confused.girl 10.06.08, 16:33 Gdzie we Wrocławiu znajdę duży wybór kolorówki Gosha? Chodzi mi głównie o kredki do oczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie999 Re: GOSH - Wrocław 11.06.08, 00:57 W galerii centrum w pasażu grunwaldzkim, na parterze:) duży wybór. Ja kiedyś kupiłam przypadkiem kredkę w markecie leclerc na trzebnickiej, tzn nie w samym markecie;) , tylko tzw galerii handlowej- stoisko gosha tam było, zdziwiłam się, bo myślałam, ze tylko w GC są. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie999 Re: GOSH - Wrocław 11.06.08, 10:42 acha, gosh robi chyba 2 rodzaje kredek, tylko jeden rodzaj jest napradę dobry- chyba velvet touch eyeliner sie to nazywa, WATERPROOF. czarna jest cała kredka i nakrętka, tylko końcówka w kolorze kredki- grafitowym, brązowym, fioletowym, jakim tam chcesz. Ta kredka jest bardzo miękka, więc łatwo ją nałożyć, przez pierwsze parę sekund łatwo zetrzeć, gdy trzeba zrobić jakies poprawki, a później już zastyga i trzyma się bardzo długo:) ja jestem z niej bardzo zadowolona, mam kolor hypnotic grey i świetnie nadaje się na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: GOSH - Wrocław 11.06.08, 11:27 dzięki Sophi:) właśnie o tę kredkę mi chodzi:) Zastanawiam sie między nią a Pupa, tlyko nie wiem czy uda mi sie dorwać fioletowego Gosha:P A nie wiesz czy w Douglasie nie mają też tej firmy? Kiedyś kupowałam tam balsam Gosha, ale kolorówki nie pamiętam:| Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: GOSH - Wrocław 11.06.08, 12:37 W Douglasie, przynajmniej w Pasażu, nie mają kolorówki. Są tylko dezodoranty i balsamy. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: GOSH - Wrocław 11.06.08, 13:13 Dzięki:) Gaj niestety za daleko:P Ale galeria centrum juz bliżej :D Szkoda, że w douglasie nie mają:| Odpowiedz Link Zgłoś
maluwilz Re: GOSH - Wrocław 04.04.13, 17:08 We Wrocławiu jest drogeria IWONA przy ul. Chorwackiej/Jugosłowiańskiej. Mają tam szafę Gosh i nie tylko.Świetna drogeria . Pani, która tam pracuje jest rewelacyjna. Wszystko dobierze perfekcyjnie. Nigdy nie kupiłam tam zbędnej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka89 Re: GOSH - Wrocław 14.11.13, 10:30 bardzo przydatna informacja! dzieki!! od kilku dni szukam we Wroclawiu tego podkladu, az w koncu postanowilam przeszukac internet..:) jeszcze dla pewnosci zadzwonilam i maja to, czego szukalam:) bardzo mila obsluga w dodatku:) Odpowiedz Link Zgłoś