Dodaj do ulubionych

Nowa MISS POLONIA

IP: *.chello.pl 28.09.03, 15:06
czy oglądałyście wczoraj wybory na tvn? I jak wam się podoba nowa miss?
dziś powtórka chyba o 17.30.
Obserwuj wątek
    • Gość: ElisaDay .. IP: *.tele2.pl 28.09.03, 15:39
      ej, chyba nie blondynka? bo sie wkurze.
      zobacze sobie dzisiaj
      • Gość: plum1000 Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 16:05
        nie blondynka;-)
      • Gość: Aleksa Re: .. IP: *.chello.pl 28.09.03, 16:57
        a co najlepsze żadna z 5 finalistek nie była blondynką!
        • Gość: ElisaDay dzięki:) IP: *.tele2.pl 28.09.03, 17:12
          :)))))) toście wywołały taki uśmiech na mej twarzy..
          o, za chwile sobie obejrze
          • Gość: ElisaDay no to moje refleksje... IP: *.tele2.pl 30.09.03, 11:58
            no to sobie oglądnęłam:
            moje kolejne refleksje:
            1. AAAAAAAAAA!!!!!!!
            2. Boże, skąd tam tyle bazyli!!!!!!
            3. na tę 21. misskę to juz najgorszą wybrali. mnie wyglądała na taką co w ogole
            nie mówi. nie wiem, takie wrazenie sprawiala
            4. jedyna która sie nadaje to nr. 9 - wygrać jak dla mnie moze wyłącznie ta
            (dostała sie do finałowej 10 i odpadła :/// - wkurzyłam sie)
            5. jak juz odpadła to nastepna byla numerkiem 10. - wlasnie ta ktora sie
            zbłaźniła przy odpowidzi. szkoda, miala najlatwiejsze pytanie.
    • Gość: lola Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 19:40
      Jej atuty to wzrost i figura.Reszta to porazka.Android.
      Przyznam ze najbardziej z 5 finalistek(od tego momentu ogladałam)podobała mi
      sie ta, która niestety skompromitowała sie odpowiadając na pytanie. Zeby nie
      móc zapamietac 1 zdania, które miała sie na pamiec nauczyc, to juz
      niewybaczalne.
      • aksamitka7 Re: Nowa MISS POLONIA 28.09.03, 20:38
        Nowa miss jest ... po prostu brzydka. Ma nieregularne, "końskie" rysy twarzy.
        Zastanawiam sie jak to się stało, że to własnie ja wybrali. Dobrze sytuowany
        tatuś czy kochanek w komisji?
        • Gość: lola Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 20:40
          Sponsorzy
    • Gość: s Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.09.03, 20:59
      To fakt wysoka jest i nic więcej, zero kobiecości, poprostu manekin. Pozdrawiam
      • bum4 Re: Nowa MISS POLONIA 28.09.03, 21:15
        Hmmm przepraszam, ale tylko takie porownanie mi do niej pasuje, bo wg mnie
        wyglada jak wychudzona kobyla...
        • Gość: julita30 Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.54.45.* 28.09.03, 21:25
          A MI SIĘ PODOBA ;-)) Jest naturalna, absolutnie nie kojazy mi się z kobyłą ;-))
          Normalna, zwykła dziewczyna, widac ze zdrowo mysląca, nie jakas mimoza czy
          słodka idiotka.Podobała mi się tez blondynka Wioletta jakas tam....W ogóle
          wszystkie które dotarły do finałowej "5 " były fajne.nIE WIEM CZEMU, ALE NIE
          PODOBAŁA MI SIE PANNNA z nr 1..brunetka w kreconych wlosach.Gdybym miała
          wybierac, to na Miss Polonię wybrałabym tą która była w finale,nie zdobyła
          żadnego tytulu, nie ta która zacięła sie przy odpowiedzi na pytanie tylko ta
          druga..nie wiem jak sie nazywała.
          • Gość: kula Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.gabo.pl 28.09.03, 21:36
            ta ktora zamiast sie usmiechac robila dziwne miny?czarna z duzym biustem?
            njladniejsa byla te co zostala 2 vc mis i I vc.tez slicznotka,

a miss,,okropnośc,tyka i nie wiecej,~!
    • Gość: STOKROTKA Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.nysa.ws 28.09.03, 21:57
      Niewiem co jest grane??? Niby w tym jury siedzą ludzie, którzy przecież znają
      się na urodzie i wogóle i z roku na rok są coraz gorsze te miss. Już nie mówie
      żeby była blądynką, chociaż osobiście takie wole, no ale niech jakoś wygląda, a
      tu poza wzrostem niczego się nie dopatrzyłam- porażka!!!
      • Gość: a Re: dajcie linka ze zdjęciami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 08:49
        j.w.
        • Gość: penelope_75 Re: dajcie linka ze zdjęciami IP: 213.17.175.* 29.09.03, 08:55
          kompletnie mi się nie podobała, może wybrano ją dlatego, ze tak bardzo różniła
          się od reszy -niby, że oryginalna uroda??
          nie podobała mi się i już.
          • Gość: julita30 Re: dajcie linka ze zdjęciami IP: 80.54.45.* 29.09.03, 09:03
            Ona z twarzy jest prawie identyczna jak moja dobra znajoma ;-)) Tyle tylko , ze
            moja znajoma ma krótkie , b ciemne wlosy, i jest duuużo niższa;-)) Ale buźka
            taka sama ;-))A fryzura nowej miss polonii bardzo mi sie podoba, całkiem inna,
            oryginalna.
            • Gość: ElisaDay fryzura :/ IP: *.tele2.pl 30.09.03, 11:38
              właśnie fryzura mi sie nie podobała.. jak zobaczylam te grzyweczke... :/
              stwierdzilam ze taka banalna ta fryzura. był taki trend jakis czas temu, taką
              samą fryzure jej zrobili bez żadnej własnej improwizacji. i tyle.
    • Gość: julita30 Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.54.45.* 29.09.03, 09:13
      misspolonia.onet.pl/
      Jednak na tym zdjęciu nie wyszła najlepiej.
      • Gość: Linn Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.dialup.tiscali.it 29.09.03, 09:46
        Ona jest po prostu z innego konkursu, dla modelek / jest taki, ktorego
        zwyciezczyni jedzie na konkurs swiatowy /. Miss Polonia to co innego.
      • bella76 Re: Nowa MISS POLONIA 29.09.03, 10:32
        Gość portalu: julita30 napisał(a):

> misspolonia.onet.pl/
        > Jednak na tym zdjęciu nie wyszła najlepiej.

Na tym zdjeciu wyszla dokladnie tak, jak wyglada.
        moim zdaniem jest okropna.
    • Gość: Monika Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.51.255.* 29.09.03, 09:49
      Mi się nowa Miss też za bardzo nie podoba, Isza v-ce Miss jest znacznie
      ładniejsza. Nie oglądałam konkursu, to może mi powiecie, jak to jest, czy Miss
      Polonia bierze udział w Miss World i Miss Universum, czy też w tej drugiej
      imprezie bierze udział I v-ce Miss? I jak ze znajomością języka angielskiego u
      obu dziewczyn?
    • Gość: monia76 Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.u.mcnet.pl 29.09.03, 10:00
      a mnie najbardziej podobala sie ta ciemnowlosa kamila, mieszkajaca w UK.
      naturalnie piekna i bez sieczki w glowie.
      • Gość: kkamilaa Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.star.net.pl 29.09.03, 17:50
        Gość portalu: monia76 napisał(a):

> a mnie najbardziej podobala sie ta ciemnowlosa kamila, mieszkajaca w UK.
        > naturalnie piekna i bez sieczki w glowie.
        Naturalnie piekna??!! jej jedyny atut to duzy biust ( który zreszta nieustannie
        prezentowała wypinajac się okrutnie). Pozatym moim zdaniem była
        najbardziej "zrobiona" z nich wszystkich- koszmarny sztuczny usmiech i
        beznadziejna twarz.
      • Gość: ElisaDay o tej ciemnej :/ IP: *.tele2.pl 30.09.03, 11:48
        chyba o tej samej mówimy... tej ciemnej z biustem. nawet nie zauwazylam ze ona
        probowała ten biust pokazac ;) sama nie lubie duzego biustu wiec nie wiem po
        co. - ale moja refleksja jedyna ktora mi przychodzila na mysl jak na nia
        patrzylam to taka ze przesadzila z autoprezentacją. tylko tak bokiem stała, aż
        jak jakaś dzika, głowę boczkiem i do góry, sama głowę do góry nosze , ale nie
        wyglądam tak beznadziejnie jak ona. sztucznie wyglądała i na wszystkich z góry
        sie patrzyla.
    • Gość: lola Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 11:19
      Dziewczyny, czym tu sie emocjonowac. Od dawna tego badziewia, upss wyborów
      staram sie nie ogladac, bo od dawna nie wygrała ta najpiekniejsza.Te wybory to
      biznes i takimi kryteriami sie rzadzi. A wybory swiata? Polityka odgrywa
      zasadnicza role- transformacja ustrojowa w Polsce- wygrala Polka, zmiany w
      ZSRR, wygrała z sojuza, wybory w Afryce- wygrała Murzynka.
      A ta obecna miss jest po prostu PIEKNA INACZEJ, to taki obecny trend, by osoby
      odbiegajace od normy traktowac normalnie(ale w tej dziedzinie ti chyba
      przesada. Ponadto chadzajac na wybiegach wydeptała sobie odpowiednie sciezki i
      tyle.Uczestniczac w swiatku mody nie raz zapewne miała okazje spotkac sie na
      gruncie prywatnym czy zawodowym z jurorami, Modlinska na przykład, wiec to
      mówi samo za siebie.
      Kariera modelki jest krótka, wiec załapała sie rzutem na tasme na wybory, cos
      dzieki temu zyska. Swoją droga czemuz to nie chce zdradzic u kogo na pokazach
      biegała?
      • Gość: 5th Re: Nowa MISS POLONIA IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 29.09.03, 18:10

ona po prostu nadaje sie na Miss Zombie : pospolita , szpetna geba, fatalna
        cera...i w ogole slumsem zalatuje.
        Ubiegloroczana miss, Marta "cos tam" tez jest w sumie paskudna : wielgachna i
        krzywoustna, ale przynajmniej jej uroda jest oryginalna i dziewczyna dobrze
        prezentuje sie na niektorych zdjeciach.
        Polska ulica o wiele lepiej sie prezentuje niz wybieg misek.

• Gość: julita30 5th..... IP: 80.54.45.* 29.09.03, 18:16
          ,,,,bez przesady;-))))Ja rozumiem , że ty jestes nieziemską laską ;-)))i o
          głowe przewyższasz urodą aktualna i ubiegłoroczną miss...ale troche kultury,
          nie rozumiem jak mozna w ten sposób pisac o kimkolwiek...Swoją droga,
          chciałabym zobaczyc ciebie ;-0
          • xoxo Re: 5th..... 29.09.03, 18:27
            moze i 5th byla zbyt brutalna, ale calkiem mozliwe ze jest ladniejsza od tej
            miss. a swoja droga roznica pomiedzy 5th a owa miss jest taka ze ta pierwsza
            nie pcha sie na afisz ani do konkursu(no chyba ze tak-ja nie wiem)w
            przeciwienstwie do tej drugiej - jako osoba publiczna - z zasady podlega
            krytyce i jakies tam standardy i kanony musi spelniac :-b
            • Gość: 5th Re: 5th..... IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 29.09.03, 18:47

no pewnie,ze sie nie pcham...nie ten wiek. a jak byl odpowiedni wiek, to inne
              rzeczy mi chodzily po glowie.
              Od tej miss jestem oczywiscie ladniejsza, bo to nie jest nic trudnego.
          • Gość: 5th Re: 5th..... IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 29.09.03, 18:38

:))))
            i kto to pisze :))))))

et à l'occasion : fais gaffe à qui tu t'adresses, chère consoeur, car le
            terrain peut s'avérer hyper glissant (pour toi):)))

over
            • julita3o Re: 5th..... 29.09.03, 19:17
              Gość portalu: 5th napisał(a):

> et à l'occasion : fais gaffe à qui tu t'adresses, chère co
              > nsoeur, car le
              > terrain peut s'avérer hyper glissant (pour toi):)))
              >
              > over

Sama się poruszasz na śliskim gruncie!!!
              • Gość: 5th Re: 5th..... IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 30.09.03, 11:22

.
        • uptowngirl Re: Nowa MISS POLONIA 29.09.03, 18:19
          nie no tyle ludzi nie moze sie mylic-przewazaja opinie zdecydowanie negatywne
          na temat watpliwej urody tej panny [swoja droga powinna byc raczej
          koszykarka],dlatego gadki o zazdrosci swiadcza wylacznie o braku argumentow.
          nieladna i tyle-a biust to chyba po tacie odziedziczyla.swoja droga ta z
          zeszlego roku tez tandetna[jakos przeszla bez echa zupelnie na miss world...]
          • Gość: julita30 Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.54.45.* 29.09.03, 18:27
            Ona przedstawia typ urody " dziewczyna z sasiedztwa " ale na pewno nie można
            odmówić jej urody, jest ciekawa i oryginalna.A tym bardziej mówic że jest
            paskudna , bo nie jest.Owszem, jest wiele atrakcyjniejszych kobiet, ona nie
            jest ósmym códem swiata, ale podoba mi sie w niej własnie oryginalnośc , jest
            inna...
            • Gość: 5th Re: Nowa MISS POLONIA IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 29.09.03, 18:41

Julito, czy w jakims % identyfikujesz sie z nia

• Gość: julita30 Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.54.45.* 29.09.03, 18:49
                Gość portalu: 5th napisał(a):

>
                > Julito, czy w jakims % identyfikujesz sie z nia
                >

nie rozumiem...
                • Gość: julita30 Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.54.45.* 29.09.03, 19:26
                  tak, zmienił mi się ip..ale zapewniam cię że nie pisze z psychiatryka ;-))
                • rooodanaserio Re: Nowa MISS POLONIA 03.10.03, 13:29

> nie rozumiem...

Jak zwykle. Byłaś głupia, jesteś głupia i zostaniesz głupia do śmierci.

r.
            • Gość: julita30 Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.54.45.* 29.09.03, 18:48
              Gość portalu códem swiata,

;-)) sorry za błąd;-)))
            • bum4 Re: Nowa MISS POLONIA 29.09.03, 19:13

> Ona przedstawia typ urody " dziewczyna z sasiedztwa " ale na pewno nie można
              > odmówić jej urody, jest ciekawa i oryginalna.A tym bardziej mówic że jest
              > paskudna , bo nie jest.Owszem, jest wiele atrakcyjniejszych kobiet, ona nie
              > jest ósmym códem swiata, ale podoba mi sie w niej własnie oryginalnośc ,
              jest
              > inna...

Julita, zartujesz prawda? :/

A co do mojej opinii..coz..podobala mi sie jedna, ale tylko z buzi. Taka
              blondynka z loczkami, bo figure miala hmm..nieodpowiednia do tego konkursu.

A ta Daria czy jak jej tam..wszystko fajnie, ale czemu szczerzyla zabki jak
              krolik?

Kurcze...tylu pospolitych kobiet na raz jeszcze nie widzialam :/

Podobal mi sie komentarz jednego z widzow dotyczacy nowej miss:"Potwor z Loch
              Ness, dzisiaj uwierzylem, dzieki TVN" ;)) hihi..trafne trafne.

Ola
              • Gość: julita30 Re: Nowa MISS POLONIA IP: 80.54.45.* 29.09.03, 19:20
                bum4 napisała:
                > Julita, zartujesz prawda? :/
                >
                > Nie bum, nie zartuję..naprawdę mi sie podoba nowa miss....Ale, jeśli mam byc
                szczera to Kamila Sulej bardziej ;-))))
                • julita3o Re: Nowa MISS POLONIA 29.09.03, 19:24
                  Mój ty klonie, zmieniłaś IP?? a może znów bębnisz w klawiaturę z psychiatryka?
              • diab.lica Re: Nowa MISS POLONIA 30.09.03, 14:57
                > Podobal mi sie komentarz jednego z widzow dotyczacy nowej miss:"Potwor z
                Loch
                > Ness, dzisiaj uwierzylem, dzieki TVN" ;)) hihi..trafne trafne.

zapodaj nam olu link do jakies stronki z _twoimi_ zdjeciami.
                chetnie obejrze, zakladam ze wygladasz lepiej niz ten potwor.
        • Gość: RACHELA po prostu jesteś szpetna i zazdroscisz ,brzydula IP: *.inds.pl / *.inds.pl 30.09.03, 21:26
    • Gość: elve Re: Nowa MISS POLONIA IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 29.09.03, 21:56
      obejrzalam sobie wlasnie wszystkie panny. podobaly mi sie haftaniuk
      (sympatyczna), niewierkiewicz (cos tajemniczego w twarzy) i gorazda!
      zdecydowanie najbardziej ta ostatnia, zreszta wpadla mi w oko od razu (jak
      kiedys przegladalam jakas gazeta z jej zdjeciem). moim zdaniem jest
      najladniejsza i najoryginalniejsza z nich wszystkich (zreszta o to bylo
      naprawde nietrudno, niektore z tych babek byly autentycznie brzydkie, kto je
      tam wpuscil w ogole? wujek?), wyjatkowo zgadzam sie z jury. ale drogie panie,
      o gustach sie nie dyskutuje, wiec po co te swary?
      a tak w ogole to wybory miss uwazam za zenujace wydarzenie...
      • underthebridges Re: Nowa MISS POLONIA 30.09.03, 14:39
        Ludzie, to po prostu były wybory antymiss, dziewczyny były wybierane na
        zasadzie selekcji negatywnej a najbrzydsza wygrała. No tak brzydkiej
        zwyciężczyni jescze chyba w historii tego konkursu nie było. Jak można mówić,
        że ona jest oryginalna. Toż to szara mysza na którą nikt by nie zwrócił uwagi
        gdyby nie jej wzrost żyrafy. Tragedia, skompromituje nas w konkursach
        światowych, a przecież Polki mają opinię bardzo ładnych. Tylko pewnie te ładne
        nie muszą się sprawdzać w takich konkursach a takie brzydactwa jak ta nowa
        antymiss szukają potwierdzenia własnych wątpliwych walorów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka