peti_szapo 26.06.08, 11:09 Witam Korzystał ktoś z tego zabiegu, widac efekty min 10 zabiegów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claratrueba Re: endermologie 27.06.08, 07:33 To mój ulubiony zabieg, ale co do efektów- zależy o co Ci chodzi. Cellulit- pomaga bardzo. Obwisła pupa, flakowaty brzuch też. Nie pomaga na nieapetyczny tłuszczyk (mam taki na wewnętrznej stronie ud). Nie wiem czy pomaga schudnąć, jestem b. szczupła, nie schudłam. Właściwie nawet z kilo czy dwa mi przybyło, ale nie wiem czy to w związku z zabiegami. Czy min. 10 zabiegów? Ja wykupiłam 12 z góry żeby "mi się nie odmieniło" w trakcie. Efekty widać po 5-6, potem jakby mniej ale są utrwalone. Mi cellulit wrócił (dużo mniejszy!) po mniej więcej pół roku, wtedy poszłam na kolejne dwa zabiegi i zniknął.Koleżanka zrezygnowała po kilku zabiegach, bo była zadowolona z efektu, ale cellulit pojawił się jej po jakimś miesiącu z powrotem. Więc chyba lepiej te 10. Nie licz, że jedna seria załatwi Ci problem do końca życia. Trzeba powtarzać 2-3 zabiegi co kilka miesięcy. Ale trochę na tej zasadzie, że rosną wymagania. Przed endermologią miałam cellulit jakby mi kalafiory rosły pod skórą. Teraz nierówności sa tylko kiedy skórę ścisnę albo kiedy trochę "puchnę" przed miesiączką. A może go już faktycznie nie mam jak twierdzi mój mąż, moja mama i ratownicy na basenie ale chodzę na endermologię bo po niej mam wspaniałe samopoczucie. Generalnie szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś