IP: *.lub.pl 09.09.03, 21:07
mozecie mi polecic cos skutecznego na podskorne pryszcze i w mire nie drogiego
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 21:09
      maść ichtiolowa, tormentiol, okłady z sody- wszystko do "wyciągnięcia"
      pryszcza. z bardziej skutecznych metod zostają doustne leki na receptę.
      czesto dieta ogranicza powstawanie takich pryszczy.
      • Gość: ktos Re: cos IP: *.lub.pl 09.09.03, 22:29
        podobno ta masc ichtiolowa bardzo szkodz rozprzesprzeniaja sie po niej zminy
        ropne itd
      • Gość: ktos Re: cos IP: *.lub.pl 09.09.03, 22:31
        a mozecie mi polecic jakies sposoby na szybkie pozbycie sie paru pryszczy
        takich troszke powyciskanych
        • Gość: balbina_alexandra Re: cos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 23:20
          Maść ichtiolowa nie szkodzi, nic się po niej nie rozprzestrzenia, bardzo
          skutecznie (tak samo zresztą jak okłady z ciepłej sody oczyszczonej) wyciąga
          do góry poskórne grube gule, najlepeij zrobić z tego okład na noc, zalepić
          plasterkeim zeby nie umazac pościeli.
          Jak juz ktoś przy czymś majstrował, sytuacja jest bardziej skomplikowana...
          jak chcesz tylko przyśpieszyć gojenie to pasta cynkowa, tormentiol.
          Jak za bardzo majstrowałaś i się zaogniło, to trzeba czymś przysuszyć, polecam
          Dermaknel lub Benzacne. Benzacne jest bardzo skutecznym środkiem ale i
          drażniącym dlatego wszystkim polecam Brevoxyl, który łatwo się wchłania,
          nadaje pod makijaż, i naprawdę poprawia stan cery. Uzywam go juz od dłuższego
          czasu i jestem bardzo zadowolona z efektów. Niestety, brevoxyl jest drozszy
          kosztuje ok 20 zł (benzacne chyba z 6-7 zł).
          Wszystkie do nabycia w aptece.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka