Dodaj do ulubionych

Biustonosze Samantha

20.09.03, 18:24
Bardzo podoba mi się wzornictwo tej firmy. Niestety - zwiedziłam wszystkie
sklepy bieliźniarskie w okolicy i niestety nigdzie nie znalazłam takowych.
barzdo mnie kusi, żeby zamówić sobie je poprzez internet, ale mam wiele
wątpliwości, ponieważ już kiedyś kupowałam (firma LUPOLINE) i okazały się
niewypałem. W zasadzie mam tylko zaufanie do Feliny (pasują zawsze) i
Triumpha (tylko te z serii dla dużych rozmiarów).
W związku z tym mam do Was kilka pytań:
czy są to dobrej jakości biustonosze?
jak wygląda sprawa wykonania?
czy rozmiary nie są zaniżone?
czy mają porządne ramiączka?
Mierzyłam ostatnio w sklepie kilka staników polskich firm, m.in. Kris, i
zauważyłam, że strasznie kiepskie są ramiączka - rozmiar dla większego
biustu, a tu jakieś dwie smutne tasiemki, które może dobre są dla 70A.
Zupełnie bez pomyślunku wykonanie.
Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • qian Re: Biustonosze Samantha 20.09.03, 18:26
      A propos biustonoszy i jednego z najdłuzszych forumowych wątków o "nowym
      biuście bez skalpela" - oglądałyscie wczoraj "sex w wielkim miescie'? ;-)))))
    • qian Re: Biustonosze Samantha 21.09.03, 16:44
      Podciągam i jeszcze raz pytam o opinie.
      • Gość: Karola Re: Biustonosze Samantha IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 21.09.03, 18:40
        Mam jeden albo dwa biustonosze tej firmy i polecam! Estetycznie wyglądają
        świetnie, bez porównania z Triumphem! Przy moim rozmiarze (75D)jestem bradzo
        zadowolona. Teraz jeżeli szukam jakiś staniczków to tylko tej firmy. Fakt, nie
        jest łatwo je dostać. Najlepiej tam gdzie mają polską bieliznę, a niestety nie
        każdy sklep się w to dzisiaj bawi. Jestem z Poznania, a tam znam przynajmniej
        dwa sklepy gdzie ją sprzedają. Co do rozmiarów, to wydaje mi sie, że nie ma
        problemu. 75 D to 75 D. Wykończenie b. dobre, a w porównaniu z Feliną, dużo
        oszczędzasz.
        • nenne Re: Biustonosze Samantha 21.09.03, 20:40
          A gdzie widzialas je w Poznaniu, jesli mozna spytac?
          • lahliq Re: Biustonosze Samantha 25.09.03, 14:01
            Zobacz w pasażu na ul. Gwarnej. Są tam dwa sklepy z bielizną, wydaje mi się, że
            kupowałam w jednym z nich.
    • qian Re: Biustonosze Samantha 21.09.03, 19:53
      Dziękuję za odpowiedź na moją prośbę. Mój rozmiar to również 75D. Czy zatem
      mogę w ciemno udać się na internetowe zakupy?
      • Gość: Karola Re: Biustonosze Samantha IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 21.09.03, 21:31
        Co do Poznania, to ja je kupowałam jak dotąd w sklepie "Bielizna dla ciebie"
        na Ratajczaka 30( nie tam gdzie Bibliteka Uniwers., ale po drugiej stronie
        sw.Marcina,)(dwa, trzy schodki na dół od ulicy). Wiem, ze maja tez swoj sklep
        na Garbarach (chyba nr 49).
        A co do rozmiaru. to wydaje mi sie, ze mozesz probowac.
      • Gość: Marty Re: Biustonosze Samantha IP: 195.150.100.* 22.09.03, 15:17
        proszę podać jakąś stronę internetową z ofertą "Samanthy".Mieszkam w Krakowie
        ale nigdzie nie spotkałam się w sklepach bieliżnianych z tą firmą.
        • Gość: Ana Re: Biustonosze Samantha IP: *.5.STABLE1.NT / 152.158.115.* 24.09.03, 16:46
          W Krakowie widziałam biustonosze tej firmy na ul. Flioriańskiej (numeru nie
          pamiętam ale idąc od Bramy Floriańskiej po prawej stronie - mniej więcej przed
          hotelem Pod Różą
    • Gość: Apia Re: Biustonosze Samantha IP: *.171-201-80.adsl.skynet.be 22.09.03, 10:12
      Ja kupuje teraz tylko biustonosze tej firmy. Sa bardzo dobrej jakosci. Mam
      wrazenie, ze sa nawet lepsze od Triumpha. Niestety nie sa zbyt tanie- ostatnio
      zaplacilam 98zl. Ale za taka jakosc mozna zaplacic.
      Jezeli chodzi o rozmiary, to tez nosze 75D i kazdy biustonosz (Samanty)w tym
      rozmiarze zawsze mi pasuje. Polecam!!
    • Gość: mgosia4 Re: Biustonosze Samantha IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 10:54
      A gdzie w Warszawie można je dostać?
    • Gość: ani Re: Biustonosze Samantha IP: *.devs.futuro.pl 22.09.03, 14:46
      Co do rozmiarówki, moje spostrzeżenie, że Samanta ma troszkę inaczej, ja się
      mieszczę z Triumpha w E70, a nwet ewentualnie D75, a z Samanty miseczka E mi
      była w 2 czy 3 modelach za mała. pozdrawiam
      • qian Re: Biustonosze Samantha 22.09.03, 20:32
        Gość portalu: ani napisał(a):

> Co do rozmiarówki, moje spostrzeżenie, że Samanta ma troszkę inaczej, ja się
        > mieszczę z Triumpha w E70, a nwet ewentualnie D75, a z Samanty miseczka E mi
        > była w 2 czy 3 modelach za mała. pozdrawiam

To mnie zmartwiłaś troszeczkę, hmmm. Jak pisałam wyżej, nigdy nie udało mi się
        nawet w sklepie zobaczyć, jak wyglądają biustonosze tej firmy. Chciałam zamówic
        przez internet, ale teraz to raczej się wstrzymam z zakupem. Szkoda, bo te nowe
        modele na jesień są fantastyczne.
        • Gość: exodus774 Re: Biustonosze Samantha IP: *.ceti.pl 23.09.03, 10:42
          A mogłybyscie podać namiary na dobry sklep internetowy z produktami tej firmy.
          • Gość: goa Re: Biustonosze Samantha IP: *.bmj.net.pl 23.09.03, 13:56
            także proszę o podanie linka do kslepu internetowego :)
            • qian Re: Biustonosze Samantha 23.09.03, 15:35
              Podaję adresy kilku sklepów internetowych z bielizną Samanta. W tej chwili
              jednak wszędzie jest w zasadzie tylko kolekcja bazowa, nowe modele mają pojawić
              się w sprzedaży od października (tak podaja oficjalna strona).
              www.bielizna.oh.pl/s/prcs.php?m=28
              www.intymna.pl/search.php?formconfirmation=yes&mode=quick&sess_id=7293395785ad210630003f216678050d&product
              _name=samanta
              www.topbielizna.pl/?g=gru&fi=1&gr=16&ka=1
              www.garderoba.pl/sklep.php?vid=&a=szukaj&kryterium=samanta
              www.swiatbielizny.pl/index.php3?action=kol&pro=Samanta&kol=full&PHPSESSID=d8f601db9b267d2c253285ddc7e76a0f

Gdyby linki nie działały, to wpiszcie tylko adres głównej strony sklepu (do
              pierwszej pojedynczej "pałki"). I dalej szukajcie firmy Samanta.
    • Gość: mgosia4 Re: Biustonosze Samantha IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 14:06
    • Gość: ani Re: Biustonosze Samantha IP: *.devs.futuro.pl 25.09.03, 13:59
      Jeszcze www.intymna.pl - czasem mają fajne ceny. W sumie, najlepiej byłoby
      wybrać sklep, gdzie są najlepsze warunki ewentualnego zwrotu / wymiany, i
      zaryzykować...
    • lahliq Polecam! 25.09.03, 14:05
      Kupiłam kiedyś w sklepie, potem zaryzykowałam ten sam rozmiar w www.intymna.pl
      i od tego czasu tam się zaopatruję.
      Tak jak dziewczyny piszą; najlepiej kupic jeden, by się wymierzyc dobrze a
      potem można zamiawiać.
      Ja z nich jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo ładne wzory a rozmiar pasuje mi
      w ciemno.
      Z Intymnej kupiłam ich chyba z 5 kompletów.
    • Gość: truskawa Re: Biustonosze Samantha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:39
      cóż lasencje , ja mam najbliżej do sklepu z bielizna gdzie sa biustonosze
      Samantha i nie tylko:))) takowym jest sklep mojej mamy:) ale widzę ze niestety
      mieszkacie daleko od mojego miejsca zamieszkania..
      pozdrówka
      • Gość: goa Re: Biustonosze Samantha IP: *.bmj.net.pl 25.09.03, 19:10
        moze nie wszystkie mieszkamy daleko :)
        • Gość: truskawa Re: Biustonosze Samantha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 16:24
          może:) a skąd jestes? powiem ci czy masz daleko ...
          pozdrówka
          • qian Re: Biustonosze Samantha 26.09.03, 16:38
            Gość portalu: truskawa napisał(a):

> może:) a skąd jestes? powiem ci czy masz daleko ...
            > pozdrówka

Ja jestem z Bolesławca i jeszcze w żadnym sklepie tutaj ani w Legnicy, Jeleniej
            Górze nie było mi dane zobaczyć na własne oczy biustonoszy tej firmy.
            • Gość: truskawa Re: Biustonosze Samantha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 20:58
              no , niestety masz daleko:( bo to jest w Będzinie ( niedaleko Katowic)
              pozdrówka i powodzenia w poszukiwaniach
              • Gość: y Re: Biustonosze Samantha w Będzinie IP: *.zamek.net.pl 27.09.03, 10:11
                a gdzie jest ten sklep bo mam naprawdę blisko!!!
                • Gość: truskawa Re: Biustonosze Samantha w Będzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 10:35
                  czyżby ktoś z Będzina?:) sklep znajduje się na osiedlu Syberka , ul
                  Skalskiego , nazwa''Laura'' , udanych zakupów:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka