Dodaj do ulubionych

zmeczona cera twarzy-co robic?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.03, 20:54
sluchajcie mile kolezanki, co robic, kazdego dnia wygladam na twarzy bardzo
zmeczona, mam przekrwione oczy i szara, zmeczona cere, nie wiem jak sie tego
pozbyc, moze ktos poleci jakis dobry krem, albo sposob, zeby cera byla swieza
i oczy blyszczace ....prosze o jakies porady, moze ktos tez tak mial i
znalazl sposob...
Obserwuj wątek
    • Gość: viola Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: *.bbnplanet.com 03.10.03, 21:59
      Kup sobie dobry krem do twarzy i krem pod uczy.
      A ktory to zalezy od twojej cery(czy masz sucha, czy mieszana, czy normalna/)
      powodzenia
      • Gość: maja Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: *.slp.pl / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 22:08
        na szarą, zmęczoną cerę pomaga krem z witaminą C, podobno rewelacyjny jest La
        Roche Posay Active C, tyle ze dosc drogi (70 zl), ja go jeszcze nie
        wyprobowalam, ale czytalam duuuzo dobrego.
        Na oczka wyprobuj zele Flos Leku - smaruje sie je na powieki i pod oczy, i
        naprawdę pomagają na zmęczone, czerwone oczy. Ja używam z chabrem bławatkiem
        (do oczu zmęczonych komp.) i drugi z herbatą. Najlepiej wejdz na stronę Flos
        Leku i poczytaj o nich. Kosztuja grosze (4-5 zl), wiec co ci szkodzi sprobowac.
        Jedno i drugie do kupienia w aptekach.
    • Gość: justy Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 23:05
      w kremie: vit. C, retinol, AHA
      krem brązujący
      spacery
      od czasu do czasu krople typu visine lub starazolin ("białe oko")
      makijaż: róż
    • Gość: Trishna Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 04.10.03, 09:10
      spacer i więcej snu
      • Gość: agnieszka Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.03, 13:56
        dzieki wam wszystkim za wszelkie porady, postaram sie wyprobowac wszystko, co
        mi poradzilyscie....gdyby ktos jeszcze cos slyszal lub probowal, poprosze o
        wiadomosc.

milego dnia :)

ps ide na spacer.... :)
        • Gość: 5th Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 04.10.03, 18:07

czuje, ze podpadne strasznie :
          jest swietny krem Sisley , nazywa sie "crème au collagène et mauve", stosuje
          sie go na noc i przenzaczony jest wlasnie dla bardzo zmeczonych cer kazdego
          typu. Budzisz sie ze skora dziecka. Naprawde. Tylko ta cholerna cena.
    • Gość: kamila Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: *.pop.e-wro.net.pl 04.10.03, 18:18
      multiwitaminowy krem na dzien Oriflame 30 ml 56zl, drogi, ale bardzo widac
      efekty, dla mnie kosztuje on ok. 43 zl. czasami jest w promocji i wtedy taniej
      zadzwon jesli chcesz wiedziec wiecej
      (071) 795 87 91
      kszymanska@buziaczek.pl
      • lotte do Kamili-konsultantki OT 05.10.03, 17:58
        Kamila, przepraszam, że niepokoję, ale zauważyłam, że na wielu wątkach
        ostentacyjnie reklamujesz produkty firmy Oriflame. Chciałabym zwrócić uwagę na
        to, że forum to nie miejsce na zarabianie pieniędzy ani na reklamę. Wiem, że
        nastały trudne czasy i w ogóle recesja na rynku, ale naprawdę mogłabyś się
        powstrzymać od tak nachalnej reklamy.

Pozdrawiam, Lotte
        • Gość: kamila Re: do lotte IP: *.pop.e-wro.net.pl 05.10.03, 19:36
          wcale nie nastały trudne czasy, przynajmniej nie dla Oriflame. A gdybys
          doczytała, to byś wiedziala, ze ja nie zajmuję się sprzedawaniem kosmetyków
          Oriflame, sa dobre, dla mnie, wiec polecam, pracuje dla Oriflame, ale nie
          szukam nowych klientów i nie zamierzam nikomu sprzedawac.
    • Gość: Iza Re: zmeczona cera twarzy-co robic? IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 05.10.03, 03:25
      Z retinolem ostroznie w słoneczne dni!
      Ja polecam krem dotleniający AVON i wszelkie inne dotleniające. A na oczy mam
      taki patent: dwie łyżki wieczorem do zamrażalnika, a rano na chwile przytnąć.
      Pomaga mniejszyc obrzęk i zlikwidować to czerone.
      Pomagają też tabletki Mertz, ale dopiero po paru miesiącach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka