Dodaj do ulubionych

KREM BIODERMINE??????

IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.03, 15:28
troche naczytalam sie o tym kremie

ale cos byla mowa o tym, ze nie mozna go stosowac na dzien?????

dlaczego????? bo nie ma filtrow??? a czy inne kremy je maja????

co to za sklad tego kremu jest?????

dzieki za wszelkie info :)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Nika Re: KREM BIODERMINE?????? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 16:52
      Stosuje go od kilku dni na dzien i uwazam ze jest super, jedyny krem ktory mi
      ladnie matuje buzie a nie wysusza!!!!
      • Gość: lola Re: KREM BIODERMINE?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:31
        Skoro takie cudo to napisz cos wiecej do jakiej cery, ile kosztuje
    • Gość: J. Re: KREM BIODERMINE?????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.03, 19:13
      wlasnie zakupilam ten krem i sie nim posmarowalam

po ulotce widac, ze to bardzo obiecujacy krem, zobaczymy czy sie sprawdzi na
      mojej skorze
      • bayan Re: KREM BIODERMINE?????? 12.09.03, 19:30
        Hej :)
        Widzę, że jesteś z Zielonej Góry, ja tam będę w tygodniu - czy możesz
        powiedzieć gdzie "dorwałaś" ten krem. Ja już za nim chodzę sporo czasu i
        nigdzie nie mogę go dostać.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: J. Re: KREM BIODERMINE?????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.03, 20:10
          z Zielonej nie jestem ale mieszkam niedaleko (Świebodzin)

udalo mi sie go "upolowac", mialam szczescie, bo w dwoch poprzednich aptekach
          go nie bylo. ktos po prostu zamowil ten krem i sie po niego nie zglosil, a ja
          skorzystalam :)))))). zostala jeszcze jedna tubka w tej aptece. z tego co
          widze, to ten krem na wage zlota jest??????
          • bayan Re: KREM BIODERMINE?????? 12.09.03, 20:25
            Doookładnie na wagę złota :)
            Ja też z ZG nie jestem, ale u mnie w mieścinie nawet o tym kremie nie
            słyszeli - chyba trzeba się wypuścić troszkę dalej za nim.
            No nic, jak będę w Zielonce to polatam po wszystkich aptekach, a moze akurat
            gdzieś jeszcze będzie.
            Pozdrawiam :)
            • Gość: J. Re: KREM BIODERMINE?????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.03, 20:35
              spytaj czy apteka by nie zamowila tego kremu, wiele tak robi, bo zalezy im na
              kliencie
              • kajazz Re: KREM BIODERMINE?????? 13.09.03, 09:52
                krem jest dobry choc dziala raczej powoli,no a jak sie go odstawi.....pryszcze
                wracaja:(
                • Gość: J. Re: KREM BIODERMINE?????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.03, 19:28
                  ale nie ma co sie temu dziwic, tak jest ze wszystkimi specyfikami na tradzik i
                  nie tylko (lekarstwa itd.)

jak przestaniesz brac antybiotyki (DIANE) itp. to tez skutek jest taki sam

tradzik to przewlekla choroba, ktora nie mija od tak sobie
    • Gość: J. Re: KREM BIODERMINE?????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.03, 16:01
      a moze cos wiecej???

• Gość: mix Re: A jaki jest skład? IP: *.spray.net.pl 01.10.03, 16:14
        I w czy to jakaś seria? Czy tylko jest krem biodermine.
        • Gość: justy Re: A jaki jest skład? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 17:49
          to pojedynczy preparat. nie seria.
          • Gość: mix Re: A jaki jest skład? IP: *.spray.net.pl 01.10.03, 22:56
            ale jak ma teoretycznie działać?
            jaka cena?
            proszę o poradę, bo w aptece mówią, że muszą zamówić, a nic nie wiedzą.
            • Gość: primcia Re: A jaki jest skład? IP: *.chello.pl 01.10.03, 23:31
              Dzisiaj kupilam, kosztowal 16 zl za tube 25 g. Na ulotce jest napisane, ze
              przywraca do normy czynnosc gruczolow lojowych, zapobiega zaskornikom,
              zmniejsza ryzyko infekcji, przeciwdziala swieceniu sie skory, nie wysusza i nie
              podraznia.
              • Gość: primcia Re: A jaki jest skład? IP: *.chello.pl 01.10.03, 23:32
                aha, i zawiera wyciag z drozdzy i witaminy z grupy B.
                • Gość: mix Re: A jaki jest skład? IP: *.spray.net.pl 02.10.03, 00:29
                  primcia, serdeczne dzięki, bo teraz w tych aptekach niczego nie ma, wszystko
                  trzeba zamawiać.
                  • Gość: J. Re: A jaki jest skład? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.03, 09:08
                    jak apteka jest w porzadku to zamowi
                    a jak nie to nie warto do takiej zachodzic

sklad to wlasnie drozdze, po zapachu poznac

ja koncze 1-a tubke ale mysle zeby kupic nastepna

no chyba ze sie natkne na cos o wiele lepszego
                    • Gość: lisa Re: BIODERMINE - a kto jest producentem ? IP: *.crowley.pl 02.10.03, 11:32
                      I może ktoś wie gdzie można go dostać w Warszawie, najlepiej w okolicach
                      Ursynów - Mokotów ?
                      Z góry dziękuję za info.
                      • Gość: J. Re: BIODERMINE - a kto jest producentem ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.03, 12:21
                        producent: BIOCODEX

szczegolowe informacje ponizej

www.prosper.pl/oferta/index.html
                      • Gość: J. Re: BIODERMINE - a kto jest producentem ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.03, 12:27
                        a tak ten krem wyglada

www.santetropicale.com/biocodex/special.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka