szybko odpadają - zlepia sie i widac te doczepione pasma no i drogie Odpowiedz Link Zgłoś
lookbill Re: Przedluzanie wlosow 15.04.08, 20:38 Do tego dodam jeszcze fatalną kondycję włosów po tegu typu zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: Przedluzanie wlosow 15.04.08, 20:43 Serio niszczy wlosy az tak bardzo?kurcze,nie zdawalam sobie z tego sprawy. Caly czas sie zastanawiam czy decydowac sie na te dlugieeee wlosy,czy nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikya79 Re: Przedluzanie wlosow 15.04.08, 20:53 Daruj sobie jeśli zależy Ci na swoich włosach. Mi odpadały całe pasma już po miesiącu, nie wspomne juz o tym, że do dziś nie mam swoich włosów tak pieknych i gęstych jak przed przedłużaniem, a minął rok odkąd je zdjęłam! Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: Przedluzanie wlosow 16.04.08, 09:53 Dziekuej Wam za wszystkie odp. Chyba wybilyscie mi z glowy przedluzanie. Z jednej strony szkoda,bo marzylam o dlugich wlosach,ale w0ole miec swoje zdrowe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś