Dodaj do ulubionych

endermologie

26.06.08, 11:09
Witam
Korzystał ktoś z tego zabiegu, widac efekty min 10 zabiegów?
Obserwuj wątek
    • claratrueba Re: endermologie 27.06.08, 07:33
      To mój ulubiony zabieg, ale co do efektów- zależy o co Ci chodzi. Cellulit-
      pomaga bardzo. Obwisła pupa, flakowaty brzuch też. Nie pomaga na nieapetyczny
      tłuszczyk (mam taki na wewnętrznej stronie ud). Nie wiem czy pomaga schudnąć,
      jestem b. szczupła, nie schudłam. Właściwie nawet z kilo czy dwa mi przybyło,
      ale nie wiem czy to w związku z zabiegami. Czy min. 10 zabiegów? Ja wykupiłam 12
      z góry żeby "mi się nie odmieniło" w trakcie. Efekty widać po 5-6, potem jakby
      mniej ale są utrwalone. Mi cellulit wrócił (dużo mniejszy!) po mniej więcej pół
      roku, wtedy poszłam na kolejne dwa zabiegi i zniknął.Koleżanka zrezygnowała po
      kilku zabiegach, bo była zadowolona z efektu, ale cellulit pojawił się jej po
      jakimś miesiącu z powrotem. Więc chyba lepiej te 10. Nie licz, że jedna seria
      załatwi Ci problem do końca życia. Trzeba powtarzać 2-3 zabiegi co kilka
      miesięcy. Ale trochę na tej zasadzie, że rosną wymagania. Przed endermologią
      miałam cellulit jakby mi kalafiory rosły pod skórą. Teraz nierówności sa tylko
      kiedy skórę ścisnę albo kiedy trochę "puchnę" przed miesiączką. A może go już
      faktycznie nie mam jak twierdzi mój mąż, moja mama i ratownicy na basenie ale
      chodzę na endermologię bo po niej mam wspaniałe samopoczucie. Generalnie
      szczerze polecam.
      • peti_szapo Re: endermologie 27.06.08, 11:57
        B.dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka