Dodaj do ulubionych

Pomozcie-male krostki po wakacjach

IP: *.clubnet.pl 12.09.03, 22:56
Po wakacjach na czole pojawily mi sie male krosteczki! Z niektorych robia sie
wieksze wypryski. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Uzywam VICHY normaderm,
ale nie skutkuje.Lagodzi jedynie zaczerwienienie, a male krostki nie znikaja:
( Prosze o pomoc. Czego mam uzywac? Jakich emulsji????
Obserwuj wątek
    • Gość: smutasek Re: Pomozcie-male krostki po wakacjach IP: *.clubnet.pl 12.09.03, 23:04
      PS> Czy to moze byc od slonca?????
    • Gość: miki Re: Pomozcie-male krostki po wakacjach IP: *.clubnet.pl 13.09.03, 00:51
      Powinna pomoc maseczka z drozdzy eris. Ale najlepiej idz do dermatologa.
    • jajecznical zwal konia 13.09.03, 07:05
      Gość portalu: smutasek napisał(a):

> Po wakacjach na czole pojawily mi sie male krosteczki! Z niektorych robia sie
      > wieksze wypryski. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Uzywam VICHY normaderm,
      > ale nie skutkuje.Lagodzi jedynie zaczerwienienie, a male krostki nie znikaja:
      > ( Prosze o pomoc. Czego mam uzywac? Jakich emulsji????
    • Gość: loczki Re: Pomozcie-male krostki po wakacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 12:23
      ja tak mam od słońca. samo schodzi po jakimś czasie:)
      • Gość: smutasek Re: Pomozcie-male krostki po wakacjach IP: *.clubnet.pl 13.09.03, 14:25
        Dzieki , ale czy nie mozna tego procesu jakos przyspieszyc?
        • smerffi Re: Pomozcie-male krostki po wakacjach 15.09.03, 09:43
          Hey! Miałam w tym roku ten sam problem(pełno małych krosteczek- taki "grysik"
          na czole :)))(A nigdy nie miałam problemów z pryszczami bo mam suchą cerę). Nic
          ze znanych środków mi nie pomagalo więc wybrałam się do apteki. Na mój widok
          pani w aptece stwierdziła ze to alergia (słońce lub woda) kazała pić wapno,
          zaproponowała płyn Afrodyta Adonis (na trądzik!!! a mam suchą cere) i maść
          Alantan Plus (kup sobie krem, bo maść jest za tłusta). Tydzień kuracji i
          wyglądałam jak człowiek....A ten płyn jest naprawdę niezły. Wszystko kosztuje
          grosze, więc radzę spróbować.
          • Gość: smutasek:):):) Re: Pomozcie-male krostki po wakacjach IP: *.clubnet.pl 16.09.03, 22:04
            DZieki, wlasnie jestem po wypiciu Afrodyty:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka