Gość: milena_dorna IP: *.promax.media.pl / 192.168.3.* 03.10.03, 00:13 kupię Roaccutane najchętniej opakowania 10 mg(ewentulanie 20 mg) taniej,aa mam recepty :) mail to milena.dorna@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~~ewa Re: kupię Roaccutane IP: 150.254.95.* 03.10.03, 12:45 Mam nadzieję że wiesz co to za lek. Niszczy strasznie wątrobę i uszkadza płód, więc tzreba robić badania. Odpowiedz Link Zgłoś
ad_s Re: kupię Roaccutane 03.10.03, 14:20 Konsultowałaś się z lekarzem? To lekarstwo niesamowicie silne... Słusznie ~~ewa napisała, ze uszkadza płód. I o ile wiem, to kobietom (nawet dziewicom:-) nie przepisuje się go bez środków anty. Wg mnie to specyfik dla tych, którym trądzik nie pozwala mówić, śmiać się itp. bo sprawia to ból. Czyli dla przypadków strasznie strasznych (typu pizza na buzi). Obserwowałam przez kilka (kilkanaście?) miesięcy chłopaka, który to brał. Efekt jest i to trwały, ale nic za darmo. Wysusza się cały organizm. B. dużo trzeba pić, jakieś krople do oczu, bardzo tłuste (dostępne tylko w aptekach) kremy. Przez cały czas używał bardzo tłustych pomadek na usta. Skóra łuszczyła się. A po kuracji zrobiono mu jakiś głęboki peeling. Minęły już chyba 3 lata i efekt się utrzymuje. Tylko czasem pojawiają się niespodzianki. Ale to sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: kupię Roaccutane 03.10.03, 17:13 Decyzję o zakupie tego leku podjęłaś zapewne po konsultacji z lekarzem. Na forum zdrowie chłopak prosił o poradę,jak wyleczyć się z trądzika,ponieważ bodajże 6 lat temu prowadził kurację w/w lekiem.Trądzik powrocił ponownie.Nie chciał już leczyć się ROACCUTANE. Ja byłam święcie przekonana,że to taki radykalny lek i nie ma nawrotów. Ja Tobie życzę,aby kuracja powiodła się bez ubocznych następstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena.dorna Re: kupię Roaccutane IP: *.promax.media.pl / 192.168.3.* 03.10.03, 22:15 :) tak znam wszelkie za i przecik i jakiś rok temu brałam ten lek też nastapił teraz lekki nawrót choroby i przepisano mi kuracje 1x 10 mg przez 3 mc wyniki w normie wszystko ok jak na razie tylko szukam czegoś taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: kupię Roaccutane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 22:27 Skoro masz recepty to znaczy ze jesteś pod opieką lekarza i zdajesz sobie sprawę co to za lek... A tak przy okazji - badania pokazują że wiekszość pacjentów musi raz jeszcze powtórzyć leczenie Roaccutanem, niektórzy powtarzają nawet 3 razy a ostatnio przeczytalam wypowiedz kogoś komu lekarz kazał być stale na niskiej dawce, trochę szokujące to było... Nie znam się na tym kompletnie ale na pwenej grupie dyskusyjnej niedawno toczyła się własnie dyskusja jak zdobyć taniej Roaccutane - ludzie sugerowali kupno w jakiś internetowych aptekach, oczywiście jest to wszystko legalne i sprawdzone, są chyba potrzebne recepty, podobno taniej się znajdzie - jeśli się nie boisz tej formy zakupów to moze warto spróbować. Opłacało sie nawet ludziom z UK kupowac w US z jakąs wysyłką a moze odwrotnie... musiałabyś poszukać przez google Odpowiedz Link Zgłoś