agmalina 17.06.08, 21:18 Mam naturalnie proste włosy. Niestety są dość cienkie, więc postanowiłam na wakacje zrobić sobie tzw. styling? Czy robiłyście to? Jakie są wasze opinie? Jak długo skręt włosów się utrzymywał? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman79 Re: styling 18.06.08, 11:03 Zrobiłam, 1,5 miesiąca temu. Mam włosy za ramiona, cienkie ale gęste, raczej proste niż kręcone no może lekko falujace sie, podatne na układanie. Zapłaciłam 60 zł. Plusy: - włosów nie suszę suszarką wiec fajnie były pofalowane nawet pokrecone, efekt jak po dużych wałkach - włosy lekko wygładzone, nie puszyły sie - nie wymagały u mnie dodatkowego układania - włosy mniej sie przetłuszczają Minusy: - ZAPCH okropny szczeg. gdy włosy były mokre (utrzymuje się nawet do 2 tyg. po zabiegu) - niektóre kosmyki wywijały się nie w ta stronę co trzeba - po 1,5 mies. włosy są lekko uniesione, nadal widoczny efekt odbicia i pofalowania - miałam b.zdrowe włosy teraz zauważyłam że są lekko podsuszone ale końcówki mi sie nie rozdwoiły Ogólnie polecam, nie wiem czy zrobię jeszcze raz. Efekt który mam teraz jest chyba najbardziej dla mnie zadowalający. Na początku były za mocno pokręcone/sfalowane. Wspomnienie okropnego zapachu (w tym na poduszce na której śpię) lekko mnie odstręcza od ponownego stylingu. Polecam po zabiegu robienie maski nawilżająco - odzywczej. To zawsze zabieg chemiczny więc włos jest osłabiony. Moje były b.zdrowe więc efektu zniszczenia nie widzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś