azja811 23.04.08, 20:14 Ktoś stosował? Jakie efekty i kiedy? Warto kupić, nie warto, a może coś innego w zastepstwie?? Bardzo proszę o opinie i z góry dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilithlilith Re: Lipo Metric Vichy 24.04.08, 12:12 O ile zawsze bardzo lubiłam kosmetyki Vichy o tyle w tym miejscu muszę napisać, że LipoMetric to beznadziejny kosmetyk za duże pieniądze. Co prawda zużyłam tylko jedno opakowanie, ale nie byłabym w stanie więcej. Kosmetyk nie wchłania się dobrze, na skórze pozostaje warstwa, która nie wygląda za ciekawie a poza tym brudzi ubranie. Nie zauważyłam żadnego pozytywnego działania choćby ujędrniającego (niewspominając o obiecywanej likwidacji cellulitu czy wyszczupleniu). Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Lipo Metric Vichy 24.04.08, 12:46 Nic specjalnego, w dodatku niefajna konsystencja. Najlepsze co moze byc, a wydaje mi sie ze w tej dziedzinie i tak idealow nie ma (dieta i cwiczenia)to zel krem nuxe. teraz w mojej ulubionej internetowej aptece fabryka zdrowia sa dwa za 100 zl. Do tej pory w mojej normalnej aptece juventa i tak ze znizka placilam 103 zl za jedna sztuke. Polecam. Fajny efekt, mila konsystencja odrazu mozna sie ubrac. Tylko niby ulepszyli go i troche zapach mi ten nowy nie pasuje i taki teraz bardziej zelowy jest. Ale godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bubahr Re: Lipo Metric Vichy 24.04.08, 12:49 dostalam w promocji do Inneov Cellulite, stosuje od tygodnia. efektow jeszcze jakis super nie widac, ale skora na udach zrobila sie bardziej jedrna, rozprowadza i wchlania sie bardzo dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Lipo Metric Vichy 24.04.08, 12:53 ja pilam ineov okolo wrzesnia w polaeczeniu z fitnesem na kotry chodze i tak od lat. Kupilam pod wplywem watku na tym forum. Mam maly cellulit ale nic sie nie zmienilo, tylko ubylo 600 zl. Oczywiscie przez pierwsze 2 opakowania widzialam efekty a jakze. Ale tak obiektywnie, to po kuracji widok ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: Lipo Metric Vichy 24.04.08, 15:52 Bo ja już sił nie mam do tego dziadostwa. Odżywiam się zdrowo,pije mnóstwo zielonej herbaty i wody mineralnej, nie jem słodyczy, nie pije kawy, nie palę, ćwiczę i odkąd pamiętam mam te #@R$$%$#@!! Na Inneov szkoda mi pieniędzy, to droga kuracja, az mam obecnie ważniejsze wydatki, dlatego szukam kremu, który chociaż odrobinę pomoże, a tu guuzik. Dzięki dziewczyny za informacje, zaoszczedziłam dzięki Wam pieniądze:) Odpowiedz Link Zgłoś