Dodaj do ulubionych

zaskorniakom smierc!

IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 12:26
poradzcie prosze!
mam cere mieszaną,ale odwodniona, z duzymi zaskorniakami na nosie i czasem z
innymi nierownosciami. chcialabym sie wreszcie pozbyc tych zaskorniakow, ale
za kazdym razem po kosmetyczce po miesiacu znowu sa na moim nosie.
slyszalam cos o specjalnych kremach na zaskorniaki, tyle ze nie chciaalbym by
wysuszyly mi cere. czy moge stosowac np na nos ten krem (jaki najlepiej??) a
na reszte buzi np vichy thermal?? poradzcie jaki krem i ile kosztuje. dzieki !
Obserwuj wątek
    • agunia38 Re: zaskorniakom smierc! 15.09.03, 12:31
      ja tam się ciesze z zaskórniaków w portfelu:)
      zaś jeśli chodzi o ZASKÓRNIKI, to polecałabym ci smarowanie noska poczynając od
      następnego dnia po kosmetyczce kremem z kwasami, np. effeclarem k:)
      albo jakimś innym kremem z AHA lub BHA
      • Gość: J. Re: zaskorniakom smierc! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.03, 12:36
        wypróbuj BIODERMINE (francuski) kremik, m.in. na lojotok i zaskorniki

cena przystepna (ok 13 zł), jesli nie zadziala to strata niemala bedzie:)))))

• Gość: isa Re: zaskorniakom smierc! IP: *.jawnet.pl 15.09.03, 16:13
          Co to za kremik? Gdzie mozna kupic?
          • Gość: J. Re: zaskorniakom smierc! IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.03, 09:20
            Gość portalu: isa napisał(a):

> Co to za kremik? Gdzie mozna kupic?

w aptece, jesli nie maja, to popros, zeby zamowili
    • Gość: lola Re: zaskorniakom smierc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:13
      Ja równiez jestem za tym aby raz na zawsze słowo ZASKÓRNIAKI zniknęło z tego
      forum, bo tu rozwazamy kwestie rozprawienia sie z ZASKÓRNIKAMI!!!
      • Gość: J. Re: zaskorniakom smierc! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.03, 16:04
        czy to wazne????? skoro wiadomo o co biega ??????
        • Gość: lola Re: zaskorniakom smierc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 18:38
          Uwazam ze tak.Tu nie chodzi o bład w pisowni, bo to sie zdarza nagminnie i
          taki urok netu, ale dla dobra tych osób nalezy wyprowadzic je z błedu co do
          znaczenia owych słow, bo w realu tez popełniają taki bład o majac na mysli
          wagry mówia o skitranej gotówce.
    • Gość: cinka Re: zaskorniakom smierc! IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 18:42
      a ja bym poprosila o namiar gdzie i jaka mozna kupic sobie jakas maseczke ktora
      zmiekcza skore i ulatwia mechaniczne oczyszczanie.. nie wierze zeby jakis sam
      krem czy maseczka [czy - o zgrozo - plasterek] usunal zaskorniki naprawde
      dobrze.
      • linkamocwiatru Re: zaskorniakom smierc! 15.09.03, 20:34
        Gość portalu: cinka napisał(a):

> a ja bym poprosila o namiar gdzie i jaka mozna kupic sobie jakas maseczke
        ktora
        >
        > zmiekcza skore i ulatwia mechaniczne oczyszczanie.. nie wierze zeby jakis
        sam
        > krem czy maseczka [czy - o zgrozo - plasterek] usunal zaskorniki naprawde
        > dobrze.

Moze zamiast cos kupowac, zrobic sobie parówke, rozgrzana skóra pozwoli z
        powodzeniem usunąc wągry, poza tym kosmetyczka nakładała mi rozgotownesiemie
        lniane(papka), co ponoc ma działąnie zmiekczające, ale ja wole zrobic parówke
        z ziołami.
        • Gość: cinka Re: zaskorniakom smierc! IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 18:30
          ojej, preferowalabym cos gotowego, najchetniej wlasnie jakas zaparzana ziolowa
          czy lniana papka.. tylko taka od razu w woreczku i z instrukcja :)
    • Gość: 5th Re: zaskorniakom smierc! IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 15.09.03, 21:16

Polecam ci cos od serca :) Drogie jak diabli, ale warto sie szarpnac. Jest to
      gommage biologiczny YSL. Bez granulek, ma konsystencje miodu, ktora pod wplywem
      lekkiego masazu staje sie plynna,a przy kontakcie z woda robi sie mleczna. Po
      takim gommage'u (mozesz go robic dwa razy w tygodniu), zaskorniki same
      wychodza, wystarczy ze przylozysz obustronnie watke i leciutko nacisniesz.
      Skroa po tym jest cudowna. Przysiegam, ze produkt ten moze z powodzeniem
      zastapic wizyte u kosmetyczki.
    • Gość: justy Re: zaskorniakom smierc! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 21:42
      po oczyszczaniu u kosmetyczki systematycznie stosuj kosmetyki z kwasami. na
      pewno zobaczysz dobre efekty.
      • Gość: 5th Re: zaskorniakom smierc! IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 15.09.03, 21:55
        O tak ! Kwasy daja doskonale efekty. Obys tylko nie byla na nie uczulona.
      • Gość: lola Re: zaskorniakom smierc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 00:10
        Justy, polec cos z tymi kwasami. prosze!
        • Gość: melmire Re: zaskorniakom smierc! IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 16.09.03, 01:23
          Tez sie dolaczam!
          Poprosilabym o konkretne nazwy, najlepiej kremow aptecznych
          i "miedzynarodowych", i o to na co nalezy zwrocic nazwe w skladzie kremu kiedy
          szuka sie takiego z kwasami :)
          Z gory wielkie dzieki :)
          • Gość: go Re: zaskorniakom smierc! IP: 195.205.251.* 16.09.03, 08:13
            a co z osobami, które maja pękające naczynka? co stosować zamiast kwasów?
            • Gość: justy Re: zaskorniakom smierc! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 08:25
              przy naczynkach tez można stosować kwasy ale w mniejszych stężeniach, lub PHA
              (neostrata)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka