ooo7 03.05.08, 14:41 jak w temacie- podobno odżywki do włosów, ale co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myniek1 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 03.05.08, 15:41 odżywki? to ciekawe, piszcie jakie. A co ziemią egipską? Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: co przywieźć z EGIPTU??? 03.05.08, 15:49 ja słyszałam o chałwie:) ale jeśli ktoś coś wie o odżywkach do ja też jestem zainteresowana. Lecę 04.06. Odpowiedz Link Zgłoś
yola1976 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 03.05.08, 16:59 może nie całkiem z Egiptu, ale z fakultatywnej wycieczki do Jerozolimy :) przywiozłam rewelacyjną maseczkę do włosów zakupioną nad Morzem Martwym. Jest tam sklep z kosmetykami zawierającymi minerały Morza Martwego. Żadna dotąd aż tak mnie nie zachwyciła, tym bardziej żałuję że mam tylko połowę jednej jedynej butelki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: co przywieźć z EGIPTU??? 03.05.08, 21:18 ????? wiesz ja przywoze pamiatki, ale nic z kosmetykow, chyba ze cos do i po opalaniu-tam maja wiekszy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 09:43 esencje perfumm...heheheh..typowy chwyt marketingowy Egipcjan:) ja zawsze przywoże chalwe te ich tłuste ciasteczka, wino obelisk...a ostatnio jak byłam w Kairze to odwiedzilam centrum handlowe..podajże Arkadie i zakupilam sobie calkiem fajne sukienki i kolczyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
anna1239 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 11:10 piekna wartosciowa bizuterie etno,jest ponadczasowa ,aw tym sezonie niezbedna.milego urlopu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nivja Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 11:26 A ja właśnie nie polecam. Stoją na półce w łazience już parę lat bo szkoda wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1239 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 11:31 bezguscie wybralas,to i lezy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nivja Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 14:39 A skąd ty możesz wiedzieć co wybrałam? Nie chodzi o sam zapach. Wszystkie baby rzuciły się na te "perfumy", ja zresztą też. Stoją bo nie odpowiada mi smarowanie się tym i już! Odpowiedz Link Zgłoś
nivja Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 14:47 Hmm.. trzymaj się drzewka na przyszłość. Nie będzie wtedy nieporozumień. Ja odpisałam do kozicy111 a nie do ciebie. Aha! I niech twoja żółć wypływa gdzie indziej a nie tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 15:59 mam to samo.tez kupilam i od roku stoja bo mi nie odpowiada smarowanie sie tym ,no ale coz począć na moc przekonywania egipskich sprzedawcow:) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 05.05.08, 15:43 nie trzeba się smarować, przecież to można rozcieńczyć w spirytusie i spryskiwać się jak normalnymi perfumami. poza tym można przywieźć khol, tam kosztuje grosze, a na allegro droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa104 Egipcjanina o cynamonowej skórze 04.05.08, 11:35 i smukłych dłoniach. Przywieź do kraju, użytkuj do zmęczenia materiału, następnie odeślij autobusem na lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1239 Re: Egipcjanina o cynamonowej skórze 04.05.08, 11:49 o arabska liga !nawet pewnie doplaca bo chetnie polki daja .hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
teresa104 Dopłaci, a jakże! Za nadbagaż, 04.05.08, 11:58 bo jednak polecam, by wzięła sztukę cięższą niż 20 kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 14:44 Ja przywiozłabym przede wszystkim przyprawy. Z kosmetyków -olejki do ciała, do kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co przywieźć z EGIPTU??? 04.05.08, 16:00 stroje i ozdoby do belly dance bo sa owiele tańsze niz tu Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 05.05.08, 08:13 Torby skórzane, regionalne kosmetyki naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 05.05.08, 10:39 Skórzane torebki Potwierdzam odżywki do włosów – np. z oliwą z oliwek – 1 kg – 9 zł :) Ręczniki – mają bardzo dobrą bawełnę Shiszę i tytoń Uważaj na podróbki – złota, alabastru, perfum Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_lilianna Re: co przywieźć z EGIPTU??? 05.05.08, 10:47 ja przywiozłam herbatę kupioną na wagę - hibiskus i torby różnej wielkości LV multicolor (oczywiście podróby) mój ślubny kupił sobie kilka zegarków (też podrobionych) oprócz tego na aukcjach sprzedają kohl do oczu, ale osobiście nie widziałam tego w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: co przywieźć z EGIPTU??? 05.05.08, 10:54 Tak, co do torebek to wybór najlepszych firm – LV, GD, Dior, Chloe :) Po utargowaniu w granicach 40 – 50 zł. Potwierdzam, świetny suszony hibiskus. Kupiliśmy też pieprz we wszystkich kolorach, a dla rodziców papierosy – paczka L&M 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: co przywieźć z EGIPTU??? 13.05.08, 12:40 a jak to jest potem z ew. opłatami za wywożony towar? np. za taką torebkę? Odpowiedz Link Zgłoś