Dodaj do ulubionych

ocet a odchudzanie

IP: 213.76.130.* 26.09.03, 11:25
czy picie octu pomaga w odchudzaniu??
Obserwuj wątek
    • Gość: ambiance Re: ocet a odchudzanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:32
      bardziej w anemii.
    • Gość: ambiance Re: ocet a odchudzanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:40
      zacznij myslec
    • Gość: sikorka Re: ocet a odchudzanie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.09.03, 11:42
      Tak, mozna sobie rozwalić układ pokarmowy i nie móc nic jeść. To bardzo
      skuteczna metoda odchudzanie
      • sanis Re: ocet a odchudzanie 26.09.03, 21:35
        Chyba chodziło Ci o ocet jabłkowy.
        Kiedys czytałam wzmiankę w gazecie o tym occie, który pomaga usuwać nadmiar
        wody z organizmu . Należało pić szklankę wody z dodatkiem łyżki octu. Kupiłam,
        spróbowałam.
        Fuuuuujj, jeszcze takiego okropnego napoju nie piłam!! Raczej nikomu nie
        polecam :):)
        Koniec diety octowej :)

• Gość: Alicja Skamlau Znakomity pomysł! IP: 212.244.77.* 26.09.03, 11:46
      Równie skuteczne jak picie denaturatu, albo autovidolu. Tak sie odchudzisz
      maleńka, że nawet w kostnicy Ci będą zazdrościć!
      • Gość: ambiance Re: Znakomity pomysł! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:53
        dobre :-))
        • Gość: Alicja Skamlau Re: Znakomity pomysł! IP: 212.244.77.* 26.09.03, 11:57
          Tyle, że mnie adminka pewnie zaraz wyciepie, bo ma alergię nieboga na
          nazwisko "Skamlau". Mogłabym pisać pod innym pseudo, ale to nie w moim stylu.
          Ciekawam ile mój wpis przetrwa tynm razem?
          Żebyś tylko wiedziała ile moich przezabawnych, uroczych postów zostało
          brutalnie i bezpodstawnie wykastrowanych z tego forum...
          • Gość: ambiance Re: Znakomity pomysł! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 12:57
            nie wyciepie :-)). a kilka widzialam, ale jesli moge byc szczera - nie
            wszystkie byly dowcipne. niektore, bardzo delikatnie mowiac, troche zbyt
            dosadne. ale przy kilku papa mi sie usmiechnela :-)).
            pozdrawiam
            • maciek.lubicz Pani Alicja to jest najmondrzejsza! 08.10.03, 16:41
              Zaraz druga po Pani Baworowskiej!
    • Gość: Nika Re: ocet a odchudzanie IP: 195.187.102.* 26.09.03, 12:22
      Tak, problemy z tuszą można sobie zlikwidować definitywnie. Znam cmentarz na
      którym leżą dwie dziewczyny: 17- i 15-latka, które się w ten sposób próbowały
      odchudzać i przegięły. Trzydzieści lat temu to było, jak widać głupoty na ten
      temat nadal pokutują...
      • Gość: Katie Re: ocet a odchudzanie IP: *.jawnet.pl 26.09.03, 13:43
        Ocet na odchudzanie??? Pierwsze słyszę!!! Na odchudzanie jest najlepszy stres.
        Niewielki stresik i już 15 kg mniej. Przynajmniej u mnie tak było, i wagę
        trzymam juz rok, choć muszę przyznać-muszę się pilnować i nie jem po 18:)
        A OCTU NIE PIJ - NIEDOBRY, feeee
    • Gość: margo Re: ocet a odchudzanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 09:32
      w kazdej glupocie jest najwyrazniej zdzblo madrosci. Picie octu nie pomaga w
      niczym, ale czesc specjalistow od odchudzania uwaza, ze mozna spozyc dziennie
      lyzeczke octu jablkowego lub balsamicznego, i to pomaga - ocet przyspiesza
      matabolizm i oczyszcza cos tam. Te octy o ktorych oni mowia nie maja nic
      wspolnego poza nazwa z octem zwyklym (roznia sie rowniez cena, i to znacznie).
      Dosc powiedziec, ze octu balsamicznego mozna uzywac do lodow, a moja znajoma
      dodaje go do miodu i pyszny drink wychodzi. Ja metody octowej nie probowalam,
      ale inna kolezanka owszem i sobie chwalila wyniki. Ale o piciu octu zapomnij
      • Gość: margo Re: ocet a odchudzanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 21:21
        zreszta w aptekach pojawil sie preparat wspomagajacy odchudzanie na bazie octu
        jablkowego wlasnie, cidrex bodajze sie nazywa
      • Gość: justy Re: ocet a odchudzanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 21:45
        ale jest róznica (zdrowym w umiarkowanych ilościach) między octem jabłkowym a
        rozcieńczonym kwasem octowym (klasyczny ocet)
    • bogna_m Re: ocet a odchudzanie 29.09.03, 10:46
      ocet jabłkowy owszem działa na przemiane materii, ale to nie moze byc ocet ze
      sklepu, trzeba go samemu zrobić z jabłek, które przez 2 tygodnie muszą
      fermentować, potem pije sie 2 razy dziennie małą ilość rozcieńczoną w wodzie.
      Sama piłam pare miesięcy, troche poprawiła mi sie przemiana materii ale
      schudłam tylko 3 kg
    • kat_ja1 Re: ocet a odchudzanie 29.09.03, 14:26
      Ocet na odchudzanie był "dobry" w średniowieczu...kiedy kibić wiotką, a lico
      blade należało prezentować by uchodzić za niewiastę godną rozmiłowania w
      sobie...;)) Jest wątpliwe, że odchudzał, wiadomo natomiast, że wypłukiwał wit.B
      z organizmu, rozwalał wątrobę i parę innych organów....Przez to zyskiwało się
      właśnie ową przezierność w twarzy i skłonność do omdleń..
    • Gość: basia Re: ocet a odchudzanie IP: *.spray.net.pl 29.09.03, 16:15
      lepiej nie ryzykować
      • uptowngirl Re: ocet a odchudzanie 29.09.03, 19:28
        no jesli nie mialas jeszcze np. bialaczki to polecam.
        a tak powaznie to wyprobuj cidrex na bazie octu jablkowego[tabletki].
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka