Dodaj do ulubionych

pomadki ochronne

IP: 80.51.244.* 02.10.03, 11:11
Zbliżają się te zimniejsze dni i czas na lepszą ochronę ust. Obecnie używam
pomadki firmy z serii Flash firmy Applause. Truskawkowa jest cudowna.
Używałyście tych pomadek zimą? Jak sie sprawdzają na mrozie?
Obserwuj wątek
    • Gość: myf Re: pomadki ochronne IP: *.wnc.katowice.pl 02.10.03, 11:14
      Na mroz najlepsze z nivei lub lobello
      • Gość: ElisaDay lavita. IP: *.tele2.pl 02.10.03, 11:24
        ojej, ja bardzo nie lubie nivei, za sucha i za malo czuc na ustach ze cos masz.
        mam teraz Lavitę i jestm zadowolona (to z Celii, w różnych odmianach)
      • Gość: Bufka Re: pomadki ochronne IP: *.chello.pl 08.10.03, 21:20
        Właśnie, kiedyś to było lobello, teraz identyczna rzecz nosi logo nivei!
    • Gość: amber Re: pomadki ochronne IP: *.tns.pl 02.10.03, 11:19
      Ja na zimę polecam Neutrogenę - najlepiej poradziła sobie ze spierzchniętymi
      ustami a potem przy sysytematycznym uzywaniu tej pomadki usta przez resztę zimy
      były gładkie i miękkie, poza tym jest bardzo wydajna.
      • Gość: kiwi Re: pomadki ochronne IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 02.10.03, 11:30
        Niezbyt dobrze sprawdzjać się w ziemie kolorowe pachnidełka, ja wolę raczej
        wybierać pomadki typu Oeparol z olejkiem z wiesiołka i wit. E, która jest
        naprawdę znakomita i nie rozstaję się z nią nawet latem :))) Nie pamiętam,
        kiedy miałam problem ze spierzchniętymi ustami, może w podstawówce?
        • monia76 Re: pomadki ochronne 02.10.03, 11:33
          Gość portalu: kiwi napisał(a):

> Niezbyt dobrze sprawdzjać się w ziemie kolorowe pachnidełka, ja wolę raczej
          > wybierać pomadki typu Oeparol z olejkiem z wiesiołka i wit. E, która jest
          > naprawdę znakomita i nie rozstaję się z nią nawet latem :))) Nie pamiętam,
          > kiedy miałam problem ze spierzchniętymi ustami, może w podstawówce?

mam to samo :-) nie znam problemu spierzchnietych ust a oeparol uuuuwielbiam
          • seline Re: pomadki ochronne 02.10.03, 11:46
            Ja juz od kilku lat uzywam pomadek ChapStick, ktore mozna kupic w aptece. Sa swietne - czuje sie je na ustach jeszcze dlugo po uzyciu!!! Poza tym sa
            w wersji smakowej (najlepsze sa wisniowe) i bezsmakowej!!!

• Gość: Dee... Re: pomadki ochronne IP: *.kolista.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:09
              Z mojego doswiadczenia najlepsza pomadka ochronna jest pomadka norweskiej
              Neutrogeny, doskonale nawilza chociaz nie jest w ogole tlusta, podobnie jak
              krem da rak z tej samej serii, ktory nie ma sobie rownych...
          • Gość: bajsarka Re: pomadki ochronne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 18:44
            Oeparol nawet latem! Najlepsza pomadka ochronna na zime!
      • Gość: Ada Re: pomadki ochronne- Neutrogena IP: *.rolmlecz.com.pl / *.rolmlecz.com.pl 02.10.03, 13:32
        Ja również podpisuję się pod tą pomadką obiema rączkami, dla mnie numer jeden.
        Ada
    • Gość: beta Re: pomadki ochronne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:14
      polecam Oeparol z wiesiołkiem i Melisę Polleny Ewy
      • kasiulek Re: pomadki ochronne 02.10.03, 13:16
        Ja rowniez polecam ChapStick, ale dodatkowo polecam Tisane z apteki za kilka zl
        w malym pudeleczku.
    • dziuunia Re: pomadki ochronne 02.10.03, 13:23
      Może trochę off topic ale na już spierzchnięte usta polecam Bepanthen w maści
      naprawdę skuteczne,chociaż jako ochrona też dobre ale niepraktyczne bo w tubce
      bez aplikatora.
      POZDR
    • Gość: Dota Re: pomadki ochronne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 11:00
      Zimą te pomadki są jeszcze bardziej OK niż latem. Są super tłuste i nie jakieś
      tam owocowe pachnidełka. Moje problemy z ustami znikły, gdy zaczelam uzywac
      tych pomadek (truskawkowej , owocowej i od czasu do czasu perłowej).
      A oeparol i nivea są dla mnie za suche i mydlane.
    • mandalay00 Re: pomadki ochronne 08.10.03, 11:06
      Lubie Neutrogene, nie ma co prawda owocowego zapachu i kosztuje pare zl wiecej,
      ale bardzo dobrze sie sprawuje. Razem z kremem do rak z tej samej firmy:)
    • Gość: joan1973 Re: pomadki ochronne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 13:06
      ja już 3 zimę będę uzywać witaminowej Labix, z wit A i E. Nie skleja ust,
      wspaniale nawilża i co najwazniejsze chroni przed mrozem i wiatrem. Skutecznie.
      Używałam jej też tego lata nad morzem, gdzie wiatr hulał mocno - świetnie się
      spisała. Jest bezapachowa i bezsmakowa
      • Gość: katsy Re: pomadki ochronne IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 08.10.03, 18:19
        Podpisuję się pod wypowiedziami dziewczyn chwalących pomadki Nivei, Chapsticka
        i Neutrogeny. Wszystkie sa godne polecenia!!!
    • Gość: Jola Re: pomadki ochronne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:16
      moi favoryci to: balsam Tizane (wada: wygarnia się palcem), Basamy Nivei ( w
      tubce) Vitamin Power- jest całkiem niezły, oczywiście Oeparol ale w
      kwadratowej tubce ( są też w okrągłych - gorsze), a ostatnio używam na
      przemian błyszczyka pielęgnującego Loreal: Pastel Repair i Ceralip La Roche-
      Posay. Sporo tego, ale jestem alergiczką i używałam naprawdę dużo różnych
      mazideł (włącznie z Elizabeth Arden i Dior) - wiele musiałam wyżucić bo ich
      nie tolerowałam, a praktycznie przez cały czas muszę mieć coś na ustach.
      Pozadrawiam.
    • Gość: Bufka Re: pomadki ochronne IP: *.chello.pl 08.10.03, 21:18
      Zima czy lato, używam sztyftu Nivei - tego o zapachu wanilli, w granatowym
      opakowaniu. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka