ona-inna
02.07.08, 18:12
Plan jest very easy :) Znudziłam się pewnemu mężczyźnie. Byliśmy ze sobą 8miesięcy, po poznaniu mnie rozstał się ze swoją obecną kobietą, bo jak twierdził zakochał się w mojej kobiecości. Co nie było trudne bo jego była jest na pierwszy rzut oka dość męska. Aktualnie sprawy mają się tak,że moja kobiecość przestała mu wystarczac lub coś w ten deseń co sprawiło,ze zastanawia się nad rozstaniem. Ułatwiłam mu zadanie i od piąteku się nie odzywam i nie mam zamiaru tego zrobić az do....no własnie. Cały sierpień spędzimy raezm nad morzem, w jednym pokoju z podwójnym łożkiem (sprawy zawodowe- nie da się odwołać, a nie jest aż tak krytyczie żeby starać się coś zmienić, albo rezerwować inny hotel). W związku z odległością jaka nas dzieli zobaczymy się dopiero nad morzem. Mój plan opiera się na pamiętnej reklamie "Zobaczyć błysk żalu w oczach byłego". Chcę być wtedy opalona i zadbana najbardziej jak to tylko możliwe. Niestye do tej pory moje kosmetyki kończyły się na antyperspirancie i oliwce do ciała. Potrzebuję pomocy. Jak zadbać o włosy, jak uzyskać przez miesiąc piękną opaleniznę, jak pielęgnowac stopy (!!!)to w szczególnosci, jakie są sposoby najlepszej depilacji. Eh się rozpisałam. Chcę najpierw zobaczyć czy sa tu osoby,które wprowadziły by mnie w świat wszystkch mazideł i upiększaczy. Jeżlei tak to zacznę konkretnie pytać, skrzętnie notować i dostosowywać się do waszych rad.
Pozdrawiam,
ona-inna
P.S. Mam 22lata i nie mam zamiaru go odzyskiwać, chcę poprostu zeby żałował :) Sama zdaję sobie sprawę,ze to idiotyczne,ale lepszy taki sposób niż użalanie się nad sobą.