montevideo 21.05.08, 22:49 od czego zalezy czy grzywka pasuje do twarzy, czy nie? mysle nad zrobieniem sobie grzywki po latach scinania sie bez i troche sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petshopgirl Re: grzywka 21.05.08, 23:31 u mnie to zależało od odwagi-wiecznie te same długie, ścieniowane włosy i w końcu rzekłam "basta!" dodam tylko tyle, że wielu ma mnie za Chylińską, jeśli to dla Ciebie jakaś podpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: grzywka 21.05.08, 23:41 ja od czasu do czasu wpadalam na pomysl zebys obie obciac grzywke apotem zalowalam .bo grzywka jest wymagajaca.odkad kupiłam sztuczna juz nie mam takich glupich pomyslow Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: grzywka 21.05.08, 23:47 mam grzywkę od pół roku i kilka godzin po jej podcięciu żałuję że jest ale generalnie nie wyobrażam sobie już siebie bez niej fakt, trzeba o nią dbać, w sumie odżywek zaczęłam regularnie używać po jej zaistnieniu gdzie można kupić sztuczną? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: grzywka 22.05.08, 00:57 tu www.gothicdream.eu/product_info.php/cPath/33_47/products_id/202 ale tylko czarna albo czarno-czerwona Odpowiedz Link Zgłoś